fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Izvini sto tek sada odgovaram bas na ovaj citat, mada da ne ispadne da trazim iglu u plastu senašto se dešava ako u solaru postoje pokazatelji recimo veze i braka, no ta ista priča nije podržana tranzitima?

Citirala si me i bas sa postavljenim Solarom, pa ne znam da li si to bacila pogled na njega pa je otud pitanje ili se nije odnosilo na moj primer nego uopsteno pitas "sta ako"?

Nesto sebi ne vidim brak, ali dete mozda, ludo vreme..sve je moguce, ali opet ja upravljam svojim zivotom. Opet ne znam, interesuje me iz vise uglova. Ali..
konkretno ono sto definitivno jeste to sto kuce i polja upadaju ne u iste znake ali polja da! Pa je s te strane naglaseno ono sto je natalno dato. Sa direkcijama mi se cini da se ne desava nista ozbiljno, ali po njima posto mi se nista nije ni desilo do sad, cekala bih ihahahaj, recimo bas tu Veneru...koja po Solaru nema kontakta ni sa So, ni sa Mo, vladar je 7-mog gde se zadesio vidis i sama, sa sve Merkurom u konjukciji, to su mozda onde zelje i teznje koje mozda i ostaju samo na tome, sa njim natalno ima sekstil, ali mi on nema veze sa poljima koja nose decu i sl.a Venera je retro, jer to nesto kao "neko iz proslosti"...to bi konkretno i bilo neko opravdanje, ali se nalazi na So koje je vladar 5-og u 7-mom, neplanirana trudnoca ili ostanak iz ljubavi, to sam nasla i u natalu, dok brak ne bas. A vidis i onaj Mars na Uranu isto u 7-moj solarnoj 8-moj natalnoj opet, njih dvoje su u 90` natalno, sa te dve kuce nista ne moze da bude planski ili mirno, vec je umesana strast, sto i moj Mo u 7-moj natalnoj "prica"...ali gledam gde je ostao dole u 3-oj.
Ko zna?

Hajd sad ispravljaj me

Ijoooj, sad mi je palo na pamet, pa moj prijetelj mi je nesto "kao" sumnjiv...a ja sam njemu generalno nema podrska...mozda to neplanirano dete "donese roda" njemu, a njemu je inace vladar 5-og, a u poslednje vreme bas nesto komentarisemo "hocu dete necu muza" i "hocu dete necu zenu"

Poslednja izmena: