Solarni grad na našim prostorima

Razvodnik

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Hteo sam da naslovim temu kao "Solarni grad na Balkanu", ali pošto se Vojvodina ne nalazi na Balkanu naslovio sam je kao "Solarni grad na našim prostorima".

O čemu se zapravo radi?

Neki prilično opičen tip "namerava" da izgradi "solarni grad" na Fruškoj Gori". Opširnije ovde:

http://www.cybermikan-sungazing.org/solarni-grad-solaris

Ima i fotki:

sga-stargate-atlantis-9111077-1600-1200.jpg

AtlantisUnderwater.jpg

Citiram "gurua":

"Gruba skica nacrta grada, koja je podložna promenama. Ovo je samo prvo idejno rešenje, dok ćemo za konačno rešenje platiti profesionalnog arhitektu i izvođače radova!"

A evo i "skice":

solarni%20grad%20skica.jpg

:lol:

Da ga citiramo još malo:

"Ovako nekako će izgledati i naš SOLARNI GRAD koji ću sagraditi za par godina na obroncima Fruške gore!!! Samo što će naš grad moći biti na kopnu, na vodi, pod vodom, u vazduhu i neće se zvati Atlantis, nego Solarni grad.

Tehnologije na kojima radimo već dosad:

1. Orgonitski generator
2. Levitator
3. El. magnetno zvučni štit oko grada
4. Eksperimenti od konoplje
5. Orgonitski protiv chamtrails topovi

Tehnologije na kojima ćemo raditi:
5. Replikator
6. Teleport
itd.

Što je nekad bila naučna fantastika, danas je stvarnost i SVE nam je već dostupno manje više, samo nam trebaju sredstva da naša otkrića i ideje sprovedemo u dela. S tim u vezi pokrenuo sam projekat koji je osuđen na uspeh:

ACX sajt koji redovno isplaćuje za čega sam dao dokaz uplate novca.

http://adclickxpress-acx.webs.com

Nastaviću dalje u ovom pravcu da objedinjujem materijalno i duhovno jer jedno bez drugog ne može!

Solarni grad će biti naša noeva arka u slučajevima kataklizme koja dolazi u periodu od 10 godina!"

Sve se na žalost svodi na novac i na nekakav online marketing. Inače, pomenuti "guru" je omanuo i za "evakuaciju na Rtanj oktobra 2011. godine, ali i za 21.12.2012. za kad je "predvideo" da će se planeta Zemlja "pretvoriti u zvezdu". :lol: A sam sebe je proglasio za naučnika, jer je "pronašao" i "patentirao" sledeće "izume"; citiram ga:

Neki uređaji i izumi na kojima još radimo:

1. Multifazni absorbator subatomskih čestica iz podprostora.

2. Regulator rada hemisfera mozga.

3. Kamera za detekciju rada čakri i celog čakra sistema.

4. Samonapojna baterija koja će biti zamena za el. struju!

5. Čakra balanseri.

6. Uređaj za buđenje svesti i svesnosti.

7. Merač intenziteta životne energije.

8. Imunizator organizma, detektor virusa, bakterija...

9. Uređaj za otkrivanje ranijih inkarnacija čitanjem podsvesti.

10. DNK monitor, prepravljivač oštećenih DNK lanaca i hromozoma.

11. Uređaj koji pospešuje lucidne snove (svesno sanjanje).

I još mnogo drugih inovacija dolaze....

Naš tim za obnovljivu energiju i alternativni razvoj. Sve sangejzeri sa stručnim znanjima, ali i znanjima koja dolaze iz samog prostora i univerzuma!"

Još jedan citat:

"Gruba i nepotpuna skica Orgonitskog generatora koji će kada se umreže više njih pokretati grad, obezbeđivati mu potrebnu energiju..."

orgonitski%20generator.jpg

:rotf:

I tako dalje... i tako dalje...

Uostalom pogledajte sami:

http://www.cybermikan-sungazing.org/solarni-grad-solaris

Šta mislite o prvom domaćem i svetskom "solarnom gradu"?

mikan ce da sagradi dvorac od orgonita, ludilo :lol:

Ma daj, ko njega ozbiljno shvata stvarno je lud. :) Naučnik. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Mene vakih likova stra...missim, samo da se...projekat ne zavrsi kolektivim samoubistvom u nekoj zabiti ili tako nesto...:sad2:

Da li postoji neki uređaj koji bi iѕvršio uticaj na čakru koja se tiče strahova, konkretno na strah od zubara, pošto vidim da Miroslav još nije sredio zube?

- - - - - - - - - -

Solarni grad na Fruškoj Gori. :rotf: Ali solarni grad iz inata svima onima koji su ljubomorni. :rotf:

Moguće. Evo ga tekst skinut sa njegovog Facebook profila:

* * *

Miroslav Kiš Cybermikan shared a link.
September 30 near Novi Sad
Ako želite da živite u nekom visokotehnloški opremljenom mestu, gde će se živeti prirodno i zdravo i koje će propagirati alternativu, a koje ujedno može biti i tvrđava spasa usled neke katastrofe ili kataklizme?

Oni koji SADA ne brinu o svojoj budućnosti NIKADA je neće ni imati! http://www.cybermikan-sungazing.org/solarni-grad-solaris

Naša vizija i njeno ispunjenje krozprojekat ACX sajta

Vidim jasno cilj i imam viziju šta ćemo imati za samo tri godine, a vi za početak samo zamislite ovo:

Vizija i plan!
Na obroncima Fruške Gore u blizini Novog Sada, OGROMNI zaista ogromni Solarni grad sa Solarno-ekološko istraživačkim centarom koji će zapošljavati ljude raznih zanimanja, interesovanja, obrazovanja i sposobnosti, koji će se napajati alternativnim izvorima energije poput: orgonitskog generatora, vetrenjača, solarnih i teslinih ploča ploča... koji će imati alternativne kanalizacione odvode.... its. zaista nešto potpuno novo, nešto što će uvesti NOVE standarde na ove prostore.

U tom gradu će biti moje prebivalište i prebivalište moje majke, kao i sa svima onima koji aktivno budu učestvovali u našim projektima da bismo mogli i izgraditi ovaj grad. Sa gomilom pratećih objekata u okviru našeg projekta od sale za razna naučna predavanja i skupove, za jogu, za razne muzičke manifestacije, najveća teretana na ovim prostorima i fitnes hale koja će i UVESTI nove alternativne standarde u ovoj oblasti, do solarno ekološkog naselja koje će biti izgrađeno od prirodnih elemenata i prve Solarne televizije na ovim prostorima za celo područje Balkana. A, svuda okolo predivna šuma za šetnju, rekreaciju i odmor!

DOKAZAĆEMO da se za održavanje mišićne mase NE MORA koristiti životinsko meso, i daćemo FANTASTIČNU alternativu za to sa kojom će SVI biti zadovoljni i mesojedi i društva za zaštitu životinja. Imamo već ovu alternativu za proteine koji se sad uzimaju iz mesa životinja. I samo da kažem da to nije iz biljaka, voća i povrća nego je to za sad naša strateška tajna.

DOKAZAĆEMO da sunce blagotvorno utiče na ljude, i da se glednajem u njega i uzemljavanjem celo telo leči bez potrebe za farmakološkim sredstvima!

U našem Solarnom gradu uz naš centar biće sagrađen i prvi savremeni Solarni hram posvećen našim precima koji su obožavali sunce i samom suncu. Naravno hram će biti sa savršenim uslovima za jutarnji i večernji sangejzing kako za mene, tako za sve stanovnike grada, goste, prijatelje i članove Svetskog Sangejzing Pokreta.

Centar će biti visoke kategorije, isplativ i veoma skup, a u njemu će raditi naši najveći i najpoznatiji naučnici, koje želim da okupim kako bi dokazali dobar uticaj Sunca na ljude i potvrdili sangejzing kao naučnu praksu.

Ciljevi:

1. Popularizacija sangejzinga na Balkanu sa centrom u Novom Sadu.
2. Gradnja ovakvih gradova i otvaranje ispostava na celom Balkanu i u svetu.
3. Alternativni pristup, obnovljiva energija i uticaj na vlast i društvo država na Balkanu.
4. Postavljanje sangejzinga u naučne istraživačke okvire.
5. Ubacivanje sangejzinga u udžbenika za 8. razred i srednju školu.
6. Održavanje predavanja, seminara, radionica i ostalih projekata.
7. Pokretanje Solarne Televizaije za područije Balkana.
8. Osnivanje timova za slanje po svetu, kako bi širili sangejzing, a posebno za najugroženije zemlje.
9. Podizanje svesti ljudi na viši nivo:
- Ekološku svest.
- Pravo SVIH ljudi na život.
- Pravo SVIH životinja na život.
- Svest o tome u kakvom vremenu živimo.
- Svest o tome ko smo i šta postajemo.
- Svest o tome šta je Zemlja i šta postaje.
- Svest o tome da nismo sami u svemiru.
- Svest o pravoj našoj prošlosti.
- Svest o konoplji kao leku.
- Svest o značaju orgona.
- I ostalo što će unaprediti čovečanstvo.
10. Podizanje frekvencija Majke Zemlje!
11. I ostalo na dobrobit svih ljudi i celog čovečanstva.

Ovo je samo jedan mali delić onoga što ću napraviti u roku od samo 3- 5 godina!

Kapital za ispunjenje vizije!
NEĆU da tražim donacije i da prosim za izgradnju SOLARNOG GRADA SA ISTRAŽIVAČKIM CENTROM koji sam najavio, nego ću OBEZBEDITI sredstva na moj način! Ne veruješ mi? Samo gledaj koliko sam LUD da nešto ostvarim kada zacrtam!!!

Ako ne učestvuješ u stvaranju ovog projekta i nove ISTORIJE, nemoj ni da kritikuješ moje poteze koje vučem da to ostvarim, a još pored svega tebe time lično ne pogađam!!!

Ali onaj koji učestvuje u stvaranju ovog projekta IMAĆE mnoštvo benefita od toga...

Evo kako ti mogu POMOĆI da zarađuješ novac, a da ne uložiš ni 1 svoj dinar.
Na tebi je samo da se registruješ na ACX sajt (prati uputstva kako se registrovati, jer ako se pogrešno registruješ i moje ime ti nije navedeno kao ime sponzora nemogu ti pomagati).

Kako se ISPRAVNO registrovati imaš ovde:
http://adclickxpress-acx.webs.com/kako-poceti-i-sta-raditi

Kada sve odradiš kako piše na sajtu (registracija, potvrda e-maila, logovanje na sajt, pregledavanje reklama i dobijena PRVA isplata u vrednosti od 20 centi za radni dan), na tebi je da se loguješ svaki dan i da slediš uputstva za početnike kako sam to gore naveo.

Na meni je kada ti ISTEKNE besplatna pozicija i kada zaradiš svojih 5$ da ti pošaljem GIFT KARTICU u vrednosti od 10$ za koju ćeš kupiti sledeću poziciju koja će ti donositi REDOVNO novac.

Na taj način pomažući tebi, pomažem i sebi jer ću kada ti ojača nalog dobijati po 1$ od tebe svaki put kada budeš kupovao pozicije. ALI da bi bio kvalifikovan za moju pomoć od 10$ MORAŠ pokazati ozbiljnost za ovu vrstu posla!!!

Eto tako bez ijednog uloženog dinara možeš zaraditi na STOTINE dolara ... http://www.cybermikan-sungazing.org/solarni-grad-solaris

Miroslav Cybermikan Kiš
Miroslav Kiš Cybermikan III
Istina U Oči

Like · · Share

Irena Savin, Marija Stefanov and 4 others like this.

Ako je lik normalan, ja sam Paja Patak...

Sledi nastavak...

* * *

• Miroslav Kiš Cybermikan Za gradnju našeg visokotehnološkog grada potrebno nam je dosta novca. Mi imamo naš najvažniji projekat koji će obezbediti taj novac. Pošteno je da u gradu po njegovoj realizaciji 2-3 godine od sad, budu SAMO oni koji će i pomoći njegovu izgradnju i tehnološki napredak!

Naš ACX projekat i sve o njemu možete naći na linku dole. I još jednom, samo oni koji se registruju na ACX sajt i rade ono što je tamo potrebno će i BITI u ovom gradu!!!

http://adclickxpress-acx.webs.com/kako-poceti-i-sta-raditi

AdClickXpress - Kako poceti i sta raditi
adclickxpress-acx.webs.com
AdClickXpress - Kako poceti i sta raditi -
September 30 at 2:39am • Like • 1

Miroslav Kiš Cybermikan Ja ĆU izgraditi svoj grad koji treba da izgradim, a vi ljubomorni i zavidni puknite slobodno od besa radi toga. ALI KAKO GOD BILO JA ĆU IMATI SVOJ GRAD!!!!! Jeste li dobro pročitali DA ĆU IMATI SVOJ GRAD PA NEKA SE I SVET OKRENE NAOPAČKE ALI ĆU IZGRADITI SVOJ GRAD!!!!
September 30 at 2:41am • Like

Miroslav Kiš Cybermikan NIJE u opšte pitanje da li ću ja imati svoj grad, nego je pitanje da li ćete vi učestvovati u njegovoj izgradnji i da li ćete biti u njemu?
September 30 at 3:30am • Like

Radivoje Delić Car si brate!
September 30 at 6:44am • Like • 2

Ahmad Mickey Djindavi Atlantida naša domovina M
September 30 at 6:48am • Like • 1

Miroslav Kiš Cybermikan DA! Napraviću GARANTOVANO novu Atlantidu!
September 30 at 6:49am • Like • 1

:rotf:

Ali u inat onima koji su ljubomorni čovek će napraviti svoj solarni grad...

:hahaha1:

A onda mu krivo kad ga ljudi prozivaju:

http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/uputstvo-za-sangejzere

http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com

Pozdrav svima . Želim da obavestim sve zainteresovane da konačno počinje izgradnja solarnog grada na Fruškoj Gori. Ideja za ovaj fenomenalni projekt potiče od velikog vizionara i pionira sangezinga na ovim prostorima gospodina Miroslava Kiša. Hvala mu veliko na ovoj plemenitoj ideji

Uskoro počinje krčenje šume na prostoru gde je planirana igradnja grada. Prvi objekat u Solarnom Gradu biće WC jel je takav objekat najpotrebniji i da bi jedan grad mogao uspešno da funkcioniše narod mora negde da se olakša. Za početak biće to poljski WC dok se ne izgradi sva potrebna infrastruktura. Ovaj WC biće izgradjen po najsavremenijim evropskim standardima od ekoloških materijala. Da bi narod mogao da se olakša mora prvo da jede pa će zato odmah po završetku WC-a biti izgradjen ugostiteljski objekat gde će se služiti najkvalitetniji ćevapi i pljeskavice kao i druga jela sa roštilja. U okviru ugostiteljskog objekta postojaće prodavnica gde će moći da se nabave Prizemljivači sa orgonitima i kristalima po pristupačnim cenama. Na taj način uspostavićemo temelje našeg grada kao mesto okupljanja i druženja svih sangejzera iz celoga sveta.

Na obližnoj livadi planirani su zasadi marihuane i prostor za meditaciju gde će naši sangejzeri moći da uživaju u blagodetima ove čudotvorne biljke koja širi perspektivu i otvara mnoge dimenzije i najviše sfere kosmosa. Marihuana će se prodavati svima zainteresovanima i od tog novca će se finansirati dalja izgradnja ovog fenomenalnog grada.

Uskoro počinje svečano postavljanje kamena temeljca, a o tačnom datumu biće te nakadno obavešteni. Tom prilikom biće organizovana nagradna igra na kojoj glavna nagrada biti turbo jak i brz Prizemljivač sa 5 umreženih orgonita i 100 ekstra kvalitetnih kristala i poludragog kamenja. Ovaj Prizemljivač ima vrednost 500 evra a neki srećnik će ga dobiti potpuno besplatno. Zato požurite i vi da postanete deo budućnosti Solarnog Grada.

detaljnije informacije uskoro
Lep Pozdrav i mir s vama.

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima . Želim da obavestim sve zainteresovane da konačno počinje izgradnja solarnog grada na Fruškoj Gori. Ideja za ovaj fenomenalni projekt potiče od velikog vizionara i pionira sangezinga na ovim prostorima gospodina Miroslava Kiša. Hvala mu veliko na ovoj plemenitoj ideji

Uskoro počinje krčenje šume na prostoru gde je planirana igradnja grada. Prvi objekat u Solarnom Gradu biće WC jel je takav objekat najpotrebniji i da bi jedan grad mogao uspešno da funkcioniše narod mora negde da se olakša. Za početak biće to poljski WC dok se ne izgradi sva potrebna infrastruktura. Ovaj WC biće izgradjen po najsavremenijim evropskim standardima od ekoloških materijala. Da bi narod mogao da se olakša mora prvo da jede pa će zato odmah po završetku WC-a biti izgradjen ugostiteljski objekat gde će se služiti najkvalitetniji ćevapi i pljeskavice kao i druga jela sa roštilja. U okviru ugostiteljskog objekta postojaće prodavnica gde će moći da se nabave Prizemljivači sa orgonitima i kristalima po pristupačnim cenama. Na taj način uspostavićemo temelje našeg grada kao mesto okupljanja i druženja svih sangejzera iz celoga sveta.

Na obližnoj livadi planirani su zasadi marihuane i prostor za meditaciju gde će naši sangejzeri moći da uživaju u blagodetima ove čudotvorne biljke koja širi perspektivu i otvara mnoge dimenzije i najviše sfere kosmosa. Marihuana će se prodavati svima zainteresovanima i od tog novca će se finansirati dalja izgradnja ovog fenomenalnog grada.

Uskoro počinje svečano postavljanje kamena temeljca, a o tačnom datumu biće te nakadno obavešteni. Tom prilikom biće organizovana nagradna igra na kojoj glavna nagrada biti turbo jak i brz Prizemljivač sa 5 umreženih orgonita i 100 ekstra kvalitetnih kristala i poludragog kamenja. Ovaj Prizemljivač ima vrednost 500 evra a neki srećnik će ga dobiti potpuno besplatno. Zato požurite i vi da postanete deo budućnosti Solarnog Grada.

detaljnije informacije uskoro
Lep Pozdrav i mir s vama.

Uskoro bilbordi po okolini Fruške Gore...

Markiz od Cenife.jpg

- - - - - - - - - -

Otvorio temu kao Razvodnik, davne 2013. godine, a sada je, posle tri godine, podize kao klon Đjem, zato sto je sadasnji, jos uvek aktuelan nalog, iskompromitovao spamom.

Ima li pilota u ovom avionu? :think:

O čemu ovaj inspektor Radiša?

Back