topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
Sve je dozvoljeno ako je u umerenoj kolicini. I droga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno...
jaPlaniram uskoro da posetim solarijum...inace ne idem...ne znam cemu tolika frka...mislim da je zdravo da odes pred leto dva, tri puta po par minuta u solarijum...
Ljudi stvarno preteruju i idu u krajnosti...neki preterano odlaze da se "prze" a neki nikako, kao drazi im je beli ten.....pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno...a opet neke devojke deluju kao da su pobegle sa safarija toliko se mackaju kremama za tamnjenje....bolje je onda otici u solarij, bar ce boja biti jednaka svuda...
![]()
![]()
![]()
I crnka i plavuša da ne bude diskriminacije.Nicol pokriva i crvenokose.
![]()
Obe su jako nasminkane....pa sad ih zamisli bez te sminke.....sorry ali ako ti to izgleda zdravo...pa super onda....
Inace i ja imam jako svetao ten ali ipak lepse deluje kad je osoba bar malo tamnija..bar leti...ziimi i nije bitno....
Skroz mi je bezveze kako zagovarate krajnosti....sve je stetno...i sunce i solarij...ali da se zbog stetnosti odreknem suncu ili solariju e to mi je skroz sumanuto....
I jedno i drugo POZITIVNO deluje na kozu ako ne preterujes...
Obe su jako nasminkane....pa sad ih zamisli bez te sminke.....![]()
a nakon sloarijuma se neces sminkati, eh?
[
Ma nemam ja ništa protiv da ti ili bilo ko drugi ide u solarijum, ali nemoj mi zagovarati priču kako one koje ne idu izgledaju kao bolesne i kao 'ko još može tako beo dobro da izgleda?'. Može, dokazali smo ti da može.Obe su jako nasminkane....pa sad ih zamisli bez te sminke.....sorry ali ako ti to izgleda zdravo...pa super onda....
Inace i ja imam jako svetao ten ali ipak lepse deluje kad je osoba bar malo tamnija..bar leti...ziimi i nije bitno....
Skroz mi je bezveze kako zagovarate krajnosti....sve je stetno...i sunce i solarij...ali da se zbog stetnosti odreknem suncu ili solariju e to mi je skroz sumanuto....
I jedno i drugo POZITIVNO deluje na kozu ako ne preterujes...
puder se ne koristi za dobijanje tamnog tena,vec za popravljanje nepravilnosti,dobijanje ujednacenog tena,bio taman ili svetaoJa koristim samo maskaru, ruz i ponekad senku...jbga prirodno sam lepaa i ten mi je fantastican ( kuc kuc da ne ureknem......
Ako koristis puder sigurno ga neces koristiti kad imas taman ten? ili mozda hoces? :shock:
Uostalom zaista me ne interesuje da li pristasice aristokratskog tena obilazite solarijum i da li odobravate isti....a jos manje mi treba neko da me informise o stvarima u koje sam jako dobro upucena...
P.s. Osecam se napadnuto....lose citate postove...citate ono sto zelite a ne kako je i napisano...
Ja koristim samo maskaru, ruz i ponekad senku...jbga prirodno sam lepaa i ten mi je fantastican ( kuc kuc da ne ureknem......
Ako koristis puder sigurno ga neces koristiti kad imas taman ten? ili mozda hoces? :shock:
Uostalom zaista me ne interesuje da li pristasice aristokratskog tena obilazite solarijum i da li odobravate isti....a jos manje mi treba neko da me informise o stvarima u koje sam jako dobro upucena...
P.s. Osecam se napadnuto....lose citate postove...citate ono sto zelite a ne kako je i napisano...
neki preterano odlaze da se "prze" a neki nikako, kao drazi im je beli ten.....pa ko moze da izgleda lepo ako je beo kao zid i deluje bolesno..
puder se ne koristi za dobijanje tamnog tena,vec za popravljanje nepravilnosti,dobijanje ujednacenog tena,bio taman ili svetao
hintread this ----->
:rolleyes: