- Poruka
- 16.741
Oko 350 din....svi su oko te cifre, ali meni je taj najbolji... :smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blpd_girl:e, pa to nije skupokoliko ti dana traje ako se mažeš svakodnevno?
A zašto bi potamnjivala KOZU?!?! :shock: Šta ti je jadna životinja kriva. Zašto ne bi potamnjivala onda i ovce?strumfeta*:Estetski bolji efekat se postize sa solarijumom,ali iz straha zbog porasta broja ostecenja koze-karcionama ne znam vise da li da idem.
Interesuje me vase iskustvo sa kremama za samopotamnjivanje koze.
Na kom principu rade-ugradnja u kozu,da li su i one bezbedne(pitanje za doktore).
Kakav je efekat?Da li ste zadovoljni?-ko je koristio.
Da li moraju stalno da se upotrebljavaju ako se pocne i kako izgleda kad se nakon odredjenog vremena prestane?Ostaju li mrlje,zutilo ili se ravnomerno skida?
Giordanna:Evo,ja sam namazala Dove(i to mi je ostao od prosle godine-valjda necu dobiti alergiju)i odmah uvece je bilo tamnije.Doduse ja sam jako bela.Juce se nisam mazala pa opet danas jesam.Malo mi mirise i jedva cekam da se istusiram,samo ne znqam da li mogu ubrzo posle nanosenja.Sutradan vise ne mirise ali ne znam kakve ce biti moje bele pantalone?Sad mi je lice ostalo belo ali njega jos ne smem da mazem.Videcemo!A,da li sme sa vec nanetim mlekom da se kvarcuje?
Pa taj talog postade univerzalno sredstvo i za celulit i za piling.Jel tako?hanibal77:domace je da pomesas malo kukuruznog brasna sa belancetom i istrljas se,a jos bolje talogom od kafe
shaddow:A zašto bi potamnjivala KOZU?!?! :shock: Šta ti je jadna životinja kriva. Zašto ne bi potamnjivala onda i ovce?
![]()
PS: Sorry, ali ovo je jače od mene.![]()
Giordanna:Mazala sam se Bergasolom posle Dove i to par dana.Bilo dobro pa sam se razbolela i mrzelo me da se mazem.Boja se skinula i to na rukama mestimicno tako da sam sad sarena.Sad bih uradila piling pa jovo nanovo!Kako da najbolje uradim piling?Imate li neko domace prirodno sredstvo ili neku hemiju za preporuku?
Pucaj Sandrina!