Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

Evo,ja sam namazala Dove(i to mi je ostao od prosle godine-valjda necu dobiti alergiju)i odmah uvece je bilo tamnije.Doduse ja sam jako bela.Juce se nisam mazala pa opet danas jesam.Malo mi mirise i jedva cekam da se istusiram,samo ne znqam da li mogu ubrzo posle nanosenja.Sutradan vise ne mirise ali ne znam kakve ce biti moje bele pantalone?Sad mi je lice ostalo belo ali njega jos ne smem da mazem.Videcemo!A,da li sme sa vec nanetim mlekom da se kvarcuje?

strumfeta*:
Estetski bolji efekat se postize sa solarijumom,ali iz straha zbog porasta broja ostecenja koze-karcionama ne znam vise da li da idem.
Interesuje me vase iskustvo sa kremama za samopotamnjivanje koze.
Na kom principu rade-ugradnja u kozu,da li su i one bezbedne(pitanje za doktore).
Kakav je efekat?Da li ste zadovoljni?-ko je koristio.
Da li moraju stalno da se upotrebljavaju ako se pocne i kako izgleda kad se nakon odredjenog vremena prestane?Ostaju li mrlje,zutilo ili se ravnomerno skida?
A zašto bi potamnjivala KOZU?!?! :shock: Šta ti je jadna životinja kriva. Zašto ne bi potamnjivala onda i ovce? :lol:

koza.jpg

PS: Sorry, ali ovo je jače od mene. :lol:

Giordanna:
Evo,ja sam namazala Dove(i to mi je ostao od prosle godine-valjda necu dobiti alergiju)i odmah uvece je bilo tamnije.Doduse ja sam jako bela.Juce se nisam mazala pa opet danas jesam.Malo mi mirise i jedva cekam da se istusiram,samo ne znqam da li mogu ubrzo posle nanosenja.Sutradan vise ne mirise ali ne znam kakve ce biti moje bele pantalone?Sad mi je lice ostalo belo ali njega jos ne smem da mazem.Videcemo!A,da li sme sa vec nanetim mlekom da se kvarcuje?

Ja ne bih rizikovala...ni kvarc, a ni tu kremu od prosle godine...mislim da ti je bolje da bacis...koza ocas posla zna da bukne...i na lice, ni slucajno...samo novu kad kupis... :smile:

Danas sam srela komsinicu koja je na kvarcovanu kozu nastavila sa ovim Dove...boja je fenomenalna...totalno prirodno deluje...nema onaj vestacki smek :lol:

Mazala sam se Bergasolom posle Dove i to par dana.Bilo dobro pa sam se razbolela i mrzelo me da se mazem.Boja se skinula i to na rukama mestimicno tako da sam sad sarena.Sad bih uradila piling pa jovo nanovo!Kako da najbolje uradim piling?Imate li neko domace prirodno sredstvo ili neku hemiju za preporuku?
Pucaj Sandrina!

Giordanna:
Mazala sam se Bergasolom posle Dove i to par dana.Bilo dobro pa sam se razbolela i mrzelo me da se mazem.Boja se skinula i to na rukama mestimicno tako da sam sad sarena.Sad bih uradila piling pa jovo nanovo!Kako da najbolje uradim piling?Imate li neko domace prirodno sredstvo ili neku hemiju za preporuku?
Pucaj Sandrina!

E na nekoj od prethodnih stranica je neko napisao za limun i valjda sodu bikarbonu...da se pomesa i time protrlja...
'Ajde ako stignes nadji pa postiraj ponovo...ako ja nadjem pre tebe isto cu... :smile:

I ja se nisam mazala par dana, kada je bilo hladno i kisovito i skinula mi se " boja", al' ravnomerno...nisam sarena... :smile:

giordana ako si koristila kupovne pilinge znaces da su i oni onako tecni,kakve veze ima.ali ja se ne bih zayebavala sa tim,nisu skupi pilinzi a i lepo mirisu,ja imam jedan sa etericnim uljima i drugi od cokolade mmhmhmh...a kafa:lol: zapravo sam pocela da je koristim protiv celulita ali videh kako ostavlja super kozu posle pa sam ti zato preporucila?inace koristim talog iz kafemata,malo pokvasis ako se osusio i onda trljas dok komadici padaju po tvojoj blistavoj kadi a noge ti lice sto rece strujka na gargamela

Ovako neznam da li oe teme ima ali ipak ajde da dodam i ja neku temu :):).Moje pitanje je solarijum razloge protiv mogu i sama da navedem ali uz pravilnu upotrebu solarijuma nema opasnosti naravno ako su lampe noove.Pod pravilnu upotrebu smatram dok traje prikupljanje boje :) ici na svakih 48 h jedednom dnevno,zatim obavezno koristiti one cvike,ne ici za vreme menstrualnog krvarenja i itd.A mene zanima da li idete i koliko vam je pomogao solarijum i koliko placate po minutu!!:):)

Back