Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apache:Ma grozno.. ja sam stalno sretala jednu devojku koja je toliko crna da joj se na faci ne razaznaje nos, jagodice, nista.. uzas!!! Koza joj je puna nekih fleka, sva izborana, a nema vose godina od mene...
gde? kako se zove i gde se nalazi i pošto je?carolina 212:Bila sam i nije lose, imas hvataljke gore pa pocrnis sa svih strana. Taj koji sam ja bila je megasun, ne znam kakvi su ostali
Trebalo je da ti neko kaze, da boja koju dobijes u solarijumu nije zastita nikakva. Isto ti je kao da si bela.apache:Ove godine sam prvi put isla nekoliko puta, ukupno oko 20 minuta, zato sto sam toliko bela da izgorim uvek bez obzira na zastitni faktor, vreme provedeno na suncu... Prvih puta nisam smela da idem duze od 3 minuta da ne bih izgorela... I time sam samo dobila onu boju koju veliki broj ljudi ima prirodno, da bih mogla da idem na bazen npr bez bojazni da cu izgoreti. Pri tom, isla sam u salon gde redovno menjaju lampe, i u onaj dubeci, ne dopada mi se ideja da lezim u solarijumu, iako oni dezinfikuju, ali mi se nesto ne svidja.
Mislim da cu i sledece godine da ponovim, samo cu ranije da krenem, pred sezonu, posto je izgleda to jedini nacin da se spasim opekotina.
u praksi se nije pokazao tako.Sehnsucht:Trebalo je da ti neko kaze, da boja koju dobijes u solarijumu nije zastita nikakva. Isto ti je kao da si bela.
SANDRINAbg:Dove Summer Glow + soft shimmer