Solarijum, potmanjivanje, samopotamnjivanje...

..ja sam izrod..imam vrlo belu put, svetle ochi i tamnu kosu,
a sunce me transformishe za tri dana, bez alergija, crvenila, perutanja, opekotina..
..do maja sam aristokratkinja, a od juna sam shpanjolka.. :cool:
..na sve to - nikada ne izgorim na suncu..hehe..

..solarijumi bi bankrotirali shto se mene tiche.. :plez:

blago tebi pa lako potamnis... ja bi trebala citav dan sjediti na suncu da bi mi koza primila bar malo boje...a onda obicno izgorim...i opet nema boje..gdje si bio nigdje- sta si radio nista!:confused:
tako da je neni maj-solarij par puta neizbjezan.. :(

mojoj sestri prija solarijum jer ima kozu sklonu alergiji i suvoci, a UV zraci joj smanjuju alergijske reakcije i bubuljice....meni solarijum susi kozu i ne prija mi, zato sam se odlucila na kremu za samopotamnjivanje.....

ja ne praktikujem kreme, jer dobijem neku ruznu mrvkastu nijansu, a poslije dva tusiranja mi spadne boja..
a sto tek smrdeee.........:roll:

Не идем у соларијум не сунчам се пре летовања и не мажем кремице за самопотамњивање....
Не знам ни сама зашто...ал ето тако радим. Храбро и поносно носим своје ,,аристократско,, белило. Ни на летовању се не сунчам нешто посебно. Колико ме ухвати док сам у води...и тако неке активности ван хлада...то је то...баш да се пржим и окрећем ко прасе на ражњу ... то не волим. Мажем се кремом већег фактора ради заштите...Чувам своју кожу...

Drage dame stize nam leto(mada ovih dana bas i ne izgleda tako) pa evo jednog pitanja-Da li idete u solarijum ili na airbrusch(ono prskanje) ili vise volite prirodno sunce(kada ga ima:)
Pisite o vasim iskustvima i savetima sa ovim...i evo ovo bi moglo da se pretvori u fini temu o letu....kupaci,parfemi,letovanja itd,...

suncam se na terasi u stmbenoj zgradi :cool:
idem u teretanu 3 puta nedeljno,ostalim danima trcim duz keja....

Drage dame stize nam leto(mada ovih dana bas i ne izgleda tako) pa evo jednog pitanja-Da li idete u solarijum ili na airbrusch(ono prskanje) ili vise volite prirodno sunce(kada ga ima:)
Pisite o vasim iskustvima i savetima sa ovim...i evo ovo bi moglo da se pretvori u fini temu o letu....kupaci,parfemi,letovanja itd,...

ni jedno ni drugo ni trece
mada moram da kazem da od svega navedenog, najmanje se blamirate prirodnim tenom:)

vise u solarijum ne, ali kreme za samopotamnjivanje da, trenutno Lorealova (i za lice, i za telo, ono narandzasto pakovanje sa pumpicom) ne pravi fleke i super mirise

ma ja znam da su ti solarijumi čista šteta za kožu, tako da ne bacam pare...nisam tip koji mnogo pocrni i posle 2 meseca na moru sam bledunjava, spram nekih...dakle, ne maltretiram kožu...
na more idem najviše zbog mora, plivanja i beskonačnog čitanja knjiga. ništa me drugo ne zanima.

joj...danas sam vido jednu nesrećnicu...namazala na lice onu pomadu što se od nje valjda dobije šatro tamni ten...al to nekako loše rasporedila, šta li...dal se gledala u ogledalo, bem li ga...bitno sva je bila u flekama i tufnama...

Idem u solarijum od proleća do jeseni, tj. kada počnem da nosim suknje, haljine, šorceve i ostalo gde su mi noge na izvolte.
Toliko sam gadno bela da bi me miševi pojeli, pa moram da nabacim prirodan ten.
A i da izjednačim ten lica jer mene je već "opalilo" sunce i dobila sam boju.
Izgledala bih kao kreten kad ne bih i ostatak malo "opalila".
I ja sam se sunčala na krovu, ali kao klinka kada sam imala viška slobodnog vremena.
Sada jedva postignem da legnem u solarijum dva puta nedeljno na 15 minuta. A čak i tada obavezno zaspim. To mi dođe kao relaksacija.

Nemam nameru da se mažem kremama u boji. Nagledala sam se ofarbanih, izgledaju kao Indijanci.

meni sve te naljopane liče na Peter Sellers-a u onom filmu "the Party"...samo im se oči bele...

theparty.jpg

Back