ŠOKANTNO SAOPŠTENJE JAPANSKE PRINCEZE KAORU NAKAMARU

Evo prevoda
Prevela Tatjana Radak
Andrea Fox Prevod:
Moje ime je Princeza KAORU NAKAMARU iz Japana.

1976-e sam imala fantastično duhovno iskustvo. Izgleda da mi se otvorilo "treće oko" tako da sam mogla komunicirati sa UFO-ljudima i takodje, unutar Zemlje se nalazi veoma razvijena civilizacija, tačnije postoji "biblioteka" unutar Zemlje,i takođe sam komunicirala sa njima,i iz svih ovih informacija, ubeđena sam da ćemo 2012-e, od decembra 22-og, imati tri dana u kojima Zemlja prelazi u četvrtu dimenziju.

Postoji mesto po imenu Nudu,kada budemo prolazili kroz to mesto, tri dana i tri noći nećemo moći koristiti električnu energiju, biće totalni mrak i danju i noću, bez Sunca, bez Zvezda, uopšte bez ikakvog svetla. Bićemo kompletno u mraku tri dana.

Masovni mediji ljudima ove planete ne pružaju nikakve inormacije o tome .Ljudi iz "skrivene vlade" to znaju. Brinući se samo za sebe, smatrajući da mogu biti spašeni, pokušaće da pobegnu sa ove planete iliukopavajući se u podzemne gradove u Atlanti, Norveškoj, Holandiji, Švajcarskoj, Australiji. Oko 10.000 ljudi može biti smešteno da živi tamo. Ja ne mislim da se oni mogu spasti bilo gde.

Mi trebamo da pročistimo, fizički i spiritualno. Reći ću vam kako se to radi.To je veoma važno. Sve što je stvoreno od Boga-Kreatora je, kao i sam Bog, Svetlost, Ljubav i Energija. Deo te energije Ljubavi mi imamo u našim srcima. Mi možemo lagati druge ali nemožemo lagati
sebe. To je svesnost, kako bi ja to nazvala. Ako ljudsko biće ima taj divni deo Kreatora u našoj Duši, To će reinkarnirati.To je večni život koji imamo unutar nas.

To znači, da bi pročistili našu Dušu, svakih pet godina od našeg rođenja, mi možemo pogledati,sa tom svešću, kako se ponašamo, kako gledamo, kako govorimo. I sve ovo možemo utvrditi posmatrajući naš život svakih pet godina, sve do sada. Na ovaj način, sada je vreme da pronađemo nešto što smo uradili štetno za druge ljude, utvrdimo to i pročistimo. I svaki put kada to pronađemo, naše srce se širi, možemo to udahnuti veoma duboko i svaki put kada imamo to iskustvo, sav taj mrak izlazi iz našeg srca a sva ta zlatna svetlost ulazi u naše srce.

Na taj način mi vidimo sve bolje i bolje. Još uvek imamo nešto vremena do 22-og decembra 2012. Fizički, takođe možemo pročistiti naše telo. Pre svega ne bismo trebali nikada piti sok ili pivo iz limenke. Aluminijum veoma štetno deluje na naše telo. Ne znajući, uzimamo svu tu otrovnu hranu i piće. Tako da, što se tiče tela, trebamo obratiti pažnju na takve stvari.I neki oblik vežbe je neophodan. I svakog dana možemo uočiti kako se osećamo duhovno.

U osnovi, mi ljudska bića, smo svetlo i Ljubav zato što imamo deo od Kreatora u našem srcu, koje reinkarnira. Telo ostavljamo ovde na Zemlji, ali Duh produžava dalje održavajući Život. Mogu se setiti mog života na ovoj Zemlji, nekoliko hiljada godina unazad na ovoj planeti.
I pored toga, mnogih, mnogih delova planete na kojima sam živela. Svo to vraćeno sećanje, koje mi čak omogućava da govorim jezik koji nikada nisam učila, tako da sam iskusila to da je teorija o reinkarnaciji ispravna. Pa, kogod da sluša ovaj konfereciski tim, mislim da će ih to izbaviti.

Mi smo se toliko odvojili nakon 1913.Vrsta ljudi koja veruje u ovaj koncept i vrsta koja ne veruje i one se sve više odvajaju. Ta strana ljudi koja ne razume, ne veruje, koja je u kompletnom duhovnom mraku, oni će biti rođeni na drugoj planeti, baš kao što je ova Zemlja,
gde postoji nasilje, rat, oni će biti rođni na drugoj planeti.

Tako da smo sada spremni da uskoro, vrlo brzo, imamo lepu konferenciju. Hvala vam.

Evo prevoda
Prevela Tatjana Radak
Andrea Fox Prevod:
Moje ime je Princeza KAORU NAKAMARU iz Japana.

1976-e sam imala fantastično duhovno iskustvo. Izgleda da mi se otvorilo "treće oko" tako da sam mogla komunicirati sa UFO-ljudima i takodje, unutar Zemlje se nalazi veoma razvijena civilizacija, tačnije postoji "biblioteka" unutar Zemlje,i takođe sam komunicirala sa njima,i iz svih ovih informacija, ubeđena sam da ćemo 2012-e, od decembra 22-og, imati tri dana u kojima Zemlja prelazi u četvrtu dimenziju.

Postoji mesto po imenu Nudu,kada budemo prolazili kroz to mesto, tri dana i tri noći nećemo moći koristiti električnu energiju, biće totalni mrak i danju i noću, bez Sunca, bez Zvezda, uopšte bez ikakvog svetla. Bićemo kompletno u mraku tri dana.

Masovni mediji ljudima ove planete ne pružaju nikakve inormacije o tome .Ljudi iz "skrivene vlade" to znaju. Brinući se samo za sebe, smatrajući da mogu biti spašeni, pokušaće da pobegnu sa ove planete iliukopavajući se u podzemne gradove u Atlanti, Norveškoj, Holandiji, Švajcarskoj, Australiji. Oko 10.000 ljudi može biti smešteno da živi tamo. Ja ne mislim da se oni mogu spasti bilo gde.

Mi trebamo da pročistimo, fizički i spiritualno. Reći ću vam kako se to radi.To je veoma važno. Sve što je stvoreno od Boga-Kreatora je, kao i sam Bog, Svetlost, Ljubav i Energija. Deo te energije Ljubavi mi imamo u našim srcima. Mi možemo lagati druge ali nemožemo lagati
sebe. To je svesnost, kako bi ja to nazvala. Ako ljudsko biće ima taj divni deo Kreatora u našoj Duši, To će reinkarnirati.To je večni život koji imamo unutar nas.

To znači, da bi pročistili našu Dušu, svakih pet godina od našeg rođenja, mi možemo pogledati,sa tom svešću, kako se ponašamo, kako gledamo, kako govorimo. I sve ovo možemo utvrditi posmatrajući naš život svakih pet godina, sve do sada. Na ovaj način, sada je vreme da pronađemo nešto što smo uradili štetno za druge ljude, utvrdimo to i pročistimo. I svaki put kada to pronađemo, naše srce se širi, možemo to udahnuti veoma duboko i svaki put kada imamo to iskustvo, sav taj mrak izlazi iz našeg srca a sva ta zlatna svetlost ulazi u naše srce.

Na taj način mi vidimo sve bolje i bolje. Još uvek imamo nešto vremena do 22-og decembra 2012. Fizički, takođe možemo pročistiti naše telo. Pre svega ne bismo trebali nikada piti sok ili pivo iz limenke. Aluminijum veoma štetno deluje na naše telo. Ne znajući, uzimamo svu tu otrovnu hranu i piće. Tako da, što se tiče tela, trebamo obratiti pažnju na takve stvari.I neki oblik vežbe je neophodan. I svakog dana možemo uočiti kako se osećamo duhovno.

U osnovi, mi ljudska bića, smo svetlo i Ljubav zato što imamo deo od Kreatora u našem srcu, koje reinkarnira. Telo ostavljamo ovde na Zemlji, ali Duh produžava dalje održavajući Život. Mogu se setiti mog života na ovoj Zemlji, nekoliko hiljada godina unazad na ovoj planeti.
I pored toga, mnogih, mnogih delova planete na kojima sam živela. Svo to vraćeno sećanje, koje mi čak omogućava da govorim jezik koji nikada nisam učila, tako da sam iskusila to da je teorija o reinkarnaciji ispravna. Pa, kogod da sluša ovaj konfereciski tim, mislim da će ih to izbaviti.

Mi smo se toliko odvojili nakon 1913.Vrsta ljudi koja veruje u ovaj koncept i vrsta koja ne veruje i one se sve više odvajaju. Ta strana ljudi koja ne razume, ne veruje, koja je u kompletnom duhovnom mraku, oni će biti rođeni na drugoj planeti, baš kao što je ova Zemlja,
gde postoji nasilje, rat, oni će biti rođni na drugoj planeti.

Tako da smo sada spremni da uskoro, vrlo brzo, imamo lepu konferenciju. Hvala vam.

Ne razmislja samo ona na takav nacin. Nista nije ni objasnila. Pogledajte klipove Drunvala Melchizedek-a (spiritualni majstor):
Sta nas ceka

Nisam mogao pronaci poslednja dva klipa sa prevodom, izvinjavam se. Poenta je da sta god se desi 2012 ili kasnije, cak i da se ne desi nista.Poenta je da zivimo iz srca u harmoniji sa prirodom i Bogom, ne pomocu religija vec preko naseg hrama, naseg tela i duse. Pozdrav...

P.S.
Coveku na prvi pogled verovatno necete verovati, kao sto ni ja nisam pre 2 godine kada sam saznao za njega. Ali u principu sve ima smisla kada prodje vreme i kada sami shvatite poentu price. Takodje ne morate verovati u njegove price samo zato sto je majtor, ali vazna je poenta. z:)

A sta je zapravo ovde zapravo sokantno? Po meni nista....
Zar se vec nismo navikli da u vreme kriza ima najvise ovakvih propovednika?
Zar nije kroz celu nasu istoriju bilo takvih koji su najavljivali sve i svasta..cak se i kroz razne religije najavljuju promene nama neshvatljive?
Sto se jezivosti tice ja to tako nisam dozivela. Normalno je da zena japanskog porekla kojoj engleski nije maternji jezik prica malo "otezano" a sto se zvuka tice - cista komercijala za pravljenje misticne i uverljivije atmosfere...
U svakom slucaju - nista novo! Ni po cemu sokantno niti jezivo...
Mada moram priznati da mi se svidja ideja da ce ljubav pobediti :)

Kakve veze da li je ona princeza ili cistacica sa sushtinom iskaza Kaoro Nakamaru??

A koja je sustina iskaza? Kao i price ostalih, ne znam po cemu je ona to posebna? Ili mozda zbog toga sto pise da je princeza od Japana?

Da ona to jeste druga bi bila prica, cak bih se i ja zaintrigirao za to, ovako kako mogu da ne sumnjam u govor, kada joj je pre toga sumnjivo samo poreklo kojim je predstavljena?

A kakve veze ima kakvu titulu nosi:

Sto je njena moc manja ,ovakav govor se sve vise dovodi u sumnju zbog vise faktora koji bi bili vezani prvenstveno zbog njenog drustveno-materijalnog stanja, dok za pravu princezu sem psihickog stanja nista ostalo ne bi bilo pod sumnjom.

Samo zvanje "princeza" zahteva veliku odgovornost za ovakve izjave i samim tim ima vecu tezinu zbog spominjanja nekih tajnih vlada (u koje verujem i bez nje) i krema svetskog drustva u kojima se nalazi i njihova vladajuca dinastija (u kojoj ona nije), a ujedno bi promenila svest njenog naroda.

ide se na to,da se ukine religija
to je najveci prioritet trenutno novom svetskom poretku,i ove price o nasem avanzovanju te da religija nece biti potrebna vise,vec cemo mi svi biti u direktnom kontaktu kaklo sa bogom,tako i sa prirodom..(verovatno telefonskom) ima jasnu poruku,koju ova gospodja pokusava da prenese sta se ocekuje od ljudi u buducem periodu.....da promene religiju,u nesto sto odgovara tvorcima nwo-a.....e sad....prica o mraku o 3 dana i ostalo,su gluposti,koje trebaju da budu interesasntne raji valjda,ali,poenta nije u tim nebulozama,vec je poenta u prici da covek od 2012 avanzuje u vise stanje svesti,gde mu religija i slicne stvari vise nece biti potrebne

ako se desi,vise nece biti bitno sta je ko mislio niti je krstarica postojati. Bila je i prognoza 11.11.2011. i 6.6.2006. pa sta je bilo od toga? Nista.
u ovom univerzumu :lol:
a sad jednoi ozbiljno pitanje za upucenije. ako hipoteticki umemo u obzir da je teorija o nebrojeno mnogo paralelnih univerzuma tacna da li je moguce da se jedan univerzum "urusi" bez posledica po druge. da li su univerzumi u nekoj vezi jedan sa drugim ili postoje nezavisno? da li je moguce da ce se katastrofa desiti u nekom od paralelnih svetova i moze li covek svesno da "izabere" onaj univerzum koji mu odgovara?

a sad jednoi ozbiljno pitanje za upucenije. ako hipoteticki umemo u obzir da je teorija o nebrojeno mnogo paralelnih univerzuma tacna da li je moguce da se jedan univerzum "urusi" bez posledica po druge. da li su univerzumi u nekoj vezi jedan sa drugim ili postoje nezavisno? da li je moguce da ce se katastrofa desiti u nekom od paralelnih svetova i moze li covek svesno da "izabere" onaj univerzum koji mu odgovara?

Da. .

na sva pitanja odgovor da.....ala si mi se raspisao pa to ti je :)

Pa bilo samo jedno pitanje istina nadovezano?
Konkretno postavljeno, čini se da iza njega stoji neko razmišljanje, meditiranje čak. Saglasan sam, nemam primedbi
Ili da malo razradimo:
Da, "univerzumi" su veoma tesno povezani, Ponegde u prostor/vremenu se stapaju, no uglavnom van domašaja naše budne percepcije, jaki su razlozi za to, Katastrofe i uopšte pojave se dešavaju i razvijaju tako da se osete i u "komšiluku" nekad više, a nekad manje, Ta pojava "preslušavanja" je analogna pojavi, koja se u fizici talasa nazva interferencija..
Čovek, dakle pojedinac, svojim delovanjem, neprekidno prti sebi put kroz moguće realitete, sledeći, pak tokove kojih uglavnom nije svestan.
Međutim, na osnovu toga kakav je kao čovek, narodski rečeno i kakva mu je namera, prolazi kroz sve to, čineći nekakav izbor, za koji se ne bi baš moglo reći, da je uvek svestan, ali je dosta često nameran.

Nije baš "da."

Mnogi pisci SF-a starije generacije su u svojim delima obradili tu temu. Pisci te starije generacije su bili naučno mnogo potkovaniji nego danas. Jeste da je fikcija u pitanju, ali ne može svako delo u žanru da nosi epitet "naučna fantastika" ako nema nekoliko opštepriznatih naučnih premisa u sebi. Setimo se samo velikana žanra, vizionara Artura Klarka.
Po njegovim delima su inženjeri napravili geostacionarni satelit (koji se lansiraju u tkz Klarkovu orbitu, tj, pojas iznad Zemlje na visini od oko 36000 km) a i današnji radar. Jedina stvar koju, po njegovim vizijama koje često objašnjava u svojim romanima, nisu realizovali je svemirski lift, čiji kraj bi bio isto tako u Klarkovom pojasu.

Razlog što još nije podignut je nedostatak dovoljno čvrstog materijala za noseće kablo lifta, a i enormna finansijska konstrukcija da se izese takav veličanstveni projekat.

Ovo mini predavanje držim da bi se uverili vizionarsku ulogu, skoro pa proročansku, naučne fantastike i njenih velikana.

Sad nazad na temu.
Jedan od velike trojice SF žanra je i Isak Asimov. U njegovom delu "Bogovi lično" opisuje kako ljudi stupaju u kontakt sa civilizacijom u paralelnom univeru, i kako se dogovaraju (lepo naučno objašnjeno) da pretaču energiju iz jednog univera u drugi. Kao, u jednom univeru nema nekakvog čestice nemaju naboja (možda sam pogrešno citirao, davno sam to čitao a i ta naučna objašnjenja meni amateru u tim stvarima nisu najjasnija) a u drugom ima.

Ipak, na vreme skontaju da time urušavaju oba univera, da se igraju osnovnim silama postojanja svemira.

Roman nije pisao Pero zidar iz komšiluka, nego čovek dovoljno potkovan znanjem da može da iznosi svoje špekulacije koje se ne mogu ni potvrditi, ali ni negirati.

Zato mislim da promena sila u jednom paralelnom izaziva neke posledice u drugom. A da postoje, postoje. Kao, dokazano.

Istina je da postoji bezbroj univerzuma ali niti su paralelni niti su kopije jedni drugih...uvijek su to različita iskustva ISTOG Bića KOJE JESMO.

Naime, zamisli apsolut (ukoliko niste doživjeli spoj sa apsolutom te znate šta apsolut jeste). Ako dakle, zamislite da apsolut predstavlja JEDAN u kojemu je sadržana JEDNINA svih Znanja o Sebi, JEDAN koji takođe ima SVIJEST o Sebi JEDNOM kao JEDNINI, odjednom onda možete da pokušate shvatiti kako jedan univerzum nastaje.

Svako jedno Znanje o Sebi je jedno Ja oko kojega se biraju (okupljaju) druga Znanja o Sebi te s tim se gradi SKUP koji nzivamo duša. Kada je duša stvorena, kretanje je stvoreno, kreacija je postAla. Ako se vratimo apsolutu u kojemu su sva postojeća Znanja o Sebi onda ćemo vidjeti da sva ta postojeća Znanja o Sebi teže da budu Iskustva Sebe. Sva iskustva Sebe će se desiti unutar jednog, odvojenog od JEDNINE, Ja...u jednoj duši. Takav doživljaj-iskustvo te jedne duše jeste UNIVERZUM. Zašto? Zato što unutar jednog Ja koje posjeduje UM sve što postAje dijeli taj ISTI UM. Sve je dakle povezano i postoji u tom JEDNOM Ja kao Centru postajućih iskustava. I tako čitav apsolut će eventualno da se manifestuje, i manifestuje se u jednom SADA, kao skup svih individualnih odnosa (svakog jednog individualnog Znanja o Sebi, svakog jednog Ja sa svakim drugim Znanjem o Sebi, drugim Ja) a unutar samo JEDNOG inicijalnog Ja koje im služi kao medium i kao kolijevka. A ako opet znamo da je apsolut beskonačnost inidvidualnih Znanja o Sebi unutar konačnog JEDNOG koji ima SVIJEST o Sebi-postojanju, onda ćemo takođe znati da će svako jedno individualno Znanje o Sebi iz apsoluta takođe postajati kao jedan individualni univerzum te će, kao i onaj kojeg smo opisali gore, u Sebi sadržati sve ostale ODNOSE-duše i za njih biti medium u kojemu se ti odnosi doživljavaju odvojenim od Sebe-apsoluta.

Dakle, ne postoje paralelni univerzumi, već svi postojeći univerzumi postoje u jednoj nematerijalnoj 'TAČKI', u Centru-SEBI-apsolutu.
Njihove frekvencije su specifične te stoga i možemo funkcionisati u jednom Centru a ne biti na putu onom drugom.

SVI i SVE POSTAJUĆE JESTE U JEDNOM TE ISTOM POSTOJEĆEM JEDNOM-SEBI-Apsolutu.
Odatle možemo reći da je moguće prelaziti iz jednog u drugi univerzum...ukoliko znamo koordinate postajućih dimenzija kojima težimo doseći.

Prelazak nije 'putovanj kroz Prostor već pomijeranje koncentarcije SVjesnosti sa jedne na drugu frekvenciju (kao kanali na Tv-u).

Odatle, dakle iz apsoluta, iskustva koja doživljavamo kao dimenzionalna poprimaju karakter (dimenzije) sa karakterom Raz-Uma kojeg koristimo. Uistinu Raz-Um JESTE dimenzija. Kada to znamo...onda bi smo logički morali shvatiti da ono što se pri promjeni 'dimenzija' dešava uistinu jeste promjena strukture Raz-Uma, onog dijela mehanizma projekcije iskustava koji nam omogućava, u našem slučaju, da iskustvo doživimo tro-domenzionalno. Razlog tome jesu naša čula i logika koja je nerazdvojna od čulne predstave iskustva.

Šta znači preseliti se u 'PETU' dimenziju?

To znači doživljavati Sebe, ne samo kao Subjekat u kojemu je Centar (Svjesnost o postAjućem Sebi) učvršćen u tijelu koje ga nosi (poistovijećen sa materijalnim tijelom a koje Sebi tim Raz-Umom i čulima projektuje kao realnost, kao materijalnu ubjedljivost) već Biće u toj dimenziji doživljava Sebe kao ODNOS Subjekat-Objekat odjednom te sve što čini i želi da proživi ZNA da dolazi od njega (Bića) koje bira i onoga koji mu je objekat i ono što želi da iskusi te kao takav ne može da doživi ovo tijelo čovjeka (materiju) uvjerljivom i uslovljavajućom. Slike ostaju, dakle čula se neće izmijeniti, jer još uvijek postoji i Subjekat i Objekat srtvarnosti, ali pri svakoj akciji Biće vidi i uzrok i posledicu odjednom te se i ponaša onako kako želi da taj odnos zaživi.

Živjeti u 'petoj' dimeziji znači vidjeti kuću a znati da ta kuća nije sagrađena od materije već od odnosa koji je uvijek JA naspram praha, cigle, dakle, iako gledamo sliku 'materije' vidimo energiju (kretanje) koje tu materiju čini postojećom. Pri tome takođe znamo da smo dio veće slike u kojoj smo takođe dio ODNOSA...JA nasparm univerzuma...ali svjesni smo da i mi (Ja) i Univerzum JESMO u JEDNOM CENTRU...jedno smo. Svjesni smo da je naša Svjesnost onoliko široka koliko je naše otvaranje Raz-Uma široko otvoreno prema Sebi-Univerzumu.

Poslednja izmena:
Ako zamislimo ovakvu realnost...a Ja je već živim, po želji (ne u svakom momentu), onda možemo vidjeti i kako svojom Voljom uistinu možemo upravljati i s moći Univerzuma čijeg smo Uma jedan integralni dio. Život postaje poligon Ljubavi, jer tada smo Svjesni svih ODNOSA koji grade našu stvarnost, a s tim, svjesni smo i činjenice da sve to uistinu živi u NAMA, SADA. Kada smo toga svjesni onda činimo sve da stvaramo harmonična iskustva Sebe unutar univerzuma u kojemu obitavamo.

Ono što se dešava u jednom univerzumu, može ali nikako ne mora da ima ikakve veze sa onim što se dešava u drugom univerzumu. Dva iskustva se dešavaju na dvije različite frekvencije te kao takva ne dotiču jedno drugo. Niti jedan univerzum, kao kruna iskustva jednog Ja (kao kruna Svjesnosti o Sebi postajanju), neće ni po čemu da narušava iskustvo drugog Ja, kao krune iskustva drugog Znanja o Sebi, drugi univerzum. Moguće je da Izrazi Bića (stvorenja) iz jedne dimenzije požele i pronađu put u drugi...ništa nije zabranjeno...posledice tog 'putovanja i razmjene snose i jedni i drugi...ali to ni po čemu ne oštećuje neki treći univerzum sa kojim se niti jedan niti drugi ne nalaze na istoj talasnoj dužini.

A ono o stvaranju 'Nove Zemlje' koja će da zadrži inkarnacije onih koji će da dožive apokalipsu ili....???

Radije bih rekao da će Zemlja KOJA JESTE da se manifestuje u dva svoja Izraza: Jedan koji će da služi onima koji još uvijek trebaju iskustva kojima teži NE-Svjestan čovjek a druga koja će da služi onima koji i sami postaju stvorenja Više Svjesnosti.

Ovu podjelu će i jedni i drugi da dožive na ovoj 'ISTOJ' Žemlji (kao da se taj rscjep frekvencija i ne dešava) samo što će iskustva jednih i iskustva drugih biti odvojena tim frekvencijama na kojima će se od tog momenta jedni i drugi nastaviti projektovati...kao što opisah gore o univerzumima koji svi postoje u jednom Centru...u apsolutu-Sebi.

i moze li covek svesno da "izabere" onaj univerzum koji mu odgovara?

NE.

Čovjek NIŠTA ne može da izabere....'ČOVJEK' je IZBOR VEĆ NAČINJEN.

Biće KOJE 'čovjeka' čini 'čovjekom' bira, kao što je, uostalom, izabralo da postane 'čovjek'.

Pri tome, da bi izabralo tako nešto i samo Biće mora da bude SVJESNO svojih iskonskih namjera, svoje duše, kako i frekvencije tog-određenog univerzuma..

Poslednja izmena:

Back