ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakva njihova medicina i bakrači...kad bi se to malo više istražilo , da vidiš koje su ga sve med. veličine za tih 20 godina odhebale za lečenje i oterale sa praga.

da ih ne znamo pa 'ajde , ovako im džaba sve to alkoholičarsko trabunjanje kad su provaljeni...pazi pera luković da nekom piše o zavisnicima , a trut se ne trezni od prve plate ...trut iz malog mokrog luga :rotf:

Upravo tako, sad bas razgovarah s jednim lekarom kakve se sve metode primenjuju po med. ustanovama (ludnicama) i posle se ne zna sto je neko umro, pojela ga maca, a ono ga tamo nakljukali lekovima i vezivali da ne moze gore! Ubili ga ustvari od nemara, ali to se ne zna!

Lekari pokrivaju sebe jer znaju da su i dobra dela ucinili, samo se ovde jedan pop napada.

Sve sami antihristi koji bi da zabrane i manastire da mogu, uz pomoc B92 kojima je ovo "poslastica'.

Krivo im je sto njihova "medicinska nauka" i demokratsko drustvo nije uspelo i ne daje rezultate, vec obican pop koji ne skoluje decu. a samara! :zcepanje:

P.S. Batina je iz raja izasla!
Njihova "medicinska nauka" i demokratsko drustvo upravo i proizvodi svakojaka zla, pa tako i narkomane. Ko sto sam vec rekao, ne mislim samo na Srbiju, nego globalno, na kapitalizam, koji je glavni uzrok svega.

Njihova "medicinska nauka" i demokratsko drustvo upravo i proizvodi svakojaka zla, pa tako i narkomane. Ko sto sam vec rekao, ne mislim samo na Srbiju, nego globalno, na kapitalizam, koji je glavni uzrok svega.

Tacno tako a narocito se narkomanija rasirila od Amerike i njihovih ratova na dalekom istoku 70-tih godina, kad su ratovali kao i danas, ili za drogu, ili za naftu.

Svako treba da procita knjigu "MI deca s kolodvora Zoo" i da zapamte zadnje reci majke devojcice koja je umrla - "Spasla se, sad napokon znam gde je i da je mirna", parafraziram...

Uostalom,ne potpisuju roditelji dzaba ugovor sa institucijom koja ih leci.

HRONIKA | UTORAK 7.08.2012 | 16:58 -> 17:51Ko je sveštenik Branislav Peranović

IZVOR: B92Beograd -- Surove metode sveštenika Branislava Peranovića prema štićenicima centra za lečenje narkomanije, koji je vodio u manastiru Crna Reka, šokirale su javnost 2009.

129083518150212daf76847966969470_orig.jpg

Foto: B92, Arhiva​
B92 je tada prvi objavio snimke na kojima se vidi kako Peranović lopatom prebija jednog mladića.
U međuvremenu se pojavilo je i pitanje da li je bilo i finansijskih zloupotreba u centru. Ni tri i po godine od tada, Tutinskom sudu nije bilo dovoljno da donese presudu o ovom slučaju.
Snimak batinanja kao metode lečenja narkomanije šokirao je javnost ne samo u našoj zemlji već i šire. Posle prikazivanja video snimka na kome se vidi kako saradnik Peranovića tuče štićenika dok ga druga dvojica drže, upravnik tadašnjeg centra u Crnoj Reci kod Tutina prvi put je dospeo u žižu javnosti. Okuraženi što je brutalnost dospela u medije, bivši štićenici opisivali su medote lečenja.

"Dva šamara, nezavisno, pesnica, koji ašov... Pa dobiju i po 40 ašova. Čak 35 minuta tuku čoveka. On se onesvešćuje, oni ga polivaju vodom. Krenu da pobegnu i oni ih uhvate tamo negde, ne stignu ni do grada, i onda kad se vrate, to su gore batine nego što se ovo dalo videti na televiziji", kaže bivši štićenik Centra Crna reka.

Isprva je Peranović negirao za B92 da je on išta znao o batinanju.

Branislav Peranović, protojerej: Mislim, vi ste me pitali da l' bi dozvolio.

B92: Kako ste dozvolili?

Branislav Peranović: Nisam dozvolio.

B92: A niste dozvolili?

Branislav Peranović: Naravno da nisam dozvolio. Mi smo unutar neke naše mere preduzeli. Takođe Raško-prizrenska eparhija će preduzeti mere da se sve to istraži i ispita i svi, u kojoj meri smo odgovorni, u toj meri da platimo.

Prema batinama kao metodu lečenja i disciplinovanja, međutim, stav mu je i tada bio drugačiji, ali jenegirao da je ikoga udario ili zlostavljao.
Peranović zarađivao 50.000 evra mesečno

Televizija B92 je onda prva i jedina objavila snimak, koji nam je ustupio bivši štićenik, na kome se vidi Peranović u ulozi batinaša.

Sve to vreme Branislav Peranović bio je protojerej. Crkva se od metoda ogradila i tražila od nadležnog vladike Artemija da centar raspusti i da protiv Peranovića pokrene crkvenosudski postupak.

Peranović je sa mesta upravnika smenjen iste godine i otišao da se bavi sličnim centrima u okolini Loznice.

Postavilo se i pitanje gde ide novac koji se uzima od roditelja da bi se njihova deca lečila u Crnoj Reci.Tri centra koja je tada vodio Peranović prihodovala su, prema tadašnjoj računici, oko 50.000 evra mesečno, ako se uzme u obzir da je svaki štićenik plaćao oko 250 evra u proseku.

Istražujući ovaj slučaj TV B92 je otkrila da protiv Peranovića postoje zapravo tri prijave. Pre snimka batina u Crnoj Reci roditelj štićenika Peranovića je prijavio za napad, za šta je Peranović dobio šest meseci zatvora, godinu dana uslovno. U Lazarevcu je takođe prijavljeno policiji zlostavljanje, i ta prijava je odbačena.

Crna Reka još čeka sudsku presudu. Naime, Opštinsko tužilaštvo u Tutinu podiglo je optužnicu protiv Peranovića za krivično delo mučenja i nasilja. Sledećeg dana Osnovni sud u Tutinu odlučio je da Peranović treba da se brani sa slobode. Suđenje je završeno 2011. a presuda se još čeka.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=07&nav_category=16&nav_id=633006

E, sada valjda vidis zasto komunizam ne valja. :)

P.S. Oce Branislave ne daj se uz tebe smo, apelujem na sve roditelje cija su deca olecena da se udruze i daju podrsku ocu Branislavu!
Kakav sad komunizam? :D Pa upravo je kapitalizam glavni uzrok svega ovoga, i malocas sam ponovio. Komunizma nikad nije ni bilo, vec komunjarizma, a i to je samo jedna podvarijanta kapitalizma.

Upravo tako, sad bas razgovarah s jednim lekarom kakve se sve metode primenjuju po med. ustanovama (ludnicama) i posle se ne zna sto je neko umro, pojela ga maca, a ono ga tamo nakljukali lekovima i vezivali da ne moze gore! Ubili ga ustvari od nemara, ali to se ne zna!

Lekari pokrivaju sebe jer znaju da su i dobra dela ucinili, samo se ovde jedan pop napada.

Ili i lične koristi...ne zaboravimo koliko se lekova i narkotika nalazi na crnom tržištu iz med. ambulanti , a upravo oteto od bolesnih nesrećnika koji nemaju pravo glasa , niko ih ne sluša ;)

Kakav sad komunizam? :D Pa upravo je kapitalizam glavni uzrok svega ovoga, i malocas sam ponovio. Komunizma nikad nije ni bilo, vec komunjarizma, a i to je samo jedna podvarijanta kapitalizma.

Komunizam znaci preki sud. Demokrate (tzv. ) nisu nista drugo do preruseni komunisti a neretko i fasisti.

Ili i lične koristi...ne zaboravimo koliko se lekova i narkotika nalazi na crnom tržištu iz med. ambulanti , a upravo oteto od bolesnih nesrećnika koji nemaju pravo glasa , niko ih ne sluša ;)

Pa i to, dokrorka iz privatne klinike je govorila i o tome, ali svi se oni "pokrivaju".

Zaradjuju na narkomanima visestruko (2500E) a ovamo im smeta 300E?

Mafija.

Zarad profita i ličnog bogaćenja.

Tu se na usputne žrtve nemilosrdno ne osvrće , a koristi svaku priliku za ličnu promociju ne birajući.

Ne verujem u ovu vest, ali ako je tacna, to je onda velika nesreca i nezgoda.

Tacnije, klasican nesrecan slucaj, ali slutim da ce usled velikog broja neprijatelja koje ima od toga napraviti citavu pricu i monstruma od ovog inace sposobnog i postovanog coveka.

kakav crni nesrecan slucaj, ako je prica tacna on jeste monstrum sadista i degenerik koga treba zatvoriti u ludaru, nikako ne sposoban i postovan covek

sta to podrzavate? yebesh takve vernike lazne, blate sve one koji su pravi vernici, prljaju ih bre ...gadost

Komunizam znaci preki sud. Demokrate (tzv. ) nisu nista drugo do preruseni komunisti a neretko i fasisti.

Pa i to, dokrorka iz privatne klinike je govorila i o tome, ali svi se oni "pokrivaju".

Zaradjuju na narkomanima visestruko (2500E) a ovamo im smeta 300E?

Mafija.
Kazem ti, komunizma nije ni bilo u stvari, a ono sto time u obicnom govoru podrazumevamo je jedna posebna vrsta kapitalizma, drzavnog, drzavni teror. Al on je propao, danas imamo samo ovaj "privatni", najperfidniji i najsuroviji, u vidu liberal-kapitalizma, gde vladaju multinacionalne kompanije, vojnoindustrijski kompleks, bankari...
Svi su u njihovoj sluzbi, pa tako i ta farmaceutska mafija, koja zaradjuje enormne sume novca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back