ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu da kazem da te drustvene institucije i NVO mogu da jedu gomNa jer su i dovele do narkomanije, a na roditelju je da se muci i zlopati, pa je on i najupuceniji inajpozvaniji da ocenjuje lecenje.

A ne nekakvo "drustvo" koje stiti samo one koje je pokvarilo i to pod uticajem zapada.

Uostalom i sami neki lekari su fascinirani relultatima oca Branislava (pogotovu oni iz "Laze") i cak su nezvanicno i preporucivali takvo lecenje.

A ti crkni od muke sto je to tako, POP IMA MOC KOJU NEMAJU LEKARI!

Kako te bre ne mrzi vise da ovde ovoliko mlatis praznu slamu?

Zar su neka mesta na zeleznickim stanicama u Frankfurtu,Berlinu ili Hamburgu fensi mesta za davanje metadona.
Kako te bre nije sramota da branis ubistvo coveka.

pazi...jedan roditelj u nemackoj cije se dete nalazi u poslednjem stadijumu bi dao sve sto ima i sigurno bi poslao dete na mesto kao sto je crna reka ako bi postojala i najmanja sansa za izlecenje...

i kakve zeleznicke stanice i metadoni, sta pricas ti?

Dolazi iz grckog i znaci takodje otac. Ima puno sprdnje na racun popova ( uglavnom ta sprdnja potice od 1945) ali je tacno da su se u Srbiji
popovi uvek nazivali popovima i tu ne moze biti nikakve izmene.

Naravno da može i mora. Dobar sveštenik će te uvek upozoriti na to, a oni koje tematika dovoljno zanima, mogu na internetu da nađu dosta stranica koje govore o tome.
To je problem sličan (samo malo nezgodniji zbog te negativne slike) onome kad ljudi traže kaladon misleći na pastu za zube ili digitrom želeći kalkulator. Oni su neuki i to je njihov problem, ali se treba truditi i uvek ih ispravljati. Neka budu smešni u društvu, možda ih to opameti?

imala sam prilike da vidim narkomane u krizi koje su vezivali u ludacke kosulje i ostavljali ih u sobama sa meko oblozenim zidovima da ne bi povredili sebe i druge...potrebno je nekoliko snaznih bolnicara da bi se savladao jedan narkoman, toliku snagu dobiju...

Svakako.
Ali je apsurd opaliti nekog štanglom zbog mogućnosti da je uneo drogu. Pa nema narkomana koji nije bio na recidivu.

pazi...jedan roditelj u nemackoj cije se dete nalazi u poslednjem stadijumu bi dao sve sto ima i sigurno bi poslao dete na mesto kao sto je crna reka ako bi postojala i najmanja sansa za izlecenje...

i kakve zeleznicke stanice i metadoni, sta pricas ti?

A, ti si psiholog? Nego koga lecis? Vec dvadeset godina na zeleznickim stanicama ( diljem Nemacke) postoje lekari , prostorije koje rade 24 sata dnevno,
a gde zavisnici od droge dolaze po svoju dozu metadona,. Zato nema vise mrtvih po ulicama.

Steta da ti je nemacki stran jezik. Doduse, samo nagadjam da imas bilo kakve veze sa Nemackom, a tvoja psihologija meni ne znaci nista.

Hocu da kazem da te drustvene institucije i NVO mogu da jedu gomNa jer su i dovele do narkomanije, a na roditelju je da se muci i zlopati, pa je on i najupuceniji inajpozvaniji da ocenjuje lecenje.

A ne nekakvo "drustvo" koje stiti samo one koje je pokvarilo i to pod uticajem zapada.

Uostalom i sami neki lekari su fascinirani relultatima oca Branislava (pogotovu oni iz "Laze") i cak su nezvanicno i preporucivali takvo lecenje.

A drustvene institucije i NVO su samo deo sireg sistema i poretka, koji se zove kapitalizam, u kome je narkomanija jedan od instrumenata vladavine, i izvor velikog profita.
Indirektno su i ustanove poput ovih ko "Crna reka", simptom i proizvod tog sistema.

A, ti si psiholog? Nego koga lecis? Vec dvadeset godina na zeleznickim stanicama ( diljem Nemacke) postoje lekari , prostorije koje rade 24 sata dnevno,
a gde zavisnici od droge dolaze po svoju dozu metadona,. Zato nema vise mrtvih po ulicama.

Steta da ti je nemacki stran jezik. Doduse, samo nagadjam da imas bilo kakve veze sa Nemackom, a tvoja psihologija meni ne znaci nista.

i kakve to veze sa reha centrima? ne muvam se po zeleznickim stanicama i ne znam, ali znam kako izgleda tipican nemacki reha centar...

tacno nazalost. al u totalno drugom domenu od onog madjijaskog na koji ti ciljas...

Ne cilja ona na mađije već lepo kaže da je pop Branislav imao uspeha i sa lopatom za razliku od zvaničnih lekara koji su takve odhebali i ukinuli im ikakvo lečenje , te ih na taj način prepustili ulici , kriminalu i na kraju i smrti.

Pa i 'ajde što sami umru nego pre toga unakaze , prekolju i ubiju nekog nedužnog da bi zadovoljili tu svoju potrebu za narkoticima.

A drustvene institucije i NVO su samo deo sireg sistema i poretka, koji se zove kapitalizam, u kome je narkomanija jedan od instrumenata vladavine, i izvor velikog profita.
Indirektno su i ustanove poput ovih ko "Crna reka", simptom i proizvod tog sistema.

Tačno , a i dileraj na veliko je uostalom pod patronatom i mafije iz vlasti.

Svakako.
Ali je apsurd opaliti nekog štanglom zbog mogućnosti da je uneo drogu. Pa nema narkomana koji nije bio na recidivu.
Jeste. Al je bitno stvar sagledati u sirem kontekstu. A i sta mi zapravo znamo sta se tamo tacno dogodilo, osim da je izvesni gradjanin Peranovic stanglom ubio izvesnog gradjanina Zarupca? Istraga ce to valjda pokazati.

Naravno, šta je jedan hirurg pored oca Baneta.

Не знамо да ли је био голорук, а и они су често зомбирани од беса и хистерије.
Можда је штангла била неопходна, а овом зависнику пукла анеуризма у мозгу, што му најпосле дође да би и онако и овако пандркнуо.
Уосталом 2 деценије на хероину...није мала заебанција!

Šta reći na ovo!!? A možda je imao rak (poslednja faza), pa bi svakako umro, a Bane ga roknuo iz čistog milosrđa.

Не знамо да ли је био голорук, а и они су често зомбирани од беса и хистерије.
Можда је штангла била неопходна, а овом зависнику пукла анеуризма у мозгу, што му најпосле дође да би и онако и овако пандркнуо.
Уосталом 2 деценије на хероину...није мала заебанција!

Šta reći na ovo!!? A možda je imao rak (poslednja faza), pa bi svakako umro, a Bane ga roknuo iz čistog milosrđa.
Kako god, ne moze se donositi nikakav valjan zakljucak pre no bude izvedena kompletna istraga, koja podrazumeva i forenziku i i autopsiju.

Bez zezanja ljudi, ja znam kad sam se lecio od depresije i anksioznosti da me najlepse umiri pesnica u lice ili samarcina, i to ona konjska. To sam shvatio posle jedne tuce kad smo bili privedeni nas cetvoro pa me tamo onaj inspektor "peglao" jer sam mu jebbo majku pred kolegama zato sto me udario cim sam usao kroz vrata! Dakle, batine delotvorno uticu ako se pravilno primenjuju.

Bez zezanja ljudi, ja znam kad sam se lecio od depresije i anksioznosti da me najlepse umiri pesnica u lice ili samarcina, i to ona konjska. To sam shvatio posle jedne tuce kad smo bili privedeni nas cetvoro pa me tamo onaj inspektor "peglao" jer sam mu jebbo majku pred kolegama zato sto me udario cim sam usao kroz vrata! Dakle, batine delotvorno uticu ako se pravilno primenjuju.

Jos da pop pisac postane :zcepanje:
Prirucnik za upotrebu motke.

"Ja smatram da, posredno, svi mi snosimo odgovornost i to moram da kažem pošteno, zato što nismo ozbiljno shvatilli šta jedan neuravnotežen čovek može da uradi", kaže Irinej bački.

Sinod SPC je još 2009. godine, kada je snimak brutalnosti Branislava Peranovića objavila TV B92, preporučio Raško-prizrenskoj eparhiji da pokrene crkveno-sudski postupak protiv njega, međutim, tadašnji episkop Artemije je to odbio da učini. Potom je i sam Artemije raščinjen, ali nije i Peranović, kojeg je propustila da raščini i Šabačka eparhija.

"Sinod nema vlast nad mesnim episkopima, on nije činovnik sinoda, ali naš stav nije uzet u obzir. Videlo se da je ovaj čovek neuravnotežen i nasilnik, ali nažalost ni crkveni postupak nije pokrenut", objašnjava Irinej.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back