ŠOKANTNO: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ti rekoh da postajes naporan. iskuliraj sa provociranjem i spinovanjima na temu mrznje ili cu prestati da ti odgovaram na postove.

sta ceo sa ovim?

http://www.politika.rs/rubrike/Hron...zi-poseban-status-za-uhapsenog-monaha.sr.html

monstrum o kom pricamo i dalje zivi u 'ne tako davnim vremenima'.

za osudu za ubijanje od batina nije potrebna diploma.

ovo nije nesrecan slucaj. ovo je bilo ubistvo u najavi. kada stalno nekog zlostavljas i mlatis stanlgama - jednom ces i ubiti.

kao sto su i svi ostali bivsi i sadsasnji popovi odgovarali...
nadam se da ovaj divljak nece dobiti protekciju poput ostalih...

I dalje pokušavaš da ovaj slučaj povežeš nekako sa SPC? Pa ne ide ti baš. Probaj nešto drugo.
Mnogi iz tih "ne tako davnih vremena" su još uvek živi, a neki i rade.
Da, u pravu si... sigurno mu se narkoman zamerio, možda mu nije platio boravak u centru, pa ga je Branisalv ubio misleći da to niko neće da primeti. :dash:
Nauči se da budeš kulturan, u SPC postoje sveštenici, a tu reč "popovi" zadrži za partijske kružoke i komuniste sa Dedinja.

Glava se busi i dan danas, i ne samo glava, ali to sa ovim ubistvom (bez predumisljaja, sto ce reci u afektu) nema nikakve veze.

Nazivati ovakvo ubistvo nekakvim " nesrecnim slucajem" stvarno je drskost.

I ko je merodavan ( ako nismo ti ili ja) da se izjasvanja o ovom slucaju i ovim metodama iz srednjeg veka?

Nisi shvatila raspravu, nije reč o ubistvu, već o metodama koje su za neke nasilne, za neke nisu. Mnogi doktori su pogrešili pri lečenju, dali pogrešnu dijagnozu, lek, ostavili instrument pri operaciji... i teško da bi neko pomslio da to namerno rade. A posledice su po pacijenta iste.
za ubistvo će Branislav da odgovara, ukoliko je njegovih ruku delo.

I dalje pokušavaš da ovaj slučaj povežeš nekako sa SPC? Pa ne ide ti baš. Probaj nešto drugo.
Mnogi iz tih "ne tako davnih vremena" su još uvek živi, a neki i rade.
Da, u pravu si... sigurno mu se narkoman zamerio, možda mu nije platio boravak u centru, pa ga je Branisalv ubio misleći da to niko neće da primeti. :dash:
Nauči se da budeš kulturan, u SPC postoje sveštenici, a tu reč "popovi" zadrži za partijske kružoke i komuniste sa Dedinja.

Nije to nista uvredljivo, pa zar svako od nas ne govori "Pop Voja", "Pop Sveta", ili "dosao je pop da osveti vodicu".
To je od grcke reci " papa; from Greek: πάππας (pappas), a child's word for father, sto ce reci "otac", a i Papa u Rimu
potice iz tog izvora.

Siguran si da će mu se suditi za namerno ubistvo?
Ne mogu biti siguran ništa , ali iz prakse znam da je to vrlo verovatno i logično pošto ima brdo dokaza da to nije slučajnost i nehat već da mu je to već duže vreme obrazac ponašanja ,postoji i drugi predmet koji se zbog toga vodi protiv njega , video snimci vršenja krivičnog dela ,odluke crkve o isključenju,njegovo priznanje da je to radio ... tako da mu sigurno neće mnogo pomoći da se vadi na nehat , da niko nikad ranije nije čuo za njega u tom kontekstu ,pa da kaže čovek ,eto desilo se slučajno ...

Nije to nista uvredljivo, pa zar svako od nas ne govori "Pop Voja", "Pop Sveta", ili "dosao je pop da osveti vodicu".
To je od grcke reci " papa; from Greek: πάππας (pappas), a child's word for father, sto ce reci "otac", a i Papa u Rimu
potice iz tog izvora.

Koliko sam puta baš tebi postavljao citate o tim nazivima? I ne vredi. Dobro, ti nastavi da ih tako zoveš, tvoje je pravo da budeš nekulturna.

Nisi shvatila raspravu, nije reč o ubistvu, već o metodama koje su za neke nasilne, za neke nisu. Mnogi doktori su pogrešili pri lečenju, dali pogrešnu dijagnozu, lek, ostavili instrument pri operaciji... i teško da bi neko pomslio da to namerno rade. A posledice su po pacijenta iste.
za ubistvo će Branislav da odgovara, ukoliko je njegovih ruku delo.

Moracu i ja ovu ustanovu da mi malo apdejtuju pamet i zdrav razum , ne bih li postigla nivo "razumevanja ove zaista jako sofisticirane rasprave".

Ne mogu biti siguran ništa , ali iz prakse znam da je to vrlo verovatno i logično pošto ima brdo dokaza da to nije slučajnost i nehat već da mu je to već duže vreme obrazac ponašanja ,postoji i drugi predmet koji se zbog toga vodi protiv njega , video snimci vršenja krivičnog dela ,odluke crkve o isključenju,njegovo priznanje da je to radio ... tako da mu sigurno neće mnogo pomoći da se vadi na nehat , da niko nikad ranije nije čuo za njega u tom kontekstu ,pa da kaže čovek ,eto desilo se slučajno ...

Zato i treba da sačekamo sve radnje pre suda i samo suđenje, ako Branislav bude na njemu.

Zato i treba da sačekamo sve radnje pre suda i samo suđenje, ako Branislav bude na njemu.

Ti si stvarno prolupao:D
Covek je sipkom ubio coveka i sada mi tu treba da budemo uzdrzani jer "ko zna, mozda je bio i u pravu".
Tako si i za Pahomija pisao? I sta je bilo? Sacekasmo sve, od kazne ni traga ni glasa, ali sa drugom Branislovom nece biti tako.

Narod,plebs,vernici popove nazivaju popovima i tu nema Boga. Tako je bilo , tako ce ostati.
Glava prva

U kojoj su opisana dva popa, dve popadije i dve popine ćerke iz jednoga sela u Banatu, u kome su parohijani bili tako pobožni da su badava mleli svojim popovima brašno u suvačama.

Bila dva popa, - ali ne ona dva popa što su jednom ostali sami u svetu, pa se svaki od njih tužio i tešio da bi mu daleko lakše bilo životariti, samo da nema onoga drugog, - ne, dakle, ta dva popa, nego druga dva, i živeli su u jednom selu u Banatu. Koje je to selo nećemo vam kazati, da ne bi selo, ni krivo ni dužno, potrzali i izlagali ga podsmehu, pošto ono nije ni najmanje krivo za sve ovo što će se u ovoj pripoveci pričati. A posle, ako ćemo šta, ono i nije selo, nego varošica...
.....

:D

Ti si stvarno prolupao:D
Covek je sipkom ubio coveka i sada mi tu treba da budemo uzdrzani jer "ko zna, mozda je bio i u pravu".
Tako si i za Pahomija pisao? I sta je bilo? Sacekasmo sve, od kazne ni traga ni glasa, ali sa drugom Branislovom nece biti tako.

Ja nisam bio tamo, verujem da ni ti nisi. Otkud znaš da je baš Branislav to uradio?
Inače, ako nisi pročitala, ovaj slučaj nema veze sa SPC tako da tvoj pokušaj vezivanja sa sveštenikom SPC propada.

Ja nisam bio tamo, verujem da ni ti nisi. Otkud znaš da je baš Branislav to uradio?
Inače, ako nisi pročitala, ovaj slučaj nema veze sa SPC tako da tvoj pokušaj vezivanja sa sveštenikom SPC propada.

Farbas pogresne duvare. Ja samo pomenuh Pahomija, nigde Crkvu ne kritikujem jer je Crkva nesto vecito, ovaj sljam je prolazan.

Ovakve stvari najvise bole prave vernike, a ja njih zaista postujem, jer je nekako danas sve prepleteno do neraspoznatljivosti.

To ne ide u prilog Crkvi i Crkva bi trebalo ostro da se distancira od svih ovih koje nose krst i u ime Hrista isteruju djavole pa i ubijaju
sipkom u glavu.

Farbas pogresne duvare. Ja samo pomenuh Pahomija, nigde Crkvu ne kritikujem jer je Crkva nesto vecito, ovaj sljam je prolazan.

Ovakve stvari najvise bole prave vernike, a ja njih zaista postujem, jer je nekako danas sve prepleteno do neraspoznatljivosti.

To ne ide u prilog Crkvi i Crkva bi trebalo ostro da se distancira od svih ovih koje nose krst i u ime Hrista isteruju djavole pa i ubijaju
sipkom u glavu.

Hajde polako... B r a n i s l a v n i j e s v e š t e n i k.
Možmo li sad da nastavimo bez uplitanja SPc u ovo ubistvo? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back