Seram te bilo, mogu majka da ti budem.A i ti znas da prdnes pa da zasmrdi dobro....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seram te bilo, mogu majka da ti budem.A i ti znas da prdnes pa da zasmrdi dobro....![]()
Izvini...ali moro sam.Seram te bilo, mogu majka da ti budem.
Она не прди - она пуууууува........ зато толико смрди.........A i ti znas da prdnes pa da zasmrdi dobro....![]()
Hoce to i od rostilja...Она не прди - она пуууууува........ зато толико смрди.........![]()
.Nije masina paklo cigareta pa da je stavi u dzep i pobegne preko noci....bice da je to duze trajalo.![]()
Stelt bageri.... ja i ti ih ne bi videli a kamo li policija....
То су транзициони феномени, ето
пре неког времена тешка механизација у три изјутра рушила усред центра Београда
и нико из полиције није приметио...
Како неко рече, идиоти требало је у по бела дана...
..
.Stelt bageri.... ja i ti ih ne bi videli a kamo li policija...![]()
ništa se ne brini ne može majka da ti bude jedino - tata možepošto je neki travestit u pitanjuIzvini...ali moro sam.
Ako Ana moze da napravi sina moze i on da postane majka...medicina napredujeništa se ne brini ne može majka da ti bude jedino - tata možepošto je neki travestit u pitanju
Rusija će da napravi gasovod kroz Srbiju bez obzira na to da li taj isti gasovod ima smisla, da li može da se poveže sa cevkama u Rusiji ili ne?Ja sam to i napisao , Srbija je koliko znam potpisala BILATERLANI sporazum sa RF,dakle dvostrani (nema EU , Sorosa ,Rotsilda ,Hilari i pape ) u koji je uključena i izgradnja gasovoda kao obaveza ruske strane , koliko znam nije stajala klauzula "RF će napraviti gasovod ako uspe da namili Amere , Bugare i Nemce da ga odobre " .
To je kao da ja od tebe uzmem pare i obavežem se da ću napraviti nešto , recimo zid oko kuće ,ili kuću al onda me neko zajebe , ne dostavi mi materijal recimo i ja kažem , e ybg nisam ja kriv moji dobavljači nisu mi dostavili cigle,ybg ništa od izgradnje al pare zadržavam. Pa sada ti ispaštaš , bivaš yebena stranka i ostaneš bez love zbog mog odnosa sa dobavljačima koji nije bio uopšte tvoja stvar , niti je bio predmet naše transakcije .
Sveta je iznenađen da treba da plati sopstveni dug
"Đe to ima."
Ne voli svako da plaća reket,pa pobegne...Zašto je na isti način Handy zbrisao iz Srbije prošle godine?
Glupo mu da plaća i u Rusiji i u Srbiji reket.U Rusiji bar zna da mora da daje veliki deo profita ozbiljnim igračima.Ovde mora da daje ozbiljan deo profita kuri Kruriću iz optinske uprave grada Vranje,koji nije bio toliko alav,dok mu bratov brat nije rekao : "umi im još!"Немој да зезаш, као да се у Русији не плаћа још суровији рекетТамо и трафика има кришу.
Овај фини господин, уосталом, није рекао да га је било ко рекетирао, а могао је без проблема то да каже. Изгледао би боље него са овим глупим "не свиђа ми се моја роба, па сам побегао" објашњењем.
Stelt bageri.... ja i ti ih ne bi videli a kamo li policija...![]()
Бабајевски, тако нешто?
Моје искуство је да Русија није баш нека кулинарска мека, нити позната по доброј роби широке производње... и то није грешка.
Са друге стране, добио сам неку бомбоњеру из производње Порошенка, донедавног председника Русије, и пријатно се изненадио.
Napisao si da je SRJ napravila dugove Sartida, ali da je skandal što SRJ mora i da ga vraća.Suviše je to komplikovano za tebe, Džegi.
Nemoj da zamaraš svoj mozak u pokušaju da shvatiš šta je napisano.
Kako je Bakir, ima'l' spremnog naslednika?