Sodomija je dimna zavesa za nesto mnogo veliko u pregovorima na zapadu koji uskoro slede

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Помаже Бог брате мој. Обраћам ти се у Име Господа нашега Исуса Христа за међусобну помоћ и уједињење као човеку за кога верујем да ми сам Бог указује да треба да ти се обратим. А видим брате мој да имаш лепу и верну ревност за Господа у борби против свега сатанског и ништавног.

Ја се зовем Милан Гоч из Ваљева сам и имам 33 године. Почетком 2019 године одрекао сам се свих својих биометријских докумената и мобилног телефона. Путовао сам по Србији како сам знао и умео да би сазнао и пронашао духовнике који исповедају ту веома важну спасоносну Истину Христову и да би заједно са верним народом ступио у заједницу мира и слоге и уједињеног деловања ради ослобођења Отаџбине и заштите свепобедоносне наше Цркве Православне. И нисам их нашао што показује трагичну слику духовног стања славољубља и властољубља папистичке наше лажне јерархије али и саме народне вере оних који Име Христово користе само као мамац у сатанском прелешћивању народа и посебном насладом одвођењем их у пропаст са самима собом. Већ сам само успео да упознам неколицину правих ревнитеља Христових који су исто што и ја тражили и изгубио сам са њима контакт и сад крећем у акцију свим снагама мојим у Христу у исповедању Христа и уједињењу са неколицином искрених Божијих јунака и исповедника. Мислим да ми Господ указује на тебе као једног од њих.

Упознао сам и неке људе који су се наводно ''одрекли'' докумената али не и паметних андроид телефона који су у сродству са њима и не индентификационих бројева који су у основи повезани са функционисањем антихристовог светског поретка а у ствари његове религије навођења свих људи да искључиво њега исповедају и исповеде за бога и светског владара. Јер бити заиста у Христу то значи бити сав у Истини Христовој и сав искрен и исправан пред Богом. А нажалост и то бива антихристова превара од људи спржене савести који се користе истинама Христовим да би искористили народ и као паразити хранили своје идоле. А народ уместо да настави да се бори ту пада и предаје се очају и стомакоугађању итд..немајући довољно вере. Завршава у канџама душевних болесника који хоће славољубиво друге да спсасавају а немају елементарног смирења послушањем Христу прво себе да спасу..

Да небих дужио..хтео сам само да упознаш мало моје размишљање и став али и да поделим своје знање у Христу са тобом.

Ако си заинтересован за озбиљну сарадњу и уједињење одговори ми на мој мејл да ми остане твоја мејл адреса у контактима. Да би могли ако ме блокирају или прогнају да наставимо да будемо у контакту? gospodjebog@outlook.com

Ако си вољан да ми помогнеш требају ми хитне информације о људима који су се одрекли докумената и за које знаш да су сигурно исправни пред Богом. И као појединци и као уједињена браћа??? Видео сам да ти кажеш да немаш документа..то ме радује. Како се ти бориш, имаш ли око себе верну у Христу браћу и јеси ли спреман на уједињено деловање за борбу за одбрану Вере и победу над душманима? Амин.

Tema ti je neprecizna, nepotpuna, nekonkretna, skoro pa besmislena. Da ne pomislis da su mi drazi tvoji pamfleti od 500 recenica od kojih se pola ponavljaju,
dakle potpuno suvisno za oci citalaca, no ko ce tebi to objasniti u zaru zahuhtalosti kad iz tebe to izlazi... :lol: Stavise, pohvaljujem ove postove od 5 recenica max. u uvodu, sazetih i jezgrovitih, s tim sto ovde od jezgrovitosti ni traga ni glasa...:whistling:Da ne pominjemo sto ne moze yt video u uvodu, nit idje veze ima s temom.
Sori bat tema ide pod kljuc...Ipak, nastavi s ovakvom formom uvoda. ;) Blind chicken pins the beans too. ;) :p :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back