Socijalna karta i bodovanje gradjana

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Autorska
Pre par godina sam citao na alternativnim portalima koji prate poteze i sastanke vodecih ljudi novog svjetskog poredka da su na jednom sastanku Bilderberg grupe razgovarali o njihovim najvecim strahovima ,o socijalnom ustanaku , revoluciji koja bi skinula bankarsku finansijsku oligarhiju sa trona i kako zaustaviti tu mogucnost
Pricalo se da su donjeli odluku o agendi za izradu socijalne karte i bodovanja gradjana po uzoru na Kinu .Kao najvecu opasnost oznacili najsiromasnije slojeve
Agenda o socijalnoj karti i bodovanju gradjana u sustini predvidja da gradjani ako budu poslusni i imali dobre ocjene , marionetske vlade ce obezbjediti mjesecni dodatak za osnovne potrepstine kao sto su hrana i ljekovi jer covjek koji nema sta da izgubi je najopsniji ali ako mu da das mrvice on ce biti poslusan

kad ne lezi vraze

Na današnjem sastanku, premijer Višković istakao je da bi od velikog značaja bila i podrška Svjetske banke u projektu izrade socijalne karte u Republici Srpskoj, koji predstavlja jedan od najvećih prioriteta Vlade Republike Srpske.
https://srpskainfo.com/viskovic-sa-...i-dobro-dosla-pomoc-u-izradi-socijalne-karte/

Ovo me podjseti na knjigu Kresimira Misaka obavezno procitajte gde je rekao da prakticno oni sve svoje poteze najave u novinama i da nista ne kriju

6423.jpg

Inace i do sada je BIH i Republika Srpska sluzila kao poligon za testiranje novog svjetskog poredka ,naprimer biometrijski dokumenti su uvedeni prvi u Evropi
Svajcarska je tek pre par godina uvela biometrijske dokumenete mnogo godina posle BIH
Ili naprimer RFID cipovi na automobilima

Uskoro nove stiker naljepnice prilikom registracije: RFID​

https://www.atvbl.rs/vijesti/drustv...id-tehnologija-sprecava-zloupotrebe-29-8-2022

Svijet ce se pretvoriti u konc logor

Poslednja izmena:
Prvo RFID cipovi na automobile a posle ce ti ga staviti pod kozu
Ako pljujes na forumu protiv establismenta dobijes negativnu ocjenu u svom socijlanom kartonu i samo pritisnu dugme i iskljucete te
Moracemo da cutimo i slusamao
ja sam sam se nazivio ,gazim petu deceniju ali mi je zao djece koja ce da zive u takvom paklu

Ako pljujes na forumu protiv establismenta dobijes negativnu ocjenu u svom socijlanom kartonu i samo pritisnu dugme i iskljucete te
ja sam sam se nazivio ,gazim petu deceniju ali mi je zao djece koja ce da zive u takvom paklu

Meni neće. Ne brini se. Neće ti to zaživeti, raduješ se prerano.

Ako ti je neka uteha, svaka tvoja misao od rođenja bila je pogrešna.

Meni neće. Ne brini se. Neće ti to zaživeti, raduješ se prerano.
Vecina se vakcinisalo ,mnogi ne zato sto zeljeli vec sto su morali
Naprimer u Svajcarskoj je ljudima poslan dopis da nece moci da idu na posao ako ne prime vakcine prosto su ljude natjerali da se vakcinisu
Tako ce biti sa RFID cipovima koje ce ugradjivati pod kozu
isto kao RIFD cipove za auta mozes jednom da ga ne naljepis ,dvaput ali svaki put ces trpiti kazne koje ce ti pisati saobracajna policija kad te zaustavi a ti nemas RFID cip na autu

Naprimer u Svajcarskoj je ljudima poslan dopis da nece moci da idu na posao ako ne prime vakcine prosto su ljude natjerali da se vakcinisu
isto kao RIFD cipove za auta mozes jednom da ga ne naljepis ,dvaput ali svaki put ces trpiti kazne koje ce ti pisati saobracajna policija kad te zaustavi a ti nemas RFID cip na autu

ti baš guraša vodu na ono što te navodno ne raduje?
većina u SRBIJI nije, i VEĆINA u svetu.
ne raduj se pre vremena....radovanje pre vremena je najbolji znak da neće uspeti.

ti baš guraša vodu na ono što te navodno ne raduje?
većina u SRBIJI nije, i VEĆINA u svetu.
ne raduj se pre vremena....radovanje pre vremena je najbolji znak da neće uspeti.

Pogledaj ovog gore carlija mungera jeverjskog oligarha metuzalema u velikom su strahu od americkog naroda
Kad stave Amere u konc logor i pod totalnu kontrolu mi ostali nemamo se cemu nadati
Sve zavisi od americkog naroda
Ovo u BIh je samo eksperimentisanje da bi se kasnije implementiralo u SAD i EU

Pogledaj ovog gore carlija mungera jeverjskog oligarha metuzalema u velikom su strahu od americkog naroda
Kad stave Amere u konc logor i pod totalnu kontrolu mi ostali nemamo se cemu nadati

Zapeo si za to da nema nade i da se treba predati jer je sve besciljno.
Nije. Sa nadom ili bez, čovek se bori do kraja.
Tebi je cilj da širiš malodušje i maloverje, kao ni ti se ne slažeš, al eto izvesno je, predajmo se svi!
to je prolazilo do korone, sada više ne, ne zamaraj se.

Да, али ту постоји један проблем. Швајцарска држава брине о својим грађанима, увек су бринули и увек ће бринути.
Зашто би неки Швајцарац кога држава и за најмању глупост пита на референдуму, зашто би он сумњао у своју државу.
Швајварац за разлику од Србина обожава своју државу и чува је, неће да баца смеће, да загађује на било који начин, а и држава то такође не ради.

Који ''Швајцарци'' се буне и кукају ? Па управо наши Срби и наше комшије са Балкана, пре свега Албанци. Али у чему је проблем, ако им се не свиђа Швајцарска нека се врате на Балкан, чека их здрав живот у блату, смогу, депонијама и остало.

Лоша ти је теорија завере. А и замисли какве су то замлате да било какав експеримент започнеш над Босанцима. :hahaha:

Лоша ти је теорија завере. А и замисли какве су то замлате да било какав експеримент започнеш над Босанцима. :hahaha:

Oni nas ne smatraju ljudima svi smo za njih zivotinje ,goji
Bosanci i Hercegovci su za njih samo zamorcad ,obicni goji jos nizi sloj nego goji u SAD ili EU
BIH je prva drzava u Evopi koja je imala biometrijske dokumenete ,naprimer Svajcarska je tek skoro uvela biometrijske pasose
Vidimo ponovo da je BIH prva zemlja koja uvodi RFID cipove za automobile a deceniju uznad se prica o RFID cipovima koji ce se ugradjivati pod kozu
A sad vidimo da svetska banka uvodi socijalni karton i bodovanje gradjana u RS

Treba imati jako nizak IQ da ne primjetis o cemu se ovde zapravo radi

У Скандинавским земљама, млади и не знају како изгледа папирни новац, а ти сада причаш бајке како ће Босанци први да уведу социјалну карту, а рецимо Шведска је већ има.

hqdefault.jpg

A oваква социјална карта је добра ? 2000 динара за госпођу, а ред се отегао километар од општине где се дели.

Зашто не баците паметне мобилне телефоне када управо та справа служи за праћење ?

Да, али ту постоји један проблем. Швајцарска држава брине о својим грађанима, увек су бринули и увек ће бринути.
Зашто би неки Швајцарац кога држава и за најмању глупост пита на референдуму, зашто би он сумњао у своју државу.
Швајварац за разлику од Србина обожава своју државу и чува је, неће да баца смеће, да загађује на било који начин, а и држава то такође не ради.

Који ''Швајцарци'' се буне и кукају ? Па управо наши Срби и наше комшије са Балкана, пре свега Албанци. Али у чему је проблем, ако им се не свиђа Швајцарска нека се врате на Балкан, чека их здрав живот у блату, смогу, депонијама и остало.

...CH je zemlja koja brine o Svajcarcima prvo ali i svim gradjanima koji su opravdano vezani za nju...normalno je da niko nece tvoje uzeti ili oduzeti i ako ponekad svoje pravo moras tjerati i onoliko koliko je tvoje sigurno nece biti uzurpirano...Gambino pise kako i jest , sto se CH tice...gradjanima CH i ne treba policija ona tzv. Komunalna jer je to Narod...boljelo me kad se kaze,- ' Ura Yugo'...to je istina jer smo svi isti od Makedonije do Slovenije...dolaze generacije koje su u CH. rodjene ali jos uvijek se osjeti ton i sklonost balkanska...mozemo se mi hvaliti nekakvim senzibilitetom ili moralnom zdravinom ali feudalnost nikako da nas napusti...

Oni nas ne smatraju ljudima svi smo za njih zivotinje ,goji
Bosanci i Hercegovci su za njih samo zamorcad ,obicni goji jos nizi sloj nego goji u SAD ili EU
BIH je prva drzava u Evopi koja je imala biometrijske dokumenete ,naprimer Svajcarska je tek skoro uvela biometrijske pasose
Vidimo ponovo da je BIH prva zemlja koja uvodi RFID cipove za automobile a deceniju uznad se prica o RFID cipovima koji ce se ugradjivati pod kozu
A sad vidimo da svetska banka uvodi socijalni karton i bodovanje gradjana u RS

Treba imati jako nizak IQ da ne primjetis o cemu se ovde zapravo radi

Ispovest radnice Leonija: Posle 10 sati rada ne mogu da uzmem u ruke čašu vode​

https://n1info.rs/biznis/ispovest-r...-sati-rada-ne-mogu-da-uzmem-u-ruke-casu-vode/

Mи не волимо сами себе, власт нас не воли и нико не воли државу односно своје окружење.

Шта могу да ураде нама ти рептили глобалисти, када ми хоћемо сами себе да уништимо.

Нико неће устати да се рецимо избори за неку социјалну правду и нека права, као и за еколошке проблеме, али ако је у питању вакцина, па чак она била и руска или неке друге теорије завера као што су кемтрејлси итд, онда ће многи устати да се буне, јер то је ваљада кул.
То је модерно.

...CH je zemlja koja brine o Svajcarcima prvo ali i svim gradjanima koji su opravdano vezani za nju...normalno je da niko nece tvoje uzeti ili oduzeti i ako ponekad svoje pravo moras tjerati i onoliko koliko je tvoje sigurno nece biti uzurpirano...Gambino pise kako i jest , sto se CH tice...gradjanima CH i ne treba policija ona tzv. Komunalna jer je to Narod...boljelo me kad se kaze,- ' Ura Yugo'...to je istina jer smo svi isti od Makedonije do Slovenije...dolaze generacije koje su u CH. rodjene ali jos uvijek se osjeti ton i sklonost balkanska...mozemo se mi hvaliti nekakvim senzibilitetom ili moralnom zdravinom ali feudalnost nikako da nas napusti...
Не слажем се са тобом да нас краси нека посебна сензуалност и морално здравље, често се уверим да је супротно.
И Швацарци да дођу овде да живе, њихови потомци би се брзо уклопили у балканску анархију и корупцију, јер тако функционишу ствари.

...nacin zivota porodicnog i drustvenog u Svajcaraca
nama je u pocetku stran i unaprijed imamo distancu sa kojom zivimo dok se polako ne uvjeravamo u ispravnost
ali nikad ne izgubimo trenutacnost i egoizam nama svojstven...mlade generacije tj. vecina odrastaju u miljeu takodje doseljenika tj. italijana, spanjolaca portugalaca ,turaka itd. pa nekako stvaraju treci etos koji se opet pretapa u Svajcarski i nacin razmisljanja i ophodjenja jer drugacije nije moguce a da se ne snose nekakve opomene...ima mladjih koji izricito odrastaju u krugovima svajcarske kulture i sebe tako i vide...jedno je sigurno , da uhodani i oformljeni status i poredak je poznat i neobjasnjivo se prihvata ako se zeli zivjeti tu gdje se zivi...

...nacin zivota porodicnog i drustvenog u Svajcaraca
nama je u pocetku stran i unaprijed imamo distancu sa kojom zivimo dok se polako ne uvjeravamo u ispravnost
ali nikad ne izgubimo trenutacnost i egoizam nama svojstven...mlade generacije tj. vecina odrastaju u miljeu takodje doseljenika tj. italijana, spanjolaca portugalaca ,turaka itd. pa nekako stvaraju treci etos koji se opet pretapa u Svajcarski i nacin razmisljanja i ophodjenja jer drugacije nije moguce a da se ne snose nekakve opomene...ima mladjih koji izricito odrastaju u krugovima svajcarske kulture i sebe tako i vide...jedno je sigurno , da uhodani i oformljeni status i poredak je poznat i neobjasnjivo se prihvata ako se zeli zivjeti tu gdje se zivi...
Nemas ti pojma o Svajcarcima
Prvo imas 3 razlicita naroda sa razlicitim mentalitetima odnosno 4
Ja sam svajcarski drzavljanin i vise od pola zivota sam u Republici i kantonu Ticino od 1996
Korupcija je nista veca nego na Balkanu kao u svakoj demokratiji ,politika, veze i novac sve zavrsava jedino sto ne mozes kupiti policajca za 10 chf kao sto mozes u RS i Srbiji ,korupcija je na visem levelu
Balkanci su za Italijane ticineze su nevini ,skoro sve je u rukama mafije ,sve je korumpirano od policije ,sudova,politicara itd
Jedina razlika sto oni nemaju podanicki mentalitet ,sjedni suti trpi kao mi ,njih kad bi handrili ko Srbe u RS i Srbiji oni bi izasli na ulice i bilo bi svega
Zato se njih ZOG establisment boji kao vraga ,i zato im ugadja imaju visoka socijalna davanja i visok standard kako se nebi pobunili a sa druge strane uvoze migrante sa svih strana i prave melting pot kako bi ih onemogucili da ikad vise pruzmu vlast i kontrolu nad nad svojom zemljom
Devedestih kad sam kao mladic dosao u savjacarsku imao sam cast da upoznam osnivaca stranke Italijana Ticineza Lega dei Ticinezi Dzulijana Binjsku koji je zivio boemskim zivotom i od njega sam puno naucio
Lega dei Ticenezi to je jedna rodoljubiva stranka Italijana Ticineza koji se bori protiv ZOG establismenta i koja bas ne gotivi strance a narocito preziru Balkance i Siptare ali kad sam mu rekao da sam Srbin iz BIH i kad sam mu pricao kako sam 1994 mobilisan u VRS sa 18 god i kako sam se borio skoro dve godine u bosanskom ratu kao vojnik VRS i od tada me je jako cenio tako da sam cak postao i jedan od rijetkih stranaca clan stranke i pratio sam ga svuda u stopu i preko njega upoznao mnoge ljude i cuo svakakve price
Ti si vjerovatno kao onaj franak tipicini Balkanac koji provede 30 god u CHF kuca poso poso kuca nikad ne nauci dobro jezik,nikad ne upozna nikog i druzi se stalno sa nasim ljudima a onda a kad se vrati u svoje selo prica bajke kako bi dokazao da je uspeo ,svajcarci su ovakvi onakvi,tamo su kuce od cokolade a prozori od mermelade

Agenda o socijalnoj karti i bodovanju gradjana u sustini predvidja da gradjani ako budu poslusni i imali dobre ocjene , marionetske vlade ce obezbjediti mjesecni dodatak za osnovne potrepstine kao sto su hrana i ljekovi jer covjek koji nema sta da izgubi je najopsniji ali ako mu da das mrvice on ce biti poslusan
pa, da, kada se srednja klasa opljacka do prosjackog stapa, onda ce se drzava postarati da im udeljuje mrvice, ali samo podobnima, a podobnost ce se utvrdjivati socijalnim kartama

necete imati nista i bicete srecni - misli se na srecni robovi, poslusnici - kada kazu ljudski resurs kojim valja upravljati, stavljaju nas u rang sirovina i sl.
pa, nesto slicno, robovi ce biti kao okovani, ne bas lancima, ali rezultat ce biti isti, kao da jesu

Autorska
Pre par godina sam citao na alternativnim portalima koji prate poteze i sastanke vodecih ljudi novog svjetskog poredka da su na jednom sastanku Bilderberg grupe razgovarali o njihovim najvecim strahovima ,o socijalnom ustanaku , revoluciji koja bi skinula bankarsku finansijsku oligarhiju sa trona i kako zaustaviti tu mogucnost
Pricalo se da su donjeli odluku o agendi za izradu socijalne karte i bodovanja gradjana po uzoru na Kinu .Kao najvecu opasnost oznacili najsiromasnije slojeve

kad ne lezi vraze

Na današnjem sastanku, premijer Višković istakao je da bi od velikog značaja bila i podrška Svjetske banke u projektu izrade socijalne karte u Republici Srpskoj, koji predstavlja jedan od najvećih prioriteta Vlade Republike Srpske.
https://srpskainfo.com/viskovic-sa-...i-dobro-dosla-pomoc-u-izradi-socijalne-karte/

Ovo me podjseti na knjigu Kresimira Misaka obavezno procitajte gde je rekao da prakticno oni sve svoje poteze najave u novinama i da nista ne kriju

6423.jpg

Inace i do sada je BIH i Republika Srpska sluzila kao poligon za testiranje novog svjetskog poredka ,naprimer biometrijski dokumenti su uvedeni prvi u Evropi
Svajcarska je tek pre par godina uvela biometrijske dokumenete mnogo godina posle BIH
Ili naprimer RFID cipovi na automobilima

Uskoro nove stiker naljepnice prilikom registracije: RFID​

https://www.atvbl.rs/vijesti/drustv...id-tehnologija-sprecava-zloupotrebe-29-8-2022

Ko je pokusao da uvede kovid pasose i ko pokusa uvesti taj sistem je sigurno deo WEF i Great Reset 2030. I Rusija mi je sumnjiva, jer se takj rat koristi za pogorsavanje ekonomije iako ne bi trebao.

U Kini vec imas te sisteme. Facijalno prepoznavanje nekoga u masi. Kamere s ogromnom preciznoscu koje prate i prepoznaju ljude na ulici.

Onda imaju tu mogucnost da blokiraju kretanje ljudi. Jednostavno su postavili skenere svukuda i kamera prepozna osobu i blokira mu ulaz u metro npr. Ne otvara vrata. Ili neku zgradu. To vec postoji u Kini.ograniceno kretanje

Bit ce jos lakse kada bude masovno cipovanje. Kontrolisat ce pokrete sa distance. Mozda ce ti zamandaliti vrata sopstvene kuce. Drzati te u kucnom pritvoru. Jedan bubuljicar sa cvikama ko dno od tegle moze da sa dugmicima zamandali celi grad. Uopste nije potrebna velika represivna sila.

Izmedu ostalog imali smo sada testiranje u velikoj razmeri. Kinezi su zbog " corone" blokirali grad od 15 miliona ljudi. Drzali ih u kucnom pritvoru mesecima.

Back