Socijalista javno osudio politiku Slobodana Miloševića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je sve zbog ovog najavljenog smanjivanja broja ministarstava.................
mora malo da se uvlaci da bi ostao ministar

Pa da, moguće. Prvo ministarstvo koje će ova vlada da ukine je za prosvetu :D Uklopilo bi se u mudru politiku :D Jedino nemoj neko da dira ministarstvo za životnu sredinu i prostorno planiranje, ili za Nacionalni investicioni plan :D Ili Sulji neko da dira bezportfelj :D

Za bombardovanje su krivi Milošević 20% i Klinton 80%.

ne mogu da verujem sta srbi, ako su, mogu da napisu i da ne trepnu

100% je klinton odgovoran, i njegov pilot koji stiska dugmice i pusta bombe je odgovoran 500%, kakav mu je to posao da baca bombe i ubija civile, mislim da su se malo i radovali amerikanci svojim pogodcima, a nasim zrtvama

neodgovorno je tvrditi da je zrtva (ovaj put u liku sm) kriva za bombardovanje, aman ljudi...

ajde malo mi ovog nika da bombardujemo 80 %, a neka taj nik bude kriv 20%, moze i 5 %...

ne mogu da verujem sta srbi, ako su, mogu da napisu i da ne trepnu

100% je klinton odgovoran, i njegov pilot koji stiska dugmice i pusta bombe je odgovoran 500%, kakav mu je to posao da baca bombe i ubija civile, mislim da su se malo i radovali amerikanci svojim pogodcima, a nasim zrtvama

neodgovorno je tvrditi da je zrtva (ovaj put u liku sm) kriva za bombardovanje, aman ljudi...

ajde malo mi ovog nika da bombardujemo 80 %, a neka taj nik bude kriv 20%, moze i 5 %...
ГЛАВНИ ОДГОВОРНИ СЦЕНАРИСТИ, УРЕДНИЦИ И РЕЖИСЕРИ!:evil::evil::evil::evil::evil:

file.php

Izazvalo je privremena pomeranja albanske populacije koja je bežala od ratnih sukoba. Ratne sukobe izazvao NATO bombardovanjem. Međutim albanska populacija se u roku od nekoliko nedelja vratila, i isterala Srbe. To je bilo pre 10 godina.

Interesantno da sam negde procitao u UN statistikama da se u proseku samo 7 odsto izbeglica tokom istorije vrati kucama. Kod Albanaca je to 150 odsto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back