soba!

sada sredjujem cesce 1 nedeljno prebrishem prashinu, delim je sa sestrom tako da mi je na neki nachin lakse, a detljno sredjiwanje je od prilike 2 put godishnje!Lepa je imam krewet na sprat, moj deo je izlepljen konjima...potkowicama...ali je lepo...do skoro sam imala 2 akwarijuma jedan smo premestili u dnewnu sobu drugo je ostao...sa ribicama i tako...a kod moje sestre u njenom delu, nekad stwarno izgleda ko da je pala atomska bomba!

ja uvek kad pokusam da sredim svoju sobu stanem,da malo citam nagomilane novine,pa kao hocu da sredim knjige i uvek ih ostavim i uvek je u neredu...........

...:D...e lepo...konachno ozhiwela moja tema...:mrgreen:

...*a moja soba je swa plawa...al uskoro treba da je renowiram u p!nk crnu...
al inache je lepa,poweca,komp,TV,plawa garnito0ra i polukruzni dwosed(njega posebno obozhawam)...
plawi chupawi tepih,posteri,dzidza-bidze,posteri i ostali krs...al swe u swemu...lepa...:D:);)
obozhawam je...:heart:

kreativni nered :D
zidovi su izlepljeni/ispisani/naslikani
nemam tepih ni luster
svuda su knjige,svecje,mirishljavi shtapicji,novine,fotografije
stolica za ljuljanje
i tobozhe cjoshak za rekreaciju.tj tegicji,strunjacha,neke motke,bicikla a uskoro i traka za trchanje.(moram da se hvalim ;p )
+nema komp niti tv...posebna prednost :)

Ima topic.

Ali, svejedno, mala sobica, šteta što matori ne daju da stavimo roletne...
Onako, svetla, ali opet posteri, moji radovi, textovi itt okolo, gomilčina knjiga gde god da se okreneš, za odeću da ne pričam, prljavo, čisto, to samo ja mešam :P Plišanih igračaka imam mnogo & tih s*anja.
Ali sve u svemu, ja ne znam gde bih bez moje sobice.

Kakwa je washa soba?Jel je uredna ili izgleda kao da je na nju pala atomska bomba?:DKoliko chesto sredjujete sobu?Kako ona izgleda?:neutral:
P.S.Ko hoce moze da okachi slichice swoje sobe...:whistling:
PzZ...:bye:

Moja soba je... Pa... Vrlo je mala, prilicno uredna, ali opet dovoljno komforna... Jer, ipak, potreban mi je kreativan nered. Sto se tice sredjivanja, tu i nisam tako slavna. Kada se spremam za skolu, razbacam sve iz ormara svuda po krevetu i kada trazim neku knjigu, onda mi na radni sto padne atomska bomba. Ali posle sve sredim. Zidovi su beli, a namestaj crven. Imam plakat na vratima, gde su moje slike, a sa druge strane moji omiljeni stihovi. Imam ogroman radni sto na kojem je mnogo cdova, a pored toga je komoda sa knjigama... I to je, otprilike to.

Okacicu slicice kasnije... =)

eh, moja soba... :D
moja soba se ustvari sadrži od dve sobe :confused: u prvoj se nalazi krevet, police sa knjigama i stripovima, orman ili ormar sa stvarima (ne znam kako je pravilno)... zidovi su ljubičaste boje :mrgreen: i kao svaki tinejdžerski sobičak, izlepljena je posterima...
tu se nalazi još i neki "pomoćni" astal..
a druga soba je soba u kojoj se nalazi računar :D tu su zidovi izlepljeni latinskim izrekama i poslovicama :P
južnu stranu zida krasi moja karikatura na koju je okačen neki ritualni indijanski predmet... takođe mi na zidu visi luk ali bez strela, njih sam sklonio da se ne povredi neko :D na maleckom stolu su knjige za šah i naravno šah :P na drugom astalu se nalaze opet neki, meni zanimljivi predmeti.. maketa brodića, Teslina kugla itd. inače paukove gajim kao domaće životinje, te sam često izujedan :D
kako reče Brooke, potrebna mi je mala doza kreativnog nereda :),samo ponekad preteram sa tom dozom (kao sad npr.) tu je i akvarijum sa jednom ribicom xD i umalo da zaboravim za prijatan miris u mojim sobama su se pobrinule 3 dunje x))

64236350447bdb7df7bf27945321949.jpg

Moja soba je automobilizam i LJiS...druge nemam...

Uf... moja soba... relativno mala... boje su pastelne... zidovi su zeleno/roze [i jedva chekam da se reshim te roze boje]... sa leve strane su dva ormara, izmedju krevet i iznad kreveta police... nameshtaj je boje jasena... sa desne strane je ogroman sto sa gomilom sveca, knjiga, jastuka, medvedica, kutija... uf... i onda kad se nagomila prashina, 10 dana mi treba da sve sredim... heh, shalim se... pa relativno je uredna jer svako veche sredim, vratim stvari na mesto i sl. ali nisam opsednuta time da mi sve bude pod konac...
Na istochnom zidu se nalaze ogromna vrata koja vode na terasu i soba mi je jako svetla... ujutru me bude zraci sunca... heh.. =DD
Pored vrata je fotelja, a izmedju fotelje i kreveta stochic sa mini-linijom... i uvek mi je ukljuchen radio... i kad jesam i kad nisam u sobi...
Na krevetu mi se nalazi gomila jastuchica, a do zida je od trske ispletena hasura [to nekako daje pechat sobi]...
Nekako sam spontana osoba... knjige stoje samo nabacane na policama, ladicama, svuda polepljeni tekstovi pesama i meni drage slike, gomila jastuka, cdova... i onda se chini da je neuredna... ali vishe volim tako nego da mi je sve slozeno po velichini, boji , zategnuto... (:

Poslednja izmena:
Moja soba je mala,ono,nista posebno,zidovi su beli(:neutral:) a sad to treba okreciti tako da je bar vizuelno uveca..:neutral:

Nered...hm,nije bas nesto kreativan,a'l ga ima :mrgreen:

Ima neke ctreze po zidovima,par postera...Mala,jednostavna al mi ipak draga na neki nacin..:)

Moja sobica je oblepljena posterima =),Extra je,mada ponekad se desi da kad otvorim orman sve stvari poispadaju,takodje mi se desava da ostavim chips ili cokoladu ispod stola i to tamo stoji 2-3 dana.
Ali inace OK =) !

Back