soba!

Moja soba je prostrana. Beli tepih i brodski pod. Zidovi su beli (ja inace ne volim bele zidowe jer se osecam kao u bolnici!!!) sa dwa ogledala sa mozaickim plocicama (koje su ROZE)..krevet, orman..fotelja muzicki stub TV, sto sa sminkom, radni sto itd... A ono sto naj wise wolim je... terasica sa diwnim pogledom na sewer BG-a! :D :D :D

E sad...
Evo, evo evooooooo
Ovako izgleda zid kod mog kreveta... bez TH postera (koji su PONAVLJAM POOONAVLJAM namerno stavljeni-.-)
Ima tu i plisane lootke, koje se ne pomeraju LoL... ne ozb, necu da ih bacam.. bas su... ne-cute :D
9gil8o.jpg

Ima jos slidze, al nece da mi se uploaduju sad...
Ne znajem zasto..

Ovaj, Overkill, kreptoman, Stefan K. Boss ne znam ni ja ko se jos toliko primio na to da slusam TH
LoL... kako ja volim da zezam ljoodove....
Pogledajte malo bolje sliku... ima samo 2 postera i neko sr**je tamo....
Ako niste coravi kao ja, videcete jos da nisu lepo i perfektno sredjeni (kao posteri u ostatku sobe)...
Sto znaci... da sam ja to namerno zalepila :lol:
Nije nista smesno ustvari, nego sam zalepila da se zezam -.-
Al' to kad se ljoodi prime ko babe na med...
Droogo... slikacu ja sobu danas malo bolje da vidite vi i komp, i zid kod kompa i sve :mrgreen:

Ako si namerno zalepila...onda dobro,zaboravi da sam ti bilo sta rekao...

Moja soba je prostrana. Beli tepih i brodski pod. Zidovi su beli (ja inace ne volim bele zidowe jer se osecam kao u bolnici!!!) sa dwa ogledala sa mozaickim plocicama (koje su ROZE)..krevet, orman..fotelja muzicki stub TV, sto sa sminkom, radni sto itd... A ono sto naj wise wolim je... terasica sa diwnim pogledom na sewer BG-a! :D :D :D

Posto mi je pripreceno na profilu / bolje nista da ne kazem...:think:

Ja bas volim svoju sobu.Neki bi rekli da je mala,ali tako izgleda zbog velikog ormana.Okrecili su mi je kad sam kretala u osnovnu,u neku slatku roze,skoro pa boju breskve.Krevet je francuski,sto isto zauzima dosta prostora.Inace je mnogo volim i zbog pogleda.Najlepse je u ovim mesecima,kada se nocu otvori prozor i mislis da si u raju.A tek kada stavim nekoliko sveca nocu...
Moja sobica...Moja slobodica!!

eo je i moja sobica......
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

ovo sam ja crtala!i nemojte slucajno da kazete da je ruzno i bzv!!!
my.php
[/URL][/IMG]

vrata sa unutrasnje strane...sa spoljasne su crna...

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

a ovo su textovi pjesama......

eto toliko od mene....:whistling:

Kakva gajba!!:eek: Moja soba u poredjenju sa vasim izgleda kao da je neki starac od 70 godina uredjivao,vise lici na dnevnu sobu nego na moju sobu!! Ozbiljno!!

Ovaj, Overkill, kreptoman, Stefan K. Boss ne znam ni ja ko se jos toliko primio na to da slusam TH
LoL... kako ja volim da zezam ljoodove....
Pogledajte malo bolje sliku... ima samo 2 postera i neko sr**je tamo....
Ako niste coravi kao ja, videcete jos da nisu lepo i perfektno sredjeni (kao posteri u ostatku sobe)...
Sto znaci... da sam ja to namerno zalepila :lol:
Nije nista smesno ustvari, nego sam zalepila da se zezam -.-
Al' to kad se ljoodi prime ko babe na med...
Droogo... slikacu ja sobu danas malo bolje da vidite vi i komp, i zid kod kompa i sve :mrgreen:

Ma quliraj,sto moras na sve da odgovoris?? Nije bitno,tvoja stvar i da ih slusas i cak i da je tvoj poster!! P.S lose lazes

da stwarno pise sekana th...msm sta bi drugo znacilo th...nem se ljutis ali i da ih slusas,nema cega da se stidis......ko da ti je jedino stalo do tudjeg misljenja......a ko jos lepi poster grupe koju uopste ne slusa na zid...malo mi je bzv ali u redu

da stwarno pise sekana th...msm sta bi drugo znacilo th...nem se ljutis ali i da ih slusas,nema cega da se stidis......ko da ti je jedino stalo do tudjeg misljenja......a ko jos lepi poster grupe koju uopste ne slusa na zid...malo mi je bzv ali u redu

Ima takvih veruj mi!! Ajde ove hejtere da upitam sto mrze TH??Ali da objasne!!

Ja TH ne wolim nesto pooosebnoo ali u cemu je stwar da ih swi proziwaju i sl.?

Moja sobica je kao mali kutak..u njemu sam samo ja..dobro ne uwek, moram priznati.. :D

ja ne mrzim th...samo ih ne slusam...msm kako mogu da mrzim nekog koga ne poznajem.......ali nemam nista protiw ljudi koji ih slusaju i znam puno ljudi koji ih slusaju.......i tako,pa ak ih woli nek kaze

Back