Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bljak...
gadi mi se neuredno žensko...

Ovaj, Overkill, kreptoman, Stefan K. Boss ne znam ni ja ko se jos toliko primio na to da slusam TH
LoL... kako ja volim da zezam ljoodove....
Pogledajte malo bolje sliku... ima samo 2 postera i neko sr**je tamo....
Ako niste coravi kao ja, videcete jos da nisu lepo i perfektno sredjeni (kao posteri u ostatku sobe)...
Sto znaci... da sam ja to namerno zalepila
Nije nista smesno ustvari, nego sam zalepila da se zezam -.-
Al' to kad se ljoodi prime ko babe na med...
Droogo... slikacu ja sobu danas malo bolje da vidite vi i komp, i zid kod kompa i sve![]()
Moja soba je prostrana. Beli tepih i brodski pod. Zidovi su beli (ja inace ne volim bele zidowe jer se osecam kao u bolnici!!!) sa dwa ogledala sa mozaickim plocicama (koje su ROZE)..krevet, orman..fotelja muzicki stub TV, sto sa sminkom, radni sto itd... A ono sto naj wise wolim je... terasica sa diwnim pogledom na sewer BG-a!![]()
![]()
![]()

eo je i moja sobica......
eto toliko od mene....![]()
Moja soba u poredjenju sa vasim izgleda kao da je neki starac od 70 godina uredjivao,vise lici na dnevnu sobu nego na moju sobu!! Ozbiljno!!Ovaj, Overkill, kreptoman, Stefan K. Boss ne znam ni ja ko se jos toliko primio na to da slusam TH
LoL... kako ja volim da zezam ljoodove....
Pogledajte malo bolje sliku... ima samo 2 postera i neko sr**je tamo....
Ako niste coravi kao ja, videcete jos da nisu lepo i perfektno sredjeni (kao posteri u ostatku sobe)...
Sto znaci... da sam ja to namerno zalepila
Nije nista smesno ustvari, nego sam zalepila da se zezam -.-
Al' to kad se ljoodi prime ko babe na med...
Droogo... slikacu ja sobu danas malo bolje da vidite vi i komp, i zid kod kompa i sve![]()
hm...gdje je ti to okaci, posto je ja ne vidim....![]()
imam adsl, al pojma nemam koji je protok![]()
izinjavam se onda...eo brisem post...
Ma bre covek ***** ne vidim ni ja!! A lako je proveriti ides na citat ako nema ni jednoh linka znaci nema slike!!8)
pa bas je u tome fora!!!ostavio je prazan prostor..to je njegova soba!!!je shvatila sam!!!sad me malo stid, al aj....
nema....aaa...pa bas je u tome fora!!!ostavio je prazan prostor..to je njegova soba!!!je shvatila sam!!!sad me malo stid, al aj....
![]()
pa je.bo.te jel joj pise u nicku sekana th...
nije to verovatno...
tru hejter...
nego tokijo hotel...
bem ti...

da stwarno pise sekana th...msm sta bi drugo znacilo th...nem se ljutis ali i da ih slusas,nema cega da se stidis......ko da ti je jedino stalo do tudjeg misljenja......a ko jos lepi poster grupe koju uopste ne slusa na zid...malo mi je bzv ali u redu