soba!

o__O
Ja lepo kazem... rtrd ljudi....
Znaci evo samop jedna slidza
Ako postavim vise, IBM ima da poloodi, a to ne zelimo, zar ne?
E ovo kad se udje u sobu 'vako je :mrgreen:
Videcete mnogo roozinh & blah stvari, ali ko vam je kriv...
30rt9xu.jpg

A moj sto 8)
i60b4g.jpg

Imam i tamo police, ali tu su sve plisane lootke tako da to necem da pokazujem :lol:
AAAAAAAAAAAAAA neee vide mi se police gore
-.-

HAHAHAHAHA (ne smejem se sobi,obicno kad vidim neciju sobu znam kakav je covek,kad neko ima ne urednu znaci da ga zabole za tudje misljenje o svojem krsu i ne dotice ga sta mu drugi kazu,a to visoko cenim)!! :DOnako nije ti losa gajba,jer se to meni ucinilo ili ti je na zidu poster Tokio Hotela??:cry:

HAHAHAHAHA (ne smejem se sobi,obicno kad vidim neciju sobu znam kakav je covek,kad neko ima ne urednu znaci da ga zabole za tudje misljenje o svojem krsu i ne dotice ga sta mu drugi kazu,a to visoko cenim)!! :DOnako nije ti losa gajba,jer se to meni ucinilo ili ti je na zidu poster Tokio Hotela??:cry:

TOKIO HOTEL...fuj:thumbdown:

Treba meni ima neki ludak zivi 400 metara od mene a ima neko njesra od linije cuje se bre u pm a lik odvrne preko leta Baju malog Knindzu i ostale mice to po celu noc tresti!! E sad meni treba nesto da mu uzvratim!!Kad bi mu pustio Devil Driver ili Corpse da mu ebem mater!!:twisted:

ja sam ****** komsijama sve po spisku proslog leta kad su mi dojadili sa narodnjacima,non-stop sam pustala bs,poludeli ljudi :lol: al su se i meni pesme smucile

Back