SNS za Vozdovac

Мислим да међу нашим политичарима нема много разлике..............Али ће Томи требати неко време пре него што уђе у штос за "лапање", а то време је добитак за нас.
Жути су добрано доказали да немају никакве принципе у политици осим што више власти и пара...........Тома то још увек није показао

Он је одавно у том "лапа" штосу.

То је једина странка у Парламенту која не прима новац из средстава за финасирање странака, а троши огромне своте новца на скупе страначке просторије, билборде, предизборну кампању.

Он је одавно у том "лапа" штосу.

То је једина странка у Парламенту која не прима новац из средстава за финасирање странака, а троши огромне своте новца на скупе страначке просторије, билборде, предизборну кампању.
Тома је чудо ...
Ђиођије Ницовић му наплаћује кирију 4800 ЕУРА месечно само за "централу" странке (колике кирије плаћају општински одбори не смем ни да питам)

Када долазе на промоције, као да Папа долази ...
Блиндирани џипови, обезбеђења, Аудији, БМВ-и ...
Билборди, бине, озвучења, плакате (знам да су онима који су лепили по Зајечару плаћали по 10 ЕУРА) ...
Па позивање телефоном, па СМС ...

И то све од "чланова" ...

Баш ме интересује како ће им изгледати финасијски извештај ???

Ко ће с појавити као донатор (хоће ли лепи Гага да пријави 300-500 пљескавица) ....
Хоће ли им нови члан Кнежевић одати неке од "малих тајни великих мајстора" и како се сакривају извори финансирања све док те неко не оцинкари ...

:dash::dash::dash:

Back