SNS Skup u Beogradu 19.04.2019.

Da svaka vlast mora da ima ogovarnost za svoje postupe a i da se drzi obećanja kojima kupuje glasače .. Vidiš kako je to u USA.. Tramp je obećao zid i sad je rekao da ako ne bude zida on odlazi sledece godine .. Obećanje koje ne može da ispuni nosi posledice.... Izgovorio je javno i tu nema nazad .. Koliko laži, obećanja tj gluposti je prvorodeni izgorio za samo jedan dan??... Broji li ko??

ako ćeko pošteno mnogo više su njegovi prethosnici lagali nego on , mada to njega ne abolira , ali mi ne pada na pamet da na vlast vraćam mnogo gore od njega

- - - - - - - - - -

Alfa Šlog i dalje nešto mlati.

A radikali smanjili životni standard i plate

Nesposobnost SNS, na koju su pametni blagovremeno upozoravali.

pa barem ima posla nasuprot vremena vladavine žutaća, sasvim dovolhan razlog da ne vraćam one pre njega na vlast

Imaj na umu da je većina umorna od udubljivanja u bilo šta, čak i kada ih se to suštinski tiče.

Narod je umoran od informacija i dezinformacija. Makroekonomski plan ga uopšte ne dotiče.

Životari i nada se da neće nahebati još jednom za života.
Pa dobro, al mogu da se pokrenu neke stvari- vidiš ovako.
Do pre koji dan su oko penzija nešto mogli i da karlauču, al to više ne mogu, pa ni ovo sa investitorima- što su karlaukali, karlaukali su [emoji847]

:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa, majstore, sa ovom državom se eksperimentiše, evo da ja znam, bar poslednjih 35 godina...

I sad, razumem da ti smatraš da nemaš vremena, ali meni je sasvim svejedno...

Taj strah "šta će biti sutra" odavno više nikog normalnog i prosečno inetligentnog u Srbiji ne trese.

Ali, na sreću po Vučića, i sudeći po tebi, u Srbiji je onih koji nisu u vinklu sasvim dovoljno...

Dakle, spasa nam nema, propasti ne možemo.

Slabo to to znaš- sa tom državom se eksperimentiše već 100 godina!
Al doteralo je cara do duvara. I jasno je da zajmodavci pare više neće da daju tek tako- k'o što je to elebačka dosovska vlast bila navikla. A bez zajmodavaca možeš da nastaviš sa eksperomentima od 50 evra plate mesečno. Eto za toliko bi otprilike naši privrednici mogli da ponesu sa tendencijom umanjenja.

Back