Patka je dosetka za koju je trebala barem trunka kreativnostiQUOTE]
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Citiraj me celog, nemoj da me izvlačiš iz konteksta.
Patka je dosetka za koju je trebala barem trunka kreativnosti; ovo naprednjačko je najobičnije nerastovito kmekanje.
Опозиција са патком броји пар иљада педера и бесмислених уживаоца којекаквих психоактивних субстанци који по потреби глуме народ у Бг и НС тврдећи за себе да су социјално свесна бића и да се боре за нека права и правду. Они су најбеднија Сорошева обојена револуција икада. Господара већина Срба органски не подноси, али кад видим ту багру сакату и Вучићевић ми некако дође леп и паметан..
А шата би фалило Радуловићу да се десетак дана одмори у ЛАЗИ после јурцања око избора?
MA šta desetak dana ???
I desetak godina bi mu bilo malo ...
I to u zatvorenom, "gumene sobe" ....
Ово ти није требало. Сад си га надрљао!Šešelj je već bio, pa je sad luđi nego ranije
Крив је гласник јер срдачно упућује да праву локацију.
Kad marioneta sendvičarske vlasti naziva simpatizere opozicije sendvičarimaŠta od budale sendvičarske očekivati ????
Da glupost boli - previjao bi se od bolova,
ne bi imao kad da kucka besmislice i gluposti ...

Јел' ти рекох ја да ћеш надрљати!?Kad marioneta sendvičarske vlasti naziva simpatizere opozicije sendvičarima
Ne zovu Balkan za džabe "Apsurdistan"
Јел' ти рекох ја да ћеш надрљати!?

Kome ovo ovde3 nije jasno?!Покушаћу поново пошто си коректан форумаш.
Тај Радуловић је био стечајни ПРЕ него га је Вучић узео за министра, зар не? (ја пре тога нисам ни чуо за њега )
Ако је био "Крадуле", зашто је то постао тек сада у Вучићевим очима и њ. медијима?
Пази, типови попут Динкића, Ђелића, Влаховића,....не да нису процесуирани већ су Вучићеви главни саветници (а овај Влаховић је сада Председник Економског савета).
Зашто Вучићеви медији не износе ништа о њ. "Жутим" пљачкама?
Дакле, не браним "жуте" пљачкаше (који су углавном сада у СНС) већ нападе на некога тек када се тај усуди да разобличава Вучићеве пљачке и манипулације.
Надам се да разумеш принцип.
Kome ovo ovde3 nije jasno?!
Naravno,Radulović je ipak "lešinar" stečaja kakvi su svi koji su stečajni upravnici...
(Prvo namiri svoju,predsedničku,platu,pa državi I ako šta ostane-poveriocima...Tako se
radi stečaj-bez pardona!)
Pa ništa, ali onda bi ga optužili da samo zauzima mesto koje je nekom stvarno potrebno. Recimo Vučiju.
Narodu se ne može ugoditi.
Када се упореде понашања Вучића и Радуловића јасно је ко је од њих двоје зрео за установу за лечење менталних болести
Ја кад их упоредим чини се да иду на исто одељење, ваљда се Ф зове..
Он није у затвори јер је ЈОШ УВЕК у дилу са Режимом.