gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Колунџија (ДС) не искључује могућност да избори буду расписани у другој половини ове године...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колунџија (ДС) не искључује могућност да избори буду расписани у другој половини ове године...

Килав, неодлучан, несигуран....Toma se pokazao kao kilav i slab opozicionar pa samim tim jasno je i kakav bi lider Srbije bio...NIKAKAV.
Ја сам то још прошле године говорио да је Октобар-Новембар-Децембар вријеме када ће бити избора.Pa izbori ce biti to je sigurno tamo pred zimu.....to svaka budala zna.
Ма тако ми је симпатично када видим да бивши коалициони партнери ДС и Г17, оптужују Тому за лажно опозиционарствоNaravno, kad to kazu trutovci koji nikad nisu bili u vlasti sa zutima, mi odmah sve poverujemo
Samo nikako da objasne sto Trut nesto ne ogranizuje, osim "saopstenja za javnost" iz fotelje, a koga i briga sta govori neko ko nista ne radi, ali sve mislim da pitam, mozda dobijem odgovr, ali nema ga jer ne postoji objasnjenje da neko kori tudji rad a previdja sopstveni nerad!
![]()

Килав, неодлучан, несигуран....
Темпира изборе за рок када буде имао највећу подршку грађана...капира да ово сада није довољно за освајање власти, па чека моменат када ће имато довољно % гласова да може да заузме власт.
Ма тако ми је симпатично када видим да бивши коалициони партнери ДС и Г17, оптужују Тому за лажно опозиционарство![]()
![]()
Килав, неодлучан, несигуран....
Темпира изборе за рок када буде имао највећу подршку грађана...капира да ово сада није довољно за освајање власти, па чека моменат када ће имато довољно % гласова да може да заузме власт.

G17 i DS su i dalje partneri a i bice i posle sledecih izbora to je sigurno.
Мислио сам на ДСС као коалиционе партнере и ДС-а и Г17-ице.G17 i DS su i dalje partneri a i bice i posle sledecih izbora to je sigurno.
Гријешиш.DS I SNS su napravili dil.
Шешељ више није толико утицајан фактор као некада. Он може да узме који % апстинената али СНС-у не може да откине ни 2 % из простог разлога што су то два потпуно различита бирачка тијела и што је мржња међу присталицама ове двије странке огромна.До тада ће Шешељ да се врати, а онда се све компликује на политичкој сцени Србије.
Ау, па ви придајете толики значај Шешељу као да је Исус Христос у питању...Seki se vraca do 15 maja Tomo ,nece biti lako preci cenzus
Шешељ више није толико утицајан фактор као некада. Он може да узме који % апстинената али СНС-у не може да откине ни 2 % из простог разлога што су то два потпуно различита бирачка тијела и што је мржња међу присталицама ове двије странке огромна.
SNS je lazna opoziciona stranka na zalost na telefonu sa Londonom Berlinom I Vasingtonom
Odatle primaju naredjenja i naloge
Jedini ko Srbiju moze da spasi iz cabra u koji je upala jesu Srpski Radikali i naravno Vladimir Putin i Rusija.
bez toga bicemo robovi zapada evropski cigani najsiromasnija drzava i narod u evropi

Tuga bre , danas slušao malo u kolima nesrećni Pussy do 13 h pričao jednu priču , sa svojim mrtvim ozbiljnim glasom i nekim dubokim uzdasima u onaj mikrofon ( možda je to doduše uzdisao pošto voditelj po običaju nije vadio njegov organ i iz usta ) ,al je sve jedno pričao kako je 16 april prekretnica i kako će izbori biti sigurno do septambra ili se oni ne sklanjaju sa ulica. Kad ono još se nije pošteno ni odjavio iz programa , Djuka se još nije ni umio i obrisao usta , a Toma u skupštini ispričao totalno 10- priču i posrao se na sve što je ovaj pričao , stvarno su urnebesni , morao bi Monti malo da poradi i opravda onoliki honorar ,a ne da se ovako brukaju .
Слажем се. Ево видиш на форуму, радикали презиру мене, ја презирем радикале.Знам да то није добро. А пази, лично не вјерујем да сам ишта мање националиста и Србин од њих, поготово што потичем из средине (Црне Горе), у којој није било лако чувати Српство.Мржња је опасна ствар!