- Poruka
- 4.841
Neka onda na hurac sjednu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav klovn i trgovac od politicara...pazi,ovo: ako raspisu izbore ja odustajem od mitinga, ako mi udare spansku keramiku i italijansku sanitariju u novom stanu od 400. 000 evra necu spominjati Kosovo i Metohiju, ako mi Montgomeri da jos neki mudar savet gledacu da stopiram juzni tok, ako me budu zvali na tortu u zapadne ambasade pravicu koaliciju sa DS...tuzno i smesno u isto vreme...pravi lik iz Nusicevih i Sterijinih dela!
dr Sokrates
Kakav klovn i trgovac od politicara...pazi,ovo: ako raspisu izbore ja odustajem od mitinga, ako mi udare spansku keramiku i italijansku sanitariju u novom stanu od 400. 000 evra necu spominjati Kosovo i Metohiju, ako mi Montgomeri da jos neki mudar savet gledacu da stopiram juzni tok, ako me budu zvali na tortu u zapadne ambasade pravicu koaliciju sa DS...tuzno i smesno u isto vreme...pravi lik iz Nusicevih i Sterijinih dela!
dr Sokrates
Ja mislim da je nelogicno da se vanredni izbori raspisu za decembar, to je izdaja svih mitingasa koji vise ne mogu cekat !!
па реално се и не могу пре расписати избори...а они не желе да изводе народ на улицу па да избије грађански рат....али свакако није искључено да ће морати јер ова гамад нема намеру да сама сиђе са власти...
Mogu od aprila za jun...i tu nema mesta kompromisu ako su uz gradjane.
Koji kompleksi, tema o SNS a oni moraju da lijepe slike Koštunice.
Izgleda da i vi podsvjesno znate da je Koštunica jedina opozicija aktuelnom režimu.
SNS je uz vlast, naravno da je bila sve šarena laža što se tiče stiropor revolucije, naravno da će vlast prihvatiti da se raspišu izbori tri mjeseca prije roka, naravno da će vlast to vrijeme iskorisriri da proda sto se prodati moze kako bi finasijski spremno docekalča izbore.
SNS im samo u tome pomaze, vjerovatno su napravili dil za posizbornu koaliciju.
Jedini ko je pročitao tu igru je DSS, zato se i DSS napada.
како?па ови нема шансе да дају ни ванредне изборе а камоли ванредне изборе за два месеца....ја мислим да они једва чекају да се изведе народ на улицу јер им тај хаос даје нове могућности манипулације...плус чекају да се пусти Шешељ из затвора па да имају нов адут против Томе...
Znaci, ovi buljasi iz Brisela naredili Tomi da ne qenja mnogo i bolje da zacuti dok se ne resi status. Ispade debil na kub, cak i veci od Tadica, mada je to tesko moguce
Da im nije Kostunice jos bi cvileli pod Slobodanovom vlascu ne bi se cula ni Bilja koja ga ovde napada a uopste nije tema o njemu, sta ces neki su zalutali u zivotu a ne samo u temama.
Ајмо још једном....ШТА је нелогично у одустајању од митинга којим се траже ванредни избори у случају да власт РАСПИШЕ ванредне изборе???хоћеш да поновом питање?
Pa neka to bude zahtev...dakle do juna...ko ce da ceka sledecu zimu...u tom slucaju mogu da cekaju i redovne za godinu dana, nema razlike...
pa nelogično je to što svakih 15 dana izmišlja nešto novo, sada priča o kandidaturi za EU.
jel to spominjao na prethodnom mitingu?
nije!
izgleda da je dobio packu iz neke ambasade i sad izmišlja gluposti.
ili neka ispuni šta je rekao, neka sedne na stiropor kada je obećao svim onim jadnima koji su mu verovali pre mesec dana.
Oni tamo nisu bili zbog kandidature za EU već zbog zahteva za vanrednim izborima.
Jadni grobar.
па немогуће је то тражити...то би значило форсирати да народ изаће на улицу да би се по сваку цену расписали избори у јуну...и шта,пусте народ да седи на улици 10 дана и оинда кажу да су то нереални захтеви да се за месец дана организују и изведу избори што јесте чињеница...па видиш колико се са свих страна разводњава и напада тај захтев напредњака...поготово од стране мноигих шатро *опозиционих странака*....то би било могуће једина ако би се у том захтеву придружила цела опозиција...А ГДЕ ЈЕ ОНА??!!!ГДЕ СУ СВИ ТИ ШАТРО ОПОЗИЦИОНАРИ???!ЗАШТО СЕ НЕ ПРИДРУЖУЈУ ЗАХТЕВУ ЗА ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ ВЕЋ ЈОШ И НАПАДАЈУ ОНОГА КОЈИ ТО ТРАЖИ *ОПТУЖБАМА* ДА ЈЕ *ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА*?КАКВА ЈЕ БРЕ ОВО ЗАМЕНА ТЕЗА?!!
U decembru vanredni izbori nisu potrebni, besmisleno je posto su redovni u februaru...to mu je isto...izbori se itekako mogu sprovesti za mesec dana, nego SNS ocigledno okleva. Anarod vise ne moze da ceka.
па не оклева него немже сама да изведе то..где је остала *опозиција* да заједно са њима направи фронт против власти?....видиш ли ти колико има подвала и напада на њих сваки дан?ово је ко да цела јединица напада и клевеће једног војника зашто не напада непријатеља а сами немају ни намеру да то ураде....сумануто...и није исто дал ће бити избори у октобру или у марту следеће године...
Okleva Nikolic sa protestima previse, a stvari su dogorele. Mnogo cak i previse je razocarao svojim ponasanjem zadnjih nekoliko nedelja.
Moguce da i postoji neki dogovor sa Tadicem kako bi se to narodno nezadovoljstvo kontrolisalo preko njega, ne znam. Znam samo da ce ta energija nazadovoljstva buknuti kad tad sa ili bez Nikolica.
Izgleda da su pojedini forumaši opsjednuti Koštunicom.
па не оклева него немже сама да изведе то..где је остала *опозиција* да заједно са њима направи фронт против власти?....видиш ли ти колико има подвала и напада на њих сваки дан?ово је ко да цела јединица напада и клевеће једног војника зашто не напада непријатеља а сами немају ни намеру да то ураде....сумануто...и није исто дал ће бити избори у октобру или у марту следеће године...