nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
А таман почело да бива интересантно ...![]()
Знаш како ... Није проблем њих ухватити у лажи ... Чим почну да куцају, знај да лажу многе ствари....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А таман почело да бива интересантно ...![]()

Правда, Курир, Глас, Вечерње Новости, Политика... Све су дале макар по неку реченицу са митинга. Правда је наравно највише пустила.
vojvoda je ranije znao da angazuje matematicare da izracunaju koliko ljudi moze da stane na trg republike kad je vuk isto tvrdio da mu je na mitingu pola miliona........mozda bi djuka mogao ponovo da se raspita kod vojvode za novi proracun za miting sns u nisu.......
vojvoda je ranije znao da angazuje matematicare da izracunaju koliko ljudi moze da stane na trg republike kad je vuk isto tvrdio da mu je na mitingu pola miliona........mozda bi djuka mogao ponovo da se raspita kod vojvode za novi proracun za miting sns u nisu.......

Вук Драшковић никада није био Војвода ...
![]()
Гледам твој аватар ... исти ја![]()
У питању је навијач, а не војник како су се неки ложили.![]()
Само што нисам навијач 

Јучерашњи "ПЉУСАК" у Нишу!!!Cccc šta sam sve ja propustila![]()

Да се кладимо.
ДС и ДСС ће да одмах и тренутно да одбаце Николићеву идеју о заједничкој влади....
То значи само ејдно, да ОН није у комбинацији... али да друга двојица јесу.
То је као кад сумњаш да те брачни друг вара са неким. Онда кажеш "Еј, хајдемо сво троје за викенд у викендицу". Ако обоје одмах одбију...значи да су у шеми![]()

Да се кладимо.
ДС и ДСС ће да одмах и тренутно да одбаце Николићеву идеју о заједничкој влади....
То је као кад сумњаш да те брачни друг вара са неким. Онда кажеш "Еј, хајдемо сво троје за викенд у викендицу". Ако обоје одмах одбију...значи да су у шеми![]()

Да се кладимо.

Ма ови ће да пристану..............али да вас ................КААРААЈУ!!!![]()
![]()

Cccc šta sam sve ja propustila![]()

. Не дирај му кругове (у фонтани) 

Јеси видела ... Једни кажу 10.000 (СНС), Џука каже 2.000. Сметао им пљусак. Не дирај му кругове (у фонтани)
![]()

Питам малопре комшију.........који ради на једно 300-400 метара од Трга.......је ли бре је л' било јуче кише у центру!?
Одгледа ме човек као највећу дилеју!!!
Мада да сачекамо и ове остале Нишлије ( Дачу, Кулкивера, Апела, Нишлију ) да се појаве ..............да проверимо и од њих ту информацију!!!

А виде се и................................ кружићи!!!А пре ако Џука каже да је било ...![]()

А виде се и................................ кружићи!!!![]()

Управо сам сазнао да се и друг ДАЧА ............"лажно представља да је из Ниша".......... ( он је "наиме из Лондона" )..............ни он не зна за........ "јучерашњи пљусак" !!!![]()

Да се кладимо.