СНС неће са демократама

Узгред, медијски смо одлично пропратили. Преносио нас је Коперникус, све ТВ су дале извештај, дневне новине за БГ издања су дале извештаје, а за унутрашњост ће сутра бити, јер мораш да научиш да се издања за унутрашњост шаљу најкасније негде око 19 часова.

е које дневне новине ... ево ја се убих тражећи нема :hahaha::hahaha::hahaha:

Брате, јеси ли ти старно ограничен или не знам шта да кажем. То што читаш по нету, то нема везе са БГ издањем, јер на нету се поставља издање за Србију. БГ издања имају додатне информације које се догоде у периоду од 18 часова па до рецимо негде три ноћу, у зависности о којој дневној новини се ради. Неке имају своје штампарије, па могу себи да приуште да у току ноћи промене комплетне насловне стране у односу на прва издања!

Брате, јеси ли ти старно ограничен или не знам шта да кажем. То што читаш по нету, то нема везе са БГ издањем, јер на нету се поставља издање за Србију. БГ издања имају додатне информације које се догоде у периоду од 18 часова па до рецимо негде три ноћу, у зависности о којој дневној новини се ради. Неке имају своје штампарије, па могу себи да приуште да у току ноћи промене комплетне насловне стране у односу на прва издања!

Јел ти знаш шта куцаш... Па курир, глас, правда то су све новине са великим тиражима ... немогуће да не могу да промене садржај сајта ... а у правди ради доста пос`дипломаца и правника

Па не мењају га! И није тачно да су Правда и Глас са великим тиражима. Курир јесте. Најбоље презентације имају Прес и Новости.
У данашњој ПРавди за БГ издање имаш велики текст о митингу, али на сајту немаш ништа. Можеш тај текст да прочиташ на www.sns.org.rs јер су га уредници сајта СНС пренели.

Па не мењају га! И није тачно да су Правда и Глас са великим тиражима. Курир јесте. Најбоље презентације имају Прес и Новости.
У данашњој ПРавди за БГ издање имаш велики текст о митингу, али на сајту немаш ништа. Можеш тај текст да прочиташ на www.sns.org.rs јер су га уредници сајта СНС пренели.

Рекламирање...

Тадићу, расписуј изборе
Eл. пошта Штампа ПДФ

Српска напредна странка одржала је 13.маја 2009.године у Нишу величанствен митинг пред око 10.000 Нишлија и поручила да су ванредни парламентарни избори једини начин за излазак из кризе у којој се Србија нашла због лоших потеза актуелне власти.

Па бре ала лажете:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Немој тако Нојке. Волиш ти нас. У дубини душе осећаш да је то право. Ено и синови појединих функционера СРС су то укапирали па прелазе у СНС. Очекујемо ми тебе, ти си 101 одсто наш!
Паприко, 1.ово је сликано из кафића који се налази мало даље од бине. Нисам хватао кадар око бине као што имаш прилике да видиш. А ако си из Ниша онда мораш да 2.знаш колико је то велики Трг. Уз све то, велики број људи се тада већ склонио испод сунцобрана или испод настрешница. Ови што их видиш су стварно ликови који изгледа воле да кисну и свака им част како су могли да то трпе.

1.Ти си седео или у Амбасадоровој башти или у кафићу Бел Амија!!!
2. Трг ти је величине 100 х 50 метара!!!

А 2000 људи је поприлична маса телеса.........па је бар део те масе морао да ти уђе у кадар......или си ти сликао само ове кружиће у фонтани.......тако да је неко ту ................нахватан у лажи!!!:think::think::think:

Све ми се чини да си то опет ти!!!:hahaha::rotf::hahaha:

1.Ти си седео или у Амбасадоровој башти или у кафићу Бел Амија!!!
2. Трг ти је величине 100 х 50 метара!!!

А 2000 људи је поприлична маса телеса.........па је бар део те масе морао да ти уђе у кадар......или си ти сликао само ове кружиће у фонтани.......тако да је неко ту ................нахватан у лажи!!!:think::think::think:

Све ми се чини да си то опет ти!!!:hahaha::rotf::hahaha:

Ено на њиховом сајту пише да је било више од 10.000 људи ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha: Opozicija bi da bude pozicija, a da se ne spetlja ni delimicno sa trenutnom pozicijom, a petljaju se sve u 16 ko svingeri van ociju javnosti. To je vecita perverzija srpske opozicije, samo sto se DSS u tome strogo drzi lokalnog nivoa zarad znacaja u vlasti i saradnje na lokalu, a SNS se nezvanicno petlja sa pozicijom i na republickom nivou sto je opasno po stavove o drzavnim pitanjima koji su mnogo ozbiljnija stvar za jednu drzavu od toga kako razmestiti kontejnere u gradu i zakrpiti rupe po lokalnom kolovozu.

.... Отворено кажем да је било неких 2000 људи и ми смо задовољни ....

Бар половина је уфаћена сличицом ...

Са све круговима, и дечицом основцима (са све ђачким торбама) ...

Па има их,
брат-брату ...
Од прилике ...

Преко неколико ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Бар половина је уфаћена сличицом ...

Са све круговима, и дечицом основцима (са све ђачким торбама) ...

Па има их,
брат-брату ...
Од прилике ...

Преко неколико ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ено ја читао на њиховом сајту (рекао ми Џука да прочитам извештај), тамо пише да је било 10.000 :hahaha::hahaha::hahaha:

Ено ја читао на њиховом сајту (рекао ми Џука да прочитам извештај), тамо пише да је било 10.000 :hahaha::hahaha::hahaha:
Ма то они пишу само да би утерали страх у кости Динкићу,
И објаснили Тадићију колико су јаки па "КоњцентрациЈона Влада" просто не може без њих ...

:rotf::rotf::rotf:

Back