СНС неће са демократама

:sad2::sad2::sad2:

'ajde Papriko, ne budi tako surov prema kolegi postdiplomcu...:rumenko::rotf::rotf:

Сандрина ја нисам никакав правник................али ово што он лупета ..................је такорећи................област........ опште културе!!!

И шта бре да не будем суров!!!

ПА ОН ЈЕ БРЕ БРУКА КОМПЛЕТНОГ ШКОЛСТВА СРБИЈЕ!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

А истина је да очигледно сва тројица иду без обезбеђења.

To nije istina. Vučić ga je imao još dok je bio direktor Hale Pinki i dok je bahato divljao po Zemunu (videla svojim očima ispred jednog kioska brze hrane koji je posle 5.10 uklonjen, inače ispred jednog od solitera u Karađorđevoj). Imao ga je i kada je upadao na Studio B 1997. godine da nas sve redom maltretira i sikće (takođe lično doživela, tamo sam pre radila). Da li ga sada ima ili ne to ne znam ali isto tako ne znam ni da se slobodno kreće jer ga, bez tih "simpatizera" koji ga okružuju, niko nikada nije video. Nebitno je da li ga brane ljudi koji su za to plaćeni ili neki koji se lože na njegov lik i delo, tek on nikada nije sam ;) Mislite o tome ........

паприко, извини, али ти се у то заиста не разумеш. То су прописи из области деловања МУП-а и заиста, ниједан правник, осим онај који је уско везан за послове у МУП-у или државној управи, то не мора да зна. Ако му је баш потребно, узме лепо закон па прочита. Да, био сам убеђен, и још увек сам, да постоји обавеза да и градоначелници имају обезбеђење, али ето, допуштам да грешим. Према томе, немој се упуштати да расправљаш о нечему што не знаш.

Плава принцезо, то није истина. Никада није имао обезбеђење, толике година га знам и ваљда знам шта причам. Само је у периоду док је био министар имао ОБАВЕЗУ да има обезбеђење и то је био један човек у пратњи, али и њега је гледао да што више ослободи обавеза. Према томе, немој да измишљаш. Те људе што си видела, то нису људи из обезбеђења, већ чланови странке.

допуштам да грешим. Према томе, немој се упуштати да расправљаш о нечему што не знаш.

Pobogu, pa ne znaš ni ti, očigledno je! Ne mora i nema nikakvu obavezu, odgovorno tvrdim. Ako grad ima i može da odvoji sredstava za to onda neka uzme ali ne postoji obaveza niti zakon koji to propisuje. Ili možda misliš da i gradonačelnik Vladičinog Hana šeta sa gorilama zbog nekakvih propisa? :lol:

Плава принцезо, то није истина. Никада није имао обезбеђење, толике година га знам и ваљда знам шта причам. Само је у периоду док је био министар имао ОБАВЕЗУ да има обезбеђење и то је био један човек у пратњи, али и њега је гледао да што више ослободи обавеза. Према томе, немој да измишљаш. Те људе што си видела, то нису људи из обезбеђења, већ чланови странке.

Ne znam da li ih plaća ili ne ali svejedno ide okružen ljudima jer NE SME da ide ulicom sam i to je poenta ;). A kao ministar je mogao da prihvati ili odbije tog jednog čoveka, budući da je i Tadić bio ministar telekomunikacija (isto kao i Vučić) pa nije imao nijednog ;) Ybg, izgleda da je neko svestan da ne radi posao kako valja pa se okružuje gorilama (ili simpatizerima, ako ti je lakše) :dash:

Плава принцезо, не постоји градоначелник Владичиног Хана, већ председник општине. Градоначелници су нешто друго и зато мислим да је и њима дато да имају обезбеђење. А Вучић увек иде САМ улицом. И можеш сваки дан да га видиш како шета. А и у кампању кад иде, увек вози сам, или понекад неко од страначких возача иде са њим. Немој молим те више да измишљаш! А о тим страначким људима говорим једино када је неки већи скуп. Тада су око њега,

Nikolić hoće vladu sa Tadićem i Koštunicom

Odmah posle lokalnih izbora u Zemunu, Voždovcu i Kosjeriću, pozvaće Tadića i Koštunicu da naprave koncentracionu vladu koja će voditi državu do sledećih parlamentarnih izbora, otkriva za Novosti lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić.

To značilo rekonstrukciju Vlade i ministri SNS bi bili u njoj.

Плава принцезо, не постоји градоначелник Владичиног Хана, већ председник општине. Градоначелници су нешто друго и зато мислим да је и њима дато да имају обезбеђење. А Вучић увек иде САМ улицом. И можеш сваки дан да га видиш како шета. А и у кампању кад иде, увек вози сам, или понекад неко од страначких возача иде са њим. Немој молим те више да измишљаш! А о тим страначким људима говорим једино када је неки већи скуп. Тада су око њега,

Svejedno - npr. gradonačelnik Valjeva ili bilo kog druggo malog mesta. Da li očekuješ da svi oni imaju obezbeđenje?
Ne izmišljam ništa i odgovorno stojim iza svega što sam rekla. Vučić bi, da izađe sam na ulicu kao što ti tvrdiš, nastradao u roku od 2 minuta jer ga mrze svi živi osim glasača SNS. Pa Čeda (kog realno niko ne konstatuje) je jednom pošao sam i odmah su ga sačekala tri lika da mu ... sve po spisku, šta bi tek ovom radili :lol:
Nemoj ti, molim te, ti više da lažeš i braniš čoveka o kom je sve rečeno još devedesetih, kad je uplaćivao reklame za Halu Pinki u Velikoj Srbiji, kada je doneo ONAJ zakon, glumio majmuna po svim nezavisnim televizijama i za kraj drpio stan. Samo ti veruj u to što pričaš, dopusti nama da razmišljamo svojim glavama i gledamo svojim očima a svoje podatke plasiraj nekom drugom, nismo ni mi baš veverice :lol:

Nikolić hoće vladu sa Tadićem i Koštunicom

Odmah posle lokalnih izbora u Zemunu, Voždovcu i Kosjeriću, pozvaće Tadića i Koštunicu da naprave koncentracionu vladu koja će voditi državu do sledećih parlamentarnih izbora, otkriva za Novosti lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić.

To značilo rekonstrukciju Vlade i ministri SNS bi bili u njoj.

Toma zna da ne može na izborima pa gleda ovako da se uvali. Odyebaće ga Tadić 100%. Ako sam u nešto sigurna to je da neće kršiti našu izbornu volju niti se rešiti SPS-a zbog ovih :per:

Па требало би прво да прочиташ цели изјаву. Та Влада би трајала до избора!!! Али, како год, мени се не свиђа то што је изјавио.
А што се власти тиче, да, наравно да хоћемо у власт и не пада нам на памет да будемо доживотна опозиција. С тим што у овом моменту на републичком нивоу искључујем могућност да будемо део власт само са ДС!

Добро Плава принцезо, мисли шта хоћеш. Просто, тебе је немогуће убедити, чак и ако се ја ето, веома често шетам са њим. Изгледа да ти о њему више знаш него ја, и ако сам ја скоро сваки дан или са њим у контакту или близу њега. Али добро, ето, нека ти буде.

Ako bi se pravila koncentraciona vlada sto nije lose resenje za ovakva vremena onda bi po pravilu sve stranke ulazile u vladu.
To bi znacilo i ulazak LDP-a i SRS-a, kao i stranaka manjina.

Ne sve stranke već one koje su učestvovale na prethodnim izborima i imale cenzus. Znači mogu radikali, može LDP, mogu Voja i Velja ali ne može njihova koaliciona partnerka Maja (jer su se udružili nakon izbora) a ne može ni Toma jer SNS nije izašla na izbore. Tu se on malo preračunao :hahaha:

Иначе, градоначелници имају обезбеђење, па и градоначелник Ваљева. Да ли је полицијско, или то град плаћа некој агенцији, не знам, али имају. А можеш и лично да се увериш!

Imaju - ako hoće - što sam gore i napisala ;) Obaveze i prinude nema. Ako grešim dokaži mi suprotno, ako ne dopusti da znam o tome malo više od tebe.

Добро Плава принцезо, мисли шта хоћеш. Просто, тебе је немогуће убедити, чак и ако се ја ето, веома често шетам са њим. Изгледа да ти о њему више знаш него ја, и ако сам ја скоро сваки дан или са њим у контакту или близу њега. Али добро, ето, нека ти буде.

Pa izgleda da znam. Ti što više šetaš manje si objektivan. Šetao je i Toma Gordanu, Natašu i ekipu više godina dok nije zaključio da mu ne odgovaraju ;) :lol:

Ne sve stranke već one koje su učestvovale na prethodnim izborima i imale cenzus. Znači mogu radikali, može LDP, mogu Voja i Velja ali ne može njihova koaliciona partnerka Maja (jer su se udružili nakon izbora) a ne može ni Toma jer SNS nije izašla na izbore. Tu se on malo preračunao

Pa da. Zaista mi je smesno da taj predlog postavlja predsednik partije koja nema formalan legitimitet u parlamentu. Kapiram da Nikolic hoce da se postavi kao lider opozicije, ali slabo mu ide.

Можд грешиш, можда не грешиш. Ја мислим да је донета уредба да и градоначелници имају обезбеђење од полиције. Али, допуштам да грешим.
А плаћати приватно обезбеђење из градског буџета, или општинског као што се то у Вождовцу ради, по мени је скандал!

плава принцезо, не знам да ли читаш оно што пишем, ја сам противник тога што они не желе обезбеђење. Сматрам да би требало да га имају. Али, а веруј ми дуго година их познајем, они то никада нису хтели!

Evo dela njegove izjave-Ne želim da ispadne kako sa Tadićem hoću da pravim vladu. Želim da pravim vladu i sa Koštunicom, jer mislim da od nas trojice još u Srbiji sve zavisi, naglasio je Nikolić.

U toj vladi ne bi bilo mesta za Dinkića, čija je stranka do sada upropaštavala Srbiju. Niti za šićardžije koje sa jednim ili dvojicom poslanika ucenjuju Vladu. Dačić je izigrao naše poverenje, ali Vučić i ja nismo zlopamtila, objasnio je lider SNS.

Back