СНС неће са демократама

Ево ја ти се најискреније извињавам, без обзира што си први почео да вређаш. Заиста искрено то чиним. А како ћеш ти то да прихватиш, то је твој проблем. И можеш и не мораш. Моје је било да то учиним и најискреније сам то урадио.

Ево твоје и ваше "искрености" на делу!!!:ok::ok::ok:

Нека се јави неко са Крстарице.......било ко........кога сам ја први почео да вређам.............никада се виише нећу логовати на њу!!!

Добро, ето нека буде да смо обојица почели да се међусобно вређамо. Нека буде и да сам ја! Баш ме брига, Битно ми је да ти се искрено извиним, а ти прихвати како год хоћеш. Са моје стране је искрено.

Naročito na Voždovcu gde su vas pre nekoliko dana proterali uz psovke i najgore uvrede na Autokomandi i gde ne smete da se pojavite više ni u ludilu ...missim to se događa kada se narod pita:lol::lol:

....a tek će da se događa.:P

Nego, meni je najinteresantnije :

Zašto grobar hebeni nikolić i silikonac vučić uvek idu ( ako se i pojave na dnevnom svetlu negde u gradu) sa pratnjom od bar desetak majmuna - gorila , kada "rade" u interesu naroda...missim, pričaju to ????:think::P

Niko od vas nikada to nije odgovorio...da ne pominjem i ono Nojkićevo pitanje o navatavanju silikonca sa malolet...ups...nekom ženskom ?:think::P

Za razliku od na primer gradonačelnika Đilasa koji slobodno ide gradskim ulicama bez ikakve pratnje ????:ok:

Meni je ovo vrlo interesantno, a nadasve neobjašnjivo ?...zar ne bi trebalo da je obrnuto?:lol::sad2:

Da ponovim pitanje...možda su sitna slova ????:cool::P

СандринаБГ, нека покаже тај снимак па можемо да дискутујемо. Ја сам за ту глупост први пут овде чуо. Ето, ако и постоји, нека га објави и то би било сјајно по вас. Сви медији би брујали о томе, ми би били осрамоћени и ето добитка за вас.

:hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf:

П.С. Крстарица или живот, питање је сад?! :mrgreen:

Ништа није смешно.................мртав сам озбиљан и искрен!!!

Било ко да докаже............... да сам први почео са вређањем.....

искључујем једино провоцирање по националној основи и припадности , што сам понекада сматрао и сматраћу и за личну увреду

урадићу тако као што сам рекао!!!:ok::ok::ok:

Узгред Санрдина, који то функционер СНС иде са пратњом? Ако ишта мрзе то су телохранитељи и ниједан, али још једном понављам, НИЈЕДАН, функционер СНС нема телохранитеље. Постоји само страначко обезбеђење које обезбеђује просторије странке.

Ето, ви стално говорите да ћемо ми са њима у коалицију, а изгледа да ту причу можда и народ подржава. Бар резултати избора по многим општинама то говоре. Али нема везе.
А да, ево Паприкариус, слободно тражи шта год хоћеш. Јавно ти се извињавам за све ружно што сам написао о теби.

Ici cete jer nemate drugog nacina da dodjete na vlast.
Inace vecina ljudi koja glasa za SNS ne glasa ni za program, ni za rezultate (zna se kakvi su), vec sto je meni neshvatljivo krajnje subjektivno na neku harizmu ili autoritet Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica. To je ono sto je strasno u Srbiji i sto nikad necu shvatiti.

Узгред Санрдина, који то функционер СНС иде са пратњом? Ако ишта мрзе то су телохранитељи и ниједан, али још једном понављам, НИЈЕДАН, функционер СНС нема телохранитеље. Постоји само страначко обезбеђење које обезбеђује просторије странке.

Zakuni se da si ovo ozbiljno napisao !!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

Pa koji su vam andrak silikonac vučić i štaka grobar nikolić ako nisu "funkcioneri" partijice ?:sad2:, a idu sa gardom od bar desetak gorila oko njih ?:dash:

U hebote...ovo je otišlo i dalje nego sam mislila:sad2:

Sa zadovoljstvom ću uslikati Đilasa kako ide bez pratnje...uz njegovu saglasnost naravno, a ova dva prostituisana izroda ne mogu da mi mobilni ne eksplodira...a i ko pametan da se rve sa bezmogazkim gorilama? Od mene su jači priznajem...fizički, razume se.

Poslednja izmena:
То нису "гориле", већ чланови странке из тог општинског одбора. Немају пвт обезбеђење, немају телохранитеље. Аман, сваки дан сам са њима женска главо! И да имају отворено бих ти написао. Ако га има скоро сваки функционер из ДС, не знам шта би било чудно да имају и ова двојица. Али немају и не мислим да је то добро, напротив, требало би за не дај Боже по мом мишљењу да имају неку заштиту.

То нису "гориле", већ чланови странке из тог општинског одбора. Немају пвт обезбеђење, немају телохранитеље. Аман, сваки дан сам са њима женска главо! И да имају отворено бих ти написао. Ако га има скоро сваки функционер из ДС, не знам шта би било чудно да имају и ова двојица. Али немају и не мислим да је то добро, напротив, требало би за не дај Боже по мом мишљењу да имају неку заштиту.

Od koga zaštitu??? Od NARODA????:eek::eek::eek:

Pa zar oni nisu narodne majke Tereze?:eek::sad2:

Kako gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas ne smatra potrebnim da se zaštiti od naroda i ide SAM ulicama svoga grada , a on je na strani izdajničkog žutog DS-a????:think::hvala:

Прво није тачно да Ђилас нема обезбеђење. Има, јер је градоначленик и по закону он МОРА да има обезбеђење, као што мора да га има министар или председник државе. Тако закон прописује. Вероватно Ђилас не дозвољава да му буду у близини.
Николић и Вучић презиру обезбеђење и НИКАДА га нису имали. Док је Вучић био министар из Владе је стигао налог да макар један човек мора да иде са њим, али је и то одбио. Не мислим да је то паметно, јер се обезбеђење увек оставља за не дај Боже. Разних лудака има у држави и одакле знаш коме ће шта да падне напамет. Е зато сматрам да би им било паметније да имају обезбеђење, али они за то неће ни да чују!

Ti Džuka si sada stvarno preterao:thumbdown:

'Ajde što besplatno reklamiraš i kršeći sve moguće propise sajta promovišeš ta dva gubitnika ...JEDNOM IZDAJNIK - UVEK IZDAJNIK, već i masno lažeš , a uz to mešaš babe i žabe:dash:

Bolje da nas ne podsećaš na vučićevo ministrovanje i dešavanje sa informisanjem u to doba ...bolje za sve vas.:evil:

Lažeš da ova dvojica nemaju obezbeđenje tj. gorile , kada smo svi mi građani Beograda svedoci da imaju i to neviđeno...zahebali su i BoTu:thumbdown:

Drugo, Đilasa viđam u svom kraju gde su sve face poznate i prepoznatljive i svako novi se odmah uoči, te bi se uočili i ti iz daljine...znači, OPET si slagao.:dash:

Ma ne vredi s tobom polemisati uopšte...pravi si član te izdajničke grupe, para vrti gde burgija neće i moraju se otplatiti mEleoni...hebeš ideje i programe ( nepostojeće doduše al' 'ajde).:sad2:

Прво није тачно да Ђилас нема обезбеђење. Има, јер је градоначленик и по закону он МОРА да има обезбеђење, као што мора да га има министар или председник државе. Тако закон прописује. Вероватно Ђилас не дозвољава да му буду у близини.
Николић и Вучић презиру обезбеђење и НИКАДА га нису имали. Док је Вучић био министар из Владе је стигао налог да макар један човек мора да иде са њим, али је и то одбио. Не мислим да је то паметно, јер се обезбеђење увек оставља за не дај Боже. Разних лудака има у држави и одакле знаш коме ће шта да падне напамет. Е зато сматрам да би им било паметније да имају обезбеђење, али они за то неће ни да чују!

1. Obezbedjenje za gradonačelnika nije propisano već samo za ministre, predsednika i premijera. Možda je Vučić umišljao da će ga imati ako bude gradonačelnik ali zakon to NE propisuje i nema nikakve veze da li je u pitanju gradonačelnik Beograda ili Svilajnca. Đilasa sam lično videla barem jedno dvadeset puta bez obezbeđenja, što na prepunom Trgu, što na Novom Beogradu kod opštine, što na Novom Beogradu u Mek Donaldsu (jede skoro redovno, valjda živi tu prekoputa) ... on možda mora da ima obezbeđenje kada obavlja službenu aktivnost (to zaista ne znam) ali kada se privatno kreće ne mora niti koristi (a ako imaš zakon koji to propisuje molim te da mi kažeš koji je). Uostalom mogli bi da se prisetimo da čak ni Tadić, kad je bio ministar telekomunikacija, nije van službene dužnosti išao sa obezbeđenjem (posle kad je postao vojni ministar jeste) dok se mladi Vučić sa nekim gorilama šeta još od sredine devedesetih :roll:

Ti Džuka si sada stvarno preterao:thumbdown:

'Ajde što besplatno reklamiraš i kršeći sve moguće propise sajta promovišeš ta dva gubitnika ...JEDNOM IZDAJNIK - UVEK IZDAJNIK, već i masno lažeš , a uz to mešaš babe i žabe:dash:

Bolje da nas ne podsećaš na vučićevo ministrovanje i dešavanje sa informisanjem u to doba ...bolje za sve vas.:evil:

Lažeš da ova dvojica nemaju obezbeđenje tj. gorile , kada smo svi mi građani Beograda svedoci da imaju i to neviđeno...zahebali su i BoTu:thumbdown:

Drugo, Đilasa viđam u svom kraju gde su sve face poznate i prepoznatljive i svako novi se odmah uoči, te bi se uočili i ti iz daljine...znači, OPET si slagao.:dash:

Ma ne vredi s tobom polemisati uopšte...pravi si član te izdajničke grupe, para vrti gde burgija neće i moraju se otplatiti mEleoni...hebeš ideje i programe ( nepostojeće doduše al' 'ajde).:sad2:

Слажем се!
Ако се неко разуме у издају то су онда гласачи Војисава Коштунице који је у коалицији са Борисом тадићем.

1. Obezbedjenje za gradonačelnika nije propisano već samo za ministre, predsednika i premijera. Možda je Vučić umišljao da će ga imati ako bude gradonačelnik ali zakon to NE propisuje i nema nikakve veze da li je u pitanju gradonačelnik Beograda ili Svilajnca. Đilasa sam lično videla barem jedno dvadeset puta bez obezbeđenja, što na prepunom Trgu, što na Novom Beogradu kod opštine, što na Novom Beogradu u Mek Donaldsu (jede skoro redovno, valjda živi tu prekoputa) ... on možda mora da ima obezbeđenje kada obavlja službenu aktivnost (to zaista ne znam) ali kada se privatno kreće ne mora niti koristi (a ako imaš zakon koji to propisuje molim te da mi kažeš koji je). Uostalom mogli bi da se prisetimo da čak ni Tadić, kad je bio ministar telekomunikacija, nije van službene dužnosti išao sa obezbeđenjem (posle kad je postao vojni ministar jeste) dok se mladi Vučić sa nekim gorilama šeta još od sredine devedesetih :roll:

Da.:thumbdown:

A Đilasa ja viđam vrlo često i kod Autokomande i na Dedinju gde normalno i bez ikakve pratnje ide gde on hoće, a pre neki dan mu je sasvim slobodno prišla jedna gospođa, komšinica odavde sa kojom je ljubazno i nadasve uljudno popričao oko desetak minuta ( ne znam o čemu, verovatno o nekim gradskim problemima), a prišla mu je na ulici gde bi skočili , da ih je bilo , svi ti "daljinski" iz obezbeđenja , kako Džuka tvrdi.:lol:

Е свашта, хебеш диктатора који тражи подршку народа! :hahaha:

Diktator traži podršku naroda,ako je nema nije diktator nego tiranin
Tito diktator
Putin diktator
Hitler diktator
Staljin diktator
Ugo Čavez diktator

Pinoče tiranin
Franko tiranin

А ким се бре ти расправљаш!?
Са поклоницима војводе који је био у комунистичкој влади Слобе Милошевића!?
Са поклоницима млохавог спаситеља Србије спалио скупштину да дође на власт и онда заједно са Ђинђићем упропастио Србију!?

Олади мало!

Šta imaš protiv vlade Slobodana Miloševića?

Gradonačelnik ne mora, a i pojedini ministri mogu da odbiju
Predsednik
Premijer
Potpredsednici
Unutrašnji poslovi
Vojska
Spoljnji poslovi
Finansije
Pravde
MORAJU DA PRIHVATE

Слажем се!
Ако се неко разуме у издају то су онда гласачи Војисава Коштунице који је у коалицији са Борисом тадићем.

:lol:...Pa šta...znaš kako me zabole i za Koštunicu...pa ja sam prva krenula sa pričom da je i on pukao , naročito što se okružio milogorskim go.vnarima i ostalim ološem i samo i sami uživaoci beneficija i ostalih protekcija koje su sastavni deo "branitelja" bilo kog lidera i bilo koje partije, mogu da brane neobranjivo.:sad2::roll:

Uostalom , kao da je to što sam pisala čitao i sam Cane Subotić ( nije isključeno) , jer se samo posle nekoliko dana pojavio tekst u kome njegovi advokati tvrde da je njemu sve smešteno od crnogorskog lobija oko Koštunice:lol:...slažem se sa Canetom:cool::rumenko:

Прво није тачно да Ђилас нема обезбеђење. Има, јер је градоначленик и по закону он МОРА да има обезбеђење, као што мора да га има министар или председник државе. Тако закон прописује. Вероватно

И ти спремаш..................правосудни испит!?:eek: :eek: :eek:

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Diktator traži podršku naroda,ako je nema nije diktator nego tiranin
Tito diktator
Putin diktator
Hitler diktator
Staljin diktator
Ugo Čavez diktator

Pinoče tiranin
Franko tiranin

Šta imaš protiv vlade Slobodana Miloševića?

Gradonačelnik ne mora, a i pojedini ministri mogu da odbiju
Predsednik
Premijer
Potpredsednici
Unutrašnji poslovi
Vojska
Spoljnji poslovi
Finansije
Pravde
MORAJU DA PRIHVATE

Немам ја баш ништа против слобе.
Он је био последњи српски државник, сви после њега су кепеци.

Него рекао сам то у смислу да је Шешељ пљувао Слобу и Миру а онда ушао у владу са њима.

:lol:...Pa šta...znaš kako me zabole i za Koštunicu...pa ja sam prva krenula sa pričom da je i on pukao , naročito što se okružio milogorskim go.vnarima i ostalim ološem i samo i sami uživaoci beneficija i ostalih protekcija koje su sastavni deo "branitelja" bilo kog lidera i bilo koje partije, mogu da brane neobranjivo.:sad2::roll:

Uostalom , kao da je to što sam pisala čitao i sam Cane Subotić ( nije isključeno) , jer se samo posle nekoliko dana pojavio tekst u kome njegovi advokati tvrde da je njemu sve smešteno od crnogorskog lobija oko Koštunice:lol:...slažem se sa Canetom:cool::rumenko:

Слажем се, посебно око "отцепљења" Црне Горе и некох других ствари за које директно оптужујем Коштуницу.
Тај је највеће зло за Србију.

Не знам само шта Сандрина покушава. Да докаже да Ђилас иде без обезбеђења или да каже како Вучић и Николић иду са обезбеђењем. А истина је да очигледно сва тројица иду без обезбеђења. Ево, ја ти верујем да Ђилас не користи обезбеђење, али какве то везе има са овом двојицом. Они га никад нису користили и лепо је што се Ђилас на њих угледао. Просто, није ми јасно шта покушаваш. Узгред, нисам сигуран да није донета уредба по којој и градоначелници морају да имају обезбеђење и да је то постала обавезујућа норма, али допуштам да грешим!

Back