- Poruka
- 132.176
i opet pokazujes agresiju..pricas neistine skoro kao i tvoj predsednik, mislim, nemoguce je da lazes isto jer ipak je
on maher u tome![]()
koju neistinu sam rekao?
u stvari nista nisam ni rekao, samo sam kopirao chatgpt odgvor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i opet pokazujes agresiju..pricas neistine skoro kao i tvoj predsednik, mislim, nemoguce je da lazes isto jer ipak je
on maher u tome![]()
i opet pokazujes agresiju..
koju neistinu sam rekao?
u stvari nista nisam ni rekao, samo sam kopirao chatgpt odgvor
Stos je sto je u Srbiji vec decenijama izvrsena podela na NAS i one DRUGE. Naravno, mi smo pametniji, daleko prirodno inteligentniji, obrazovaniji, kulturniji, imamo sve zube u glavi, mladji smo i slusamo "ispravnu" muziku. Pa jbga, i oni su vasi sugradjani, komsije, rodjaci, babe i dede, ocevi i majke, braca i sestre, kolege sa posla ili drugari sa fudbala ili skupova strikacica... on ne, nisu, vasi su svi u daljoj i blizoj familiji, svi drugari i sve sa kojima imate kontakte sa prave, vase strane, niko nije neobrazovan, niko glup i sto je ubedljivo najvaznije svi imaju sve zube u glavi.glupo je ovo ismevati.
ne shvatas da je to ozbiljno.
cesto se kad su skupovi spominje kako dovlaci ljude autobusima, placa dnevnice i deli sendvice.. i ako je tako, u stvari potpuno je nebitno da li jeste ili nije
..to su glasaci, to su sigurni glasovi, ljudi koji izlaze na izbore i zaokruzuju njegovo ime..sve dok druga strana te ljude ismeva bice u problemu...
bolje je misliti koliko ces ti imati pristalica i kako da ih dovedes sto vise nego ismevati kako druga strana placa i dovozi jer to ismevanje bas nista ne pomaze niti ista govori... govori samo da oni imaju sigurne glasace..
Pa.... Ovo "osim" je izgleda poptuno tačnoNe kapiram ovo teranje kontre sopstvenom narodu osim ako nemas teske komplekse i patis da budes najbolji.
Aleksije pogotovo.Eto prilike za 12 dana. Aleksije, ti, marlon i cepaj.
Pa jeste ozbiljno Tabe.glupo je ovo ismevati.
ne shvatas da je to ozbiljno.
cesto se kad su skupovi spominje kako dovlaci ljude autobusima, placa dnevnice i deli sendvice.. i ako je tako, u stvari potpuno je nebitno da li jeste ili nije
..to su glasaci, to su sigurni glasovi, ljudi koji izlaze na izbore i zaokruzuju njegovo ime..sve dok druga strana te ljude ismeva bice u problemu...
bolje je misliti koliko ces ti imati pristalica i kako da ih dovedes sto vise nego ismevati kako druga strana placa i dovozi jer to ismevanje bas nista ne pomaze niti ista govori... govori samo da oni imaju sigurne glasace..
SNS nema glasace.ovo je tvoje licno misljenje koje nema veze sa nekim podacima..sad sam pitao chatgpt koliko koja stranka ima clanova i ovo je rekao
brate preko 10% glasaca su clanovi SNS-a
sad si upravo i pokazao zasto sns stalno dobija na izborima..ljudi veruju u ono sta zele a ne sta je realno..umesto da se radi na pridobijanju tih ljudi i njihovom prelasku na kontrastranu, radi se vredjanje i napadanje tih ljudi..
zaista verujes da neko koga gadjaju jajima ili vredjaju ce izaci na izbore i zaokruziti nekog drugog osim vucica?
a poenta je preoteti te glasove.. to je jedini nacin da se dobiju izbori.
Ћацији Павловић већ најавио да се спремају студенти да их убију...
Znači, nema sušija za @Stojkov Menidjer ponovo.Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
Ćaci Pavloviću medicinski fakultet počeo da radi.
Predviđam da će za Vidovdan da uči kod kuće da uradi sve zadatke.![]()
Они добили и бесплатне књиге, али не стижу да уче, тешко је под шатором и близу пициног парка.Pa, nije mi jasno.
Ako stvarno hoće da uče. Možda nisu računali na to da će faks da im proradi. To je sad problem za ćacilend?![]()
Oporavio se od šamara i polivanja?Они добили и бесплатне књиге, али не стижу да уче, тешко је под шатором и близу пициног парка.
Pogledajte prilog 1743301
Kakve to knjige ovi imaju tamo iza njih? Ne izgledaju mi kao udžbenici.
Kakve to knjige ovi imaju tamo iza njih? Ne izgledaju mi kao udžbenici.