SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan

Вучићу није довољан живи штит Ћациленд.

Сад је решио да појача живи штит.

Не знам чега се толико плаши кад студенти организују мирне протесте.
mislim da zeli da se "izmere"
da se vidi na kom skupu ce biti vise ljudi..

mislim da se ne bi upustao u ovo da nije siguran da ce skupiti vise ljudi..u svakom slucaju bice zanimljivo..
jel se zna koji ce se gde okupljati?

mislim da zeli da se "izmere"
da se vidi na kom skupu ce biti vise ljudi..

mislim da se ne bi upustao u ovo da nije siguran da ce skupiti vise ljudi..u svakom slucaju bice zanimljivo..
jel se zna koji ce se gde okupljati?

Како он може да скупи више људи од студената 15. марта?

Не може ни десети део тога да сакупи.

Боји се револуције и прави живи штит. Да буде окружен хиљадама људи док се протестанти са друге стране не разиђу.

Koliko 'besplatnih' sendvica i pljeskavica su spremili?
glupo je ovo ismevati.

ne shvatas da je to ozbiljno.

cesto se kad su skupovi spominje kako dovlaci ljude autobusima, placa dnevnice i deli sendvice.. i ako je tako, u stvari potpuno je nebitno da li jeste ili nije
..to su glasaci, to su sigurni glasovi, ljudi koji izlaze na izbore i zaokruzuju njegovo ime..sve dok druga strana te ljude ismeva bice u problemu...

bolje je misliti koliko ces ti imati pristalica i kako da ih dovedes sto vise nego ismevati kako druga strana placa i dovozi jer to ismevanje bas nista ne pomaze niti ista govori... govori samo da oni imaju sigurne glasace..

Не може ни десети део тога да сакупи.

Боји се револуције и прави живи штит. Да буде окружен хиљадама људи док се протестанти са друге стране не разиђу.
ostao je duzan penzionerima nije dao obecanu dnevnicu sad mu niko nece ni doci

Kad je bio miting kontramiting, SPS , ja sam spasio situaciju , ali sad ne mogu , vecsu se mnogi okomili na mene agresivno....zaebancije privatne...
Tad je glavno mesto sukoba izbegnuto, zahvaljujuci jednoj pametnoj zeni , a Romi iz Nisa su dobili malo fizickog udaranja od demokrata onog celavog istoricara kod palate albanija...
A sad kako znate i umete,

ovo je tvoje licno misljenje koje nema veze sa nekim podacima..sad sam pitao chatgpt koliko koja stranka ima clanova i ovo je rekao

1.Srpska napredna stranka (SNS)​

2.Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS)​

• Stranački izvori kažu da ima oko 300 000 članova .

3.Socijalistička partija Srbije (SPS)​

• Prema različitim izvorima:
    • 2011: ~120 000 članova;
    • 2014: ~200 000 članova;
    • 2015: 65 000; 2016: 195 000 članova en.wikipedia.org.
  • Realniji okvir je oko 150 000–200 000, uz napomenu da brojke variraju jer evidencije nisu redovno ažurirane.

4.Demokratska stranka (DS)​

🔹 Ostale parlamentarne stranke — okvirni brojevi:​

⚠️ Napomena o pouzdanosti podataka:​

• Brojevi su često prema stranačkoj evidenciji, te mogu sadržati i neaktivne članove.
  • Stranke retko brišu više neaktivne ili „duplikate“ iz članstva.
  • Realni aktivni članovi su obično znatno manji broj od ukupnih izveštanih.

brate preko 10% glasaca su clanovi SNS-a

sad si upravo i pokazao zasto sns stalno dobija na izborima..ljudi veruju u ono sta zele a ne sta je realno..umesto da se radi na pridobijanju tih ljudi i njihovom prelasku na kontrastranu, radi se vredjanje i napadanje tih ljudi..
zaista verujes da neko koga gadjaju jajima ili vredjaju ce izaci na izbore i zaokruziti nekog drugog osim vucica?

a poenta je preoteti te glasove.. to je jedini nacin da se dobiju izbori.

ovo je tvoje licno misljenje koje nema veze sa nekim podacima..sad sam pitao chatgpt koliko koja stranka ima clanova i ovo je rekao

sad si upravo i pokazao zasto sns stalno dobija na izborima..ljudi veruju u ono sta zele a ne sta je realno..umesto da se radi na pridobijanju tih ljudi i njihovom prelasku na kontrastranu, radi se vredjanje i napadanje tih ljudi..
zaista verujes da neko koga gadjaju jajima ili vredjaju ce izaci na izbore i zaokruziti nekog drugog osim vucica?

7604e7ba-bb28-4087-b95e-140595f99fed.jpg

vec smo pricali o tome..momentum je izgubljen..videcemo sad 28. koliko ce se ljudi skupiti.. vec se pricalo na temama da neki koji su ranije bili uz proteste vise nisu...
realno ako sad pogledas proteste i okupljanja daleko su manja od onih u novembru i decembru prosle godine... sad ispred vlade gde su profesori digli kamp ako u spicu dodje par hiljada ljudi.

a seti se kolika su velika okupljanja bila pre dve godine oko jadra, pa onda oko stop nasilju...nema vise tako velikih okupljanja.

Uvrede te i prebiju i ti se slozis da je trebao da te biju jasu haha
To se u istoriji nije desilo

Podaci iz 2024, mart mesec, nema novijih podataka jer su ovo podaci sa nekih izbora sa prijavljenim brojem članova od pre par godina. I sindikat prosvete ima hiljade članova, ako pogledamo prošlu godinu, situaciju se za par meseci drastično promenila, ali tih podataka obično nema, jer im ne idu u prilog. Postavlja se i pitanje glasača sa ''fantomskih'' adresa i mesta boravka. Ima i nekih pokojnika, utvrđeno, tako da mislim da se u ovom slučaju AI vodio prilično zastarelim a i prilično fingiranim podacima, od strane stranaka.

a seti se kolika su velika okupljanja bila pre dve godine oko jadra, pa onda oko stop nasilju...nema vise tako velikih okupljanja.

Bas tako, secam se da je pre dve godine bilo jedno 10x puta manje ljudi nego sto je bilo ove godine 15. marta

Sto bi znacilo da su ljudi prepoznali studente kao iskrene borce protiv ovog kriminalnog rezima
pa ih je stoga bilo 10x vise ove godine nego na pomenutom stop nasilju

ne bilo ti tesko, pitaj chatgpt koji sloj ljudi podrzava sns, kojeg su prosecnog obrazovanja i socijalnog staleza ili bar pitaj koji procenat ljudi koji podrzava sns zna da se potpise?
msilim da su to vec okacili ovde na nekoij temi.

da su uz sns uglavnom stariji ljudi.

ali ..to je demokratija..svako ima pravo da glasa..ne mozes odredjivati ko izlazi a ko ne izlazi na izbore.

problem blokadera je sto umesto da te ljude omeksaju oni ih napadaju, vredjaju, cak nekad i fizicki napadaju..prave strah ..kako onda misle da pobede na izborima?

losa taktika..i ovde na forumu, cim kazes nesto sta im se ne dopada krecu sa uvredama i etiketiranjima umesto da razmisle kako da odgvore na to bez verbalnog nasilja

ne bilo ti tesko, pitaj chatgpt koji sloj ljudi podrzava sns, kojeg su prosecnog obrazovanja i socijalnog staleza ili bar pitaj koji procenat ljudi koji podrzava sns zna da se potpise?
Postavljas se u hijerhiji iznad te .osobe i ne pokusavas na trenutak da se povezes sa bilo cim sto je rekla ta osoba jer imas predrasude.
Zapamti.ne borba nego intimnost moze dovesti da druga osoba i promeni misljenje.

Podaci iz 2024, mart mesec, nema novijih podataka jer su ovo podaci sa nekih izbora sa prijavljenim brojem članova od pre par godina. I sindikat prosvete ima hiljade članova, ako pogledamo prošlu godinu, situaciju se za par meseci drastično promenila, ali tih podataka obično nema, jer im ne idu u prilog. Postavlja se i pitanje glasača sa ''fantomskih'' adresa i mesta boravka. Ima i nekih pokojnika, utvrđeno, tako da mislim da se u ovom slučaju AI vodio prilično zastarelim a i prilično fingiranim podacima, od strane staranaka.
jeste ali kako god okrenes to su ljudi koji glasaju..sigurno nece sami sebi da se useru u zivot i da glasaju za promene i onda da im neko dodje i kaze "ti si bio clan"
to je ono sta pricam sve vreme..problem kod blokadera je taj nasilni pristup.

msilim da su to vec okacili ovde na nekoij temi.

da su uz sns uglavnom stariji ljudi.

ali ..to je demokratija..svako ima pravo da glasa..ne mozes odredjivati ko izlazi a ko ne izlazi na izbore.

problem blokadera je sto umesto da te ljude omeksaju oni ih napadaju, vredjaju, cak nekad i fizicki napadaju..prave strah ..kako onda misle da pobede na izborima?

losa taktika..i ovde na forumu, cim kazes nesto sta im se ne dopada krecu sa uvredama i etiketiranjima umesto da razmisle kako da odgvore na to bez verbalnog nasilja

Dobro, znaci ne smes da pitas chatgpt i da nam preneses odgovor o socijalnom i obrazovnom statusu glasaca sns-a jer to govori o samoj stranci koju podrzavaju

A taktika blokadera je odlicna, a imamo i dokaz toga: ne sme da raspise izbore

Back