SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan

Ako na sns mitingu budu služili pasulj, nije isključeno :D
Miting i kontramiting obicno nema pasulja nego palice rade, ili kocke...

A stvarno niko do sad nije pravi MMA na vidovdan....

Mozda su u SNS stariji ljudi , ali ulicni SNS uopste nisu stari ljudi....zovu ih Nevoljashi...

Mozda se slika zubi vs krezubi , promeni posle mitinga....

Bice to kao neki festival rednecks u nekim drzavama USA...

Poslednja izmena:
Dobro, znaci ne smes da pitas chatgpt i da nam preneses odgovor o socijalnom i obrazovnom statusu glasaca sns-a jer to govori o samoj stranci
naravno da smem ali ne vidim poentu kad je neko ovde juce okacio i grafikone..pogledaj teme..
jasno ej ko je uz sns a ko je uz blokadere.

ali vidis..sad bas ispoljavas to nasilno ponasanje o kome pricam..

jeste ali kako god okrenes to su ljudi koji glasaju..sigurno nece sami sebi da se useru u zivot i da glasaju za promene i onda da im neko dodje i kaze "ti si bio clan"
to je ono sta pricam sve vreme..problem kod blokadera je taj nasilni pristup.
Kako god da okreneš, mišljenje se može vrlo lako promeniti, kao što smo imali prilike da vidimo. Jedino ako svi ne budu fotografisali glasačke listiće kao potvrdu ;) koji nasilni pristup, to što javno obeležavaju članove stranke oslobođene odgovornosti samo iz tog razloga? Naravno da će takvi članovi da brane sns do poslednjeg.

Gazimestan_04.jpg

vec smo pricali o tome..momentum je izgubljen..videcemo sad 28. koliko ce se ljudi skupiti.. vec se pricalo na temama da neki koji su ranije bili uz proteste vise nisu...
realno ako sad pogledas proteste i okupljanja daleko su manja od onih u novembru i decembru prosle godine... sad ispred vlade gde su profesori digli kamp ako u spicu dodje par hiljada ljudi.

a seti se kolika su velika okupljanja bila pre dve godine oko jadra, pa onda oko stop nasilju...nema vise tako velikih okupljanja.
Leto je , visoke temperature , drugo nije bitan broj , dovoljno je da se iznesu činjenice , a mogu satima da se iznose da li je ovde bitnija mladost i poštenje ili nepoštenje i gubitak demokratije .

Dobro, znaci ne smes da pitas chatgpt i da nam preneses odgovor o socijalnom i obrazovnom statusu glasaca sns-a jer to govori o samoj stranci koju podrzavaju
i ovo je jako los pristup..ti upravo vredjas ljude koji ih podrzavaju..i mislis da ce oni promeniti misljenje kad ih ovako izvredjas?
a dok ne promen misljenje sns ce biti na vlasti jer ih oni drze..to su sigurni glasovi.

a sta god to govoril o stranci, ta stranka dobije vecinu na izborima.. i sad na poslednjim izborima su dobili vise glasova nego na prethodnim.. ukupno imaju nesto losiju statistiku jer su pukli koalicioni partneri, na prvom mestu sps ali je sam sns imao vise glasova.. a vredjanjem tih ljudi neces promeniti tu sliku.

Podaci statistika i sa terena su meni uvek bili jako zanimljivi stoga što se statistike rade na nekom tipu uzorka, a poznajući naš narod i rekacije na ankete, bukvalno mi je smešno da neko može verovati tome. Većina u Srbiji i dalje ćuti, ni tamo ni ovamo. Ali pokazatelji su izbori pa raznim mestima, gde je iz ubedljive većine prešao u sumnjivu pobedu, recimo.

Leto je , visoke temperature , drugo nije bitan broj , dovoljno je da se iznesu činjenice , a mogu satima da se iznose da li je ovde bitnija mladost i poštenje ili litijum i expo .
otvorio sam temu i nismo dosli do saznanja..koje je misljenej studenata oko litijuma?

uopste se ne izjasnjavaju na tu temu?
sta su im rekli u briselu kad su tamo bili oko toga posto je litijum sad strateski projekat evrope.

ti si bukvalno na tas stavio sa jedne strane mladost i postenej (studente) a na drugoj litijum ali ne znas koja je sudbina litijuma cak i da dodje do promene vlasti?

otvorio sam temu i nismo dosli do saznanja..koje je misljenej studenata oko litijuma?

uopste se ne izjasnjavaju na tu temu?
sta su im rekli u briselu kad su tamo bili oko toga posto je litijum sad strateski projekat evrope.

ti si bukvalno na tas stavio sa jedne strane mladost i postenej (studente) a na drugoj litijum ali ne znas koja je sudbina litijuma cak i da dodje do promene vlasti?
Rekla je danas Eu da Srbija insistira na tome a ne oni .

i ovo je jako los pristup..ti upravo vredjas ljude koji ih podrzavaju..i mislis da ce oni promeniti misljenje kad ih ovako izvredjas?
a dok ne promen misljenje sns ce biti na vlasti jer ih oni drze..to su sigurni glasovi.

a sta god to govoril o stranci, ta stranka dobije vecinu na izborima.. i sad na poslednjim izborima su dobili vise glasova nego na prethodnim.. ukupno imaju nesto losiju statistiku jer su pukli koalicioni partneri, na prvom mestu sps ali je sam sns imao vise glasova.. a vredjanjem tih ljudi neces promeniti tu sliku.
Moram malo da te ispravim,nisu dobili, malo su pokrali ;) ako njihov štab izborni proglasi da su izgubili a onda za dva sata se ti rezultati našteluju, ja ne znam kako se to zove. Inače, smenio je ljude sns iz njihovog štaba posle ovog ''kiksa''.

Moram malo da te ispravim,nisu dobili, malo su pokrali ;) ako njihov štab izborni proglasi da su izgubili a onda za dva sata se ti rezultati našteluju, ja ne znam kako se to zove. Inače, smenio je ljude sns iz njihovog štaba posle ovog ''kiksa''.
da li je to rekao stab ili je bila namerna provokacija da se ovi ispale?
slusao sam onog lika kod olje.. bukvalno je rekao da su ih zeznuli i navukli..na kraju crta je rekla rezultate da je sns dobio vecinu

Неће бити ничега. Одавно је јасно да Вучић не сме да прави тешка с**ња на улицама. Вероватно је разлог то што су му његови западни пајтоси рекли да је то црвена линија коју не сме да пређе јер ће га иначе пустити низ воду. Ако га толеришу јер им испуњава све ћефове, то не значи да ће толерисати покушај да силом угуши протесте. А други могући разлог је да нема довољну подршку снага безбедности - полиције, жандармерије, специјалних јединица и војске - и да то зна. Шта год био разлог, то му није план. Иначе би одавно то урадио.
Jeste, i to forumasi znaju, znaju drzavne planove, politicke odnose napolju i sta su zapadne crvene linije za vlast u Srbiju u odnosu na demonstrante.
Pa mi je nejasno zasto takvi forumasi gube vreme sa nama ostalima koji nemamo nikakva saznanja iz prve ili druge ruke.

Back