СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Нажалост, има обиље ЗАПИСНИКА КОЈИ СУ ПРЕПРАВЉАНИ, па је неко(?) преправку "оверио" потписом
са крајње несувислим објашњењем, упркос чињеници да изборни закон то НЕ ДОПУШТА!

У ПОДРУМУ РИК-а ЈЕ ПРАВИ ХАОС !
ali šta je prepravljeno?
pokušavam da shvatim, pa mi pomozi
Vučić u izbornoj noći iza 22 sata objavi rezultate i ti isti rezultati se poklapaju sa konačnim rezultatima RIK-a gde i kad im je ukradeno 500 000? Možda su im ukrali, pa vratili?
pokušavam da shvatim gde je 15% što im je oteto...ja ne znam da je Vučić u jednom trenutku rekao da je imao 40% te večeri?

Тако је...

Samo jos kad bi umeo da objsanis kako je to Srbiju izdao Nikolic, samo nemoj da te misao odvuce kako je to uradio Seselj sopstvenoj stranci, zaplesces se, ionako ti tesko ide cim aminujes nojkiceve nesuvislosti:lol:

Misli, buni se protiv kradje?

Inace, ne bi trebalo/

Pa, dobro, radikali se ne bune (jedini od opozicije ako su bili opozicija uopste) sto ih vise nema ni u tragovima, sto ce skupstinske klupe gledati samo na televiziji, dakle, oni su zbrisani ali se ne bune, jer da se bune to bi bila izdaja Srbije?

O, kakve su to patriote, sto lutaju sablasno praznim hodnicima Magistrata:lol:

Poslednja izmena:
22:14 - Vučić: SNS pobedila na parlamentarnim izborima

Aleksandar Vučić je izjavio da je SNS pobedila na parlamentarnim izborima prema uzorku od 48,7 odsto.

- Razlika je 1,5 odsto glasova (SNS 24,4, a DS 22,85) i to više nije moguće da se promeni. Želimo da formiramo vladu - rekao je Vučić.

Konačni rezultati RIK
Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić 24.04% (73 poslanika)
Izbor za bolji život - Boris Tadić 22.11% (67 poslanika)

u kom momentu su pokrali tih 15%
I šta kao to je neki dokaz da se nije kralo na izborima? Taj podatak mu je možda javio neko od njegovih članova RIK-a, a oni obrađuju podatke koji su im dostavljeni, kažem možda nemoj odmah da skačeš :mrgreen: I nisi mi odgovorio na ovo, tj na prvi jesi ali me nisi razumeo šta sam hteo reći, pa sam pojasnio u drugom postu.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/552258-Glasovi-za-SNS-DSS-DVERI-izbaceni-iz-racunanja-i-ubaceni-glasovi-za-rezimske-stranke?p=21591435#post21591435
http://forum.krstarica.com/showthread.php/552258-Glasovi-za-SNS-DSS-DVERI-izbaceni-iz-racunanja-i-ubaceni-glasovi-za-rezimske-stranke?p=21591571#post21591571

Prosto mi je neverovatno da neko ubeđuje ljude da krađa nije moguća, pokradoše izbore u Americi neće u Srbiji, gluposti. Toliko ima nelogičnosti da je to prosto neverovatno, ponište lokalne izbore na 16 izbornih mesta u Beogradu, a kao tamo su samo problematični lokalni ovi ostali su regularni, pazi boga ti. Slušam nekog lika iz LDP-a u Vojvodini, kaže po podacima izborne komisije su pre jedan - dva dana, nisam tačno zapamtio, imali (lupam cifru jer nisam zapamtio ali ne menja suštinu) 70.000 glasova, danas imaju 68.000, kako je to moguće?

Samo da dodam da ne mislim da su mogli da kradu ogroman broj glasova ali štelovanje od 3 do 5% svakako da, da obore radikale i Dveri ispod cenzusa, da namaknu nekome još koji mandat to svakako jesu. Plus ide ona priča o kupovini glasova u koju ne sumnjam, toga je bilo pogotovo sa ciganima.

Poslednja izmena:
A zasto Nikolic tako mlako reaguje...zasto ne pozove narod na proteste....da li ocekuje da bude namire da bi bio smiren....zasto uopste ide u drugi izborni krug,jer ako su krali u prvom krugu zar nece i u drugom krasti...mnogo je tu pitanja na koja Nikolic nije hteo da odgovori,a ta njegova mlaka reakcija mi je mnogo nejasna....

Budimo realni, iako sam glasao za tu političku opciju, Nikolić nema mooda da stvari reši na ulici kada vidi da ne može lepo sa lopovima.

ali šta je prepravljeno?
pokušavam da shvatim, pa mi pomozi
Vučić u izbornoj noći iza 22 sata objavi rezultate i ti isti rezultati se poklapaju sa konačnim rezultatima RIK-a gde i kad im je ukradeno 500 000? Možda su im ukrali, pa vratili?
pokušavam da shvatim gde je 15% što im je oteto...ja ne znam da je Vučić u jednom trenutku rekao da je imao 40% te večeri?

НЕБИТАН ЈЕ ВУЧИЋ ! ПОТПУНО НЕБИТАН ! БИТАН ЈЕ ПРИНЦИП КОЈИ БИ ТРЕБАО БИТИ СВЕТИЊА,
АЛИ СЕ ЛОПОВИМА "ОД МЕСТА КРАЂЕ ДО СКРОВИШТА" ДЕСИЛО ДА ДОКАЗИ О ПЉАЧКИ ИСПАДНУ
ИЗ ЏАКОВА.

ИЗ САТА У САТ ИСПАДАЈУ НЕЛОГИЧНОСТИ И ДОКАЗИ БРУТАЛНЕ ПЉАЧКЕ ВЛАДАЈУЋЕ БАНДЕ.

КАДА СЕ ПРИНЦИП УРУШИ ОД СТРАНЕ ВЛАСТОДРЖАЦА, НИКО ВИШЕ НИЈЕ СИГУРАН, НИШТА ВИШЕ
НИЈЕ ИЗВЕСНО, НИШТА НИЈЕ БЕЗБЕДНО, НИКО НИЈЕ ПРАВНО СИГУРАН!!!

ДАКЛЕ, НЕБИТАН ЈЕ ВУЧИЋ ИЛИ БИЛО КО ДРУГИ, БИТНА ЈЕ ЗАКОНИТОСТ И ПРИНЦИП !

Opet idiotluk. Kao da su svi sisali vesla... Ako je bilo kradje onda su krivi predstavnici SNS-a koji su bili clanovi izborne komisije jer NISU radili svoj posao. Kako su mogli da pokradu i zamene listice kada su brojani uz prisustvo svih clanova komisije i posmatraca? Kako su mogli da budu pokrade na SVIM izbornim jedinicama kada su predstavnici mogli ili morali ( ako su imali naredjenje sranke ) da idu na predaju u GIK sa sve zapisnikom koji je popunjen u njihovom prisustvu, tj. prisustvu Naprednjaka?

Pitaj onoga pod lipom kako je to sve moguće. Taj je bio majstor za te stvari.

НЕБИТАН ЈЕ ВУЧИЋ ! ПОТПУНО НЕБИТАН ! БИТАН ЈЕ ПРИНЦИП КОЈИ БИ ТРЕБАО БИТИ СВЕТИЊА,
ИЗ ЏАКОВА.

КАДА СЕ ПРИНЦИП УРУШИ ОД СТРАНЕ ВЛАСТОДРЖАЦА, НИКО ВИШЕ НИЈЕ СИГУРАН, НИШТА ВИШЕ

tačno je...nema krađe glasova i ja se slažem...za svaku nepravilnost treba da odgovara onaj ko je kriv i tu nema dileme

ali Toma je večeras izjavio da ukradeno 15% i da su oni toliko jači od ovih rezultata...pa ja pitam forumske naprednjake kad je ukradeno Tomi i SNS 15 % (pola miliona glasova) ako su u noći izbora imali identične rezultate-rezultatima koje je konačno objavio RIK

:zcepanje:

files.php

Majko sveta. Koje su to blamare ja ne mogu da verujem :zcepanje:

I šta kao to je neki dokaz da se nije kralo na izborima? Taj podatak mu je možda javio neko od njegovih članova RIK-a, a oni obrađuju podatke koji su im dostavljeni, kažem možda nemoj odmah da skačeš :mrgreen: I nisi mi odgovorio na ovo, tj na prvi jesi ali me nisi razumeo šta sam hteo reći, pa sam pojasnio u drugom postu.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/552258-Glasovi-za-SNS-DSS-DVERI-izbaceni-iz-racunanja-i-ubaceni-glasovi-za-rezimske-stranke?p=21591435#post21591435
http://forum.krstarica.com/showthread.php/552258-Glasovi-za-SNS-DSS-DVERI-izbaceni-iz-racunanja-i-ubaceni-glasovi-za-rezimske-stranke?p=21591571#post21591571

Prosto mi je neverovatno da neko ubeđuje ljude da krađa nije moguća, pokradoše izbore u Americi neće u Srbiji, gluposti. Toliko ima nelogičnosti da je to prosto neverovatno, ponište lokalne izbore na 16 izbornih mesta u Beogradu, a kao tamo su samo problematični lokalni ovi ostali su regularni, pazi boga ti. Slušam nekog lika iz LDP-a u Vojvodini, kaže po podacima izborne komisije su pre jedan - dva dana, nisam tačno zapamtio, imali (lupam cifru jer nisam zapamtio ali ne menja suštinu) 70.000 glasova, danas imaju 68.000, kako je to moguće?

A, krade se na svim izborima po potrebi. Najžešći su ovi što sede na biračkim mestima na kojima se stvara privid regularnosti. Ove godine je na mom biračkom mestu bilo dosta mladih ljudi. Lako za manipulaciju.

Samo da dodam da ne mislim da su mogli da kradu ogroman broj glasova ali štelovanje od 3 do 5% svakako da, da obore radikale i Dveri ispod cenzusa, da namaknu nekome još koji mandat to svakako jesu. Plus ide ona priča o kupovini glasova u koju ne sumnjam, toga je bilo pogotovo sa ciganima.

ispada da ja nisam shvaćen na ovoj temi...ja nisam rekao da je krađa nemoguća...to nećeš naći..ja sam rekao i iza toga stojim, nije moguća na način kako se ovde pokušava predočiti...
radio sam toliko puta izbore i kad je ekipa bila mnogo iskusnija i zahebanija od ovih danas i tvrdim i to mogu da potpišem da ne može da se izvede krađa nakon potpisivanja zapisnika, odnosno može, ali je to tako proverljivo i očigledno da je smešno i jadno....razloge sam mislim 5-6 puta objasnio na ovoj temi.
Znači, krađa je moguća ako kontrolori stranaka nisu na biračkom mestu u vreme prebrojavanja i sastavljanja zapisnika i ako svesno pristanu na krađu izbora. Srpski rečeno, ako ih neko kupi.
Što se tiče tvog drugog posta, nisam ga video izvinjavam se i odgovaram. To je moguće, znači moguće je da je neko skinuo određen procenat glasova onih stranaka koje nisu dobile primerak zapisnika i da na to ne obrate pažnju velike stranke koje su dobile primerak zapisnika, ali onda opet postoji primerak zapisnika u ovom slučaju kod jedne velike opozicione stranke i oni uz taj primerak mogu da provere rezultate koje je konačno objavio GIK ili RIK a pri tome su sami upoznati sa brojem koliko su osvojili jer su njihovi kontrolori bili prisutni.
Znači, uvek je moguće da neko falsifikuje zapisnik, ali je to proverljivo...znači, to je tako lako utvrditi... pri tome birački odbor je dužan da na svakom biračkom mestu nalepi primerak zapisnika da ljudi koji tu glasaju vide konačne rezultate rezultate..
da rezimiram, falsifikovanje je moguće, ali je to lako utvrditi i ja do sada nisam čuo od nekoga da je pronašao falsifikovan zapisnik...

što se tiče kupovine glasova..slažem se da je to krivično delo i da onaj ko je to radio treba da odgovora...nemam sa tim nikakav problem..

ja ni jednog trenutka nisam govorio da su izbori zakoniti, već sam rekao i iza toga stojim, izbori se kradu na biračkom mestu, a sve ostalo nakon popunjavanja zapisnika je lako proveriti i do sada, a već je gotovo petak, nije bilo informacija o tome

tačno je...nema krađe glasova i ja se slažem...za svaku nepravilnost treba da odgovara onaj ko je kriv i tu nema dileme

ali Toma je večeras izjavio da ukradeno 15% i da su oni toliko jači od ovih rezultata...pa ja pitam forumske naprednjake kad je ukradeno Tomi i SNS 15 % (pola miliona glasova)
ako su u noći izbora imali identične rezultate-rezultatima koje je konačno objavio RIK

Да ти помогнем:
Нисам Томиста али са оваквом процедуром препуном рупа и недоследности, могуће је СВАШТА!

МОГУЋЕ ЈЕ КАО И 2000. ГОДИНЕ КАДА ЈЕ ДОС ПОТРОШИО 7.000.000 $ ДОБИЈЕНИХ
ОД ЦИА-е НА ПОТКУПЉИВАЊЕ ПРОДАТИХ ДУША КОЈЕ СУ У ИМЕ СРС-а И СПС-а БИЛИ
КОНТРОЛОРИ НА ИЗБОРНИМ МЕСТИМА.

По казивању ДОСманлија, успели су тако УКРАСТИ преко 14% гласова, а потврда о тој крађи
налази се у ДОКУМЕНТАЦИЈИ ЗАОСТАЛОЈ ИЗА ДОС КВИСЛИНГА, то је знао и Воја Легалиста. :confused:

Да ти помогнем:
Нисам Томиста али са оваквом процедуром препуном рупа и недоследности, могуће је СВАШТА!

МОГУЋЕ ЈЕ КАО И 2000. ГОДИНЕ КАДА ЈЕ ДОС ПОТРОШИО 7.000.000 $ ДОБИЈЕНИХ
ОД ЦИА-е НА ПОТКУПЉИВАЊЕ ПРОДАТИХ ДУША КОЈЕ СУ У ИМЕ СРС-а И СПС-а БИЛИ
КОНТРОЛОРИ НА ИЗБОРНИМ МЕСТИМА.

По казивању ДОСманлија, успели су тако УКРАСТИ преко 14% гласова, а потврда о тој крађи
налази се у ДОКУМЕНТАЦИЈИ ЗАОСТАЛОЈ ИЗА ДОС КВИСЛИНГА, то је знао и Воја Легалиста. :confused:

pa jel moguće da tim naprednjacima ništa nije sveto i da je DS kupio 18000 njihovih članova, odnosno po 2 člana na svakom biračkom mestu, plus dao kintu još jedno 160 000 kontrolora ostalih stranaka da ćute o ovome talu sa kontrolirima SNS-a

ИЗ ЏАКОВА.

:ok::ok::ok:

У потпуности се слажем са тобом, верујем и ја да је било крађе и свакавих малверзација, само ми молим те одговори

ШТА БИ ОНДА ТОМА ТРЕБАО ДА УРАДИ!?
ДА БОЈКОТУЈЕ ДРУГИ КРУГ
ИЛИ
ДА ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ И ДА ТАКО ДА ЛЕГАЛНОСТ И ЛЕГИТИМИТЕТ ИЗБОРНОЈ КРАЂИ У ПРВОМ КРУГУ!?

Back