SNS i Vučević pozivaju pristalice na skupove širom Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:tajna:

"VAŽNO! Poruke i snimci koje ćete praviti sami na današnjem događaju ili koje ću vam ja slati u grupu, obavezno stavite ispod ove poruke: Ne damo Srbiju! Samo hoću mir! Hoću da radim! Želim da se krećem slobodno! Hoću da učim! Hoću moju Srbiju nazad! Protiv sam blokada! Hoću normalan život! Nikakva stranačka konotacija, nikakva priča o stranačkim aktivistima, samo građani protiv blokada, narod kome je dosta terora. Objavljujte postove, fotografije, sami snimajte lepe videe sa ovim porukama. Treba da bude na hiljade naših videa i slika sa ovim porukama na mrežama“, glase instrukcije SNS.

Pa nije Stole veverica, pa da Mitrović ispadne lukaviji od njega! :lol:
Mujo na glasanju

Došao Mujo na glasačko mjesto, uzme listić, ode iza paravana i zaokruži što je htio, pa nakon što je ubacio listić u kutiju zamoli komisiju da mu da stolac da sjedne.

Jedan član komisije mu brzo donese stolac i zabrinuto upita:

- Evo stolac, jarane, sjed', odmor' ... nego, jel' ti dobro?

Mujo odvrati:

- Ma sve je u redu, dobro sam, samo hoću sačekat' da mi babo dođe na glasanje ...

Komisija ga zbunjeno upita:

- Pa doć'e ti babo kuć' poslije glasanja, što b' ga ček'o?

Mujo uzdahne:

- Ma babo je rahmetli ima već deset godina, al' svaki put uredno izađe na izbore, pa rek'o da ga vidim ...

"VAŽNO! Poruke i snimci koje ćete praviti sami na današnjem događaju ili koje ću vam ja slati u grupu, obavezno stavite ispod ove poruke: Ne damo Srbiju! Samo hoću mir! Hoću da radim! Želim da se krećem slobodno! Hoću da učim! Hoću moju Srbiju nazad! Protiv sam blokada! Hoću normalan život! Nikakva stranačka konotacija, nikakva priča o stranačkim aktivistima, samo građani protiv blokada, narod kome je dosta terora. Objavljujte postove, fotografije, sami snimajte lepe videe sa ovim porukama. Treba da bude na hiljade naših videa i slika sa ovim porukama na mrežama“, glase instrukcije SNS.

Примећена је осека на крсти..свих 9торо што халаче за СНС се бацило на израду транспарената

Остало петеро ...са резервне клупе Крстиних СНСботушки

Poslednja izmena:
Pa nije Stole veverica, pa da Mitrović ispadne lukaviji od njega! :lol:
Pa za neke biznise i tako nesto nije, naravno.

Ali za preletanje, Stojko je profesor doktor nauka, dr. mr. phd. sa napisanih 334 naucnih radova, i sa posebnom katedrom samo za njega na Harvardu i Jejlu! :cepanje:

Poslednja izmena:

Srbijo tužna!!!

Back