VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.110
Neka upoznaju otadžbinu mimo telke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Esenes poziva svoje simpatizere na skupove širom Srbije.
Dakle to su te mere koje će preduzeti.. stanje potpunog haosa u kome su im potrbene mrtve glave da bi nastavili da pljačkaju i da bi izbegli zatvore..
https://n1info.rs/vesti/sns-i-vucevic-pozivaju-pristalice-na-skupove-sirom-srbije/
ti nisi izašao ni kad su koristili onaj top za koji nisu znali kako da reaguju pa neki densovali a neki pisali tupave objave po Novom Sadu i KraljevuTihi i ostali Ćacijevci sa foruma da li ste spremni? Eto pokažite se!!! Vreme je!!
Nemoj posle "doveo Bosance, Hrvate, Šiptare, Slovence"Pozvati sve gradove da istovremeno budu na ulicama, pa da se prebrojimo.
Av neka vozi batinaše autobusima da rešavaju jedan po jedan grad.![]()
Žuti su 2002-ge ukinuli veleizdaju protiv glasali SRS i SPS
GDE JE ONAJ CETNICKI ZAKON O PREDSEDNIKU GDE KAO NE SMES DA GA VREDJAS?![]()
Naravno da će da ih dovodi.Nemoj posle "doveo Bosance, Hrvate, Šiptare, Slovence"
Od kad je narod sinonim za žute simpatizere i doživotne blejače?Naravno da će da ih dovodi.
Ja oću da kažem, i kad ih je dovodio, opet ih je bilo manje od naroda koji protestuje.
Zasto se ti ne spremas za mitinge?Nemoj posle "doveo Bosance, Hrvate, Šiptare, Slovence"
Ja sam trećepozivac, kad nema više ko zdrav i prav da ide.Zasto se ti ne spremas za mitinge?![]()
Od skoro. Narod na jednoj, avovci na drugoj strani!Od kad je narod sinonim za žute simpatizere i doživotne blejače?
A kako to svi vi razmišljate svojom glavom a ko papagaji ponavljate šta vam javio N1?Od skoro. Narod na jednoj, avovci na drugoj strani!![]()
Đede Stojko, slušaj numeru!Ja sam trećepozivac, kad nema više ko zdrav i prav da ide.
Neka mladi idu, da se druže i muvaju.
Šta će deda tamo?
Samo da prdi.
Mi smo prvi koji razmišljaju, a N1 samo sledi nas. Ne obrnuto.A kako to svi vi razmišljate svojom glavom a ko papagaji ponavljate šta vam javio N1?
Al vas zajebo Vučić - nema više socijaljno za šezdeset ćetri deca...@Stojkov Menidjer pravac Prokuplje na miting, hebiga ne mozes uvek u Dimitrovgrad…
Vas vodi zinuto dupe a glava služi za češljanje.Mi smo prvi koji razmišljaju, a N1 samo sledi nas. Ne obrnuto.
Buni se omladina koja nije ni stigla da napravi kreditne dugove.@aleksije radicevic
Evo zašto se narod buni: dozvoljeni minus i keš kredit odobrava centralna banka na osnovu JMBG pa ti ne vredi da ko nekad napraviš minus i otrčiš u drugu banku pa si tamo kao majsko cveće mirisno... Nema viśe tri reprograma kredita...
Plati pa klati...
Ok, kad kažem narod prvenstveno mislim na žute simpatizere i doživotne blejače
Stojko se vec sprema da preleti.A kako to svi vi razmišljate svojom glavom a ko papagaji ponavljate šta vam javio N1?
Pandurska i žuta deca.Buni se omladina koja nije ni stigla da napravi kreditne dugove.