СНС формира савет за европске интеграције

a oce SNS-ovi Evro pioniri isto da imaju ko oni nekad pioniri kad sam ja bio mali, onu zakletvu , crvene maramice i kapice sa evro grbom mesto petokrakom?

Mi'sim ne mo' se ljutite, al pitam posto vidim da je Evro Toma trazio od Oli Rena da mu pomogne u stvaranju evro narodnjacke omladine

Саће Оли да пошље кешовине у Б92,па ће шабанска омладина на миру моћи да се ствара.

a oce SNS-ovi Evro pioniri isto da imaju ko oni nekad pioniri kad sam ja bio mali, onu zakletvu , crvene maramice i kapice sa evro grbom mesto petokrakom?
Mi'sim ne mo' se ljutite, al pitam posto vidim da je Evro Toma trazio od Oli Rena da mu pomogne u stvaranju evro narodnjacke omladine

:hahaha::hahaha::hahaha:

A jok...petokraka je obavezna , samo ne znam kako će grobar-bajčetinac istu da uklopi u Ćetničku tradiciju...ili i to poništava, ono " ...nisam ja to prič'o što hoću i mislim , već Šešelj mi naredio pa sam mor'o"....:think::hahaha1:

odkad si ti biljo na Cedinom i Tadicevom eurointegrativnom kursu?

Ja te se ne secam kao takve :think:

Ни ја се не сећам Томе,а поготову Вучића(који је онако епохално ухваћен у лагању на радију Б92 о Великој Србији),на такав евроатлантски начин.Али,чудо шта уради обожавање култа личности...

Strucno tumacenje reci PRIMITIVAN: Jednostavan, slabo izgradjen (nizak nivo razvitka), PROST, neugladjen, necivilizovan...
Ako se upustite sa takvim(a) u diskusiju, bicete mnogo gori, ako bas morate, istusirajte se nakon rasprave:zper:

Mite, izgleda nema, a ja (za razliku od nekih) imam posla, nadam se da ce me MIta udostojiti svojim odgovorom, a ja cinim ustupak: Da li si Mito za ulazak Srbije u EU, ili ne?!

Ovo uproscavanje ne ide na tvoj racun, na neke druge bi islo no mi nisu zanimljivi, dakle, da ili ne?!

Onda mozemo da nastavimo polemiku (kasnije)...

Da uvek prokleti Mi6,al` sta je alternativa grobaru, deluje mi da ce sledecim izborima biti velike apstinencije.

Već se pokazalo na lokalnim, primera Voždovca gde su samo romi iz grobar bajčetinskog tabora i izašli na izbore ...ono što sam lično videla i znam...a tek u Zemunu i dalje , što nemam pojma:roll:

Uostalom ta "alternativa" i uspeva tek u kojekakvim iBogrekaolakunoćseoskim vukohebinama - u gradovima , taman posla :mrgreen:

za srpskoj politickoj sceni je odavno , osim kod radikala, kod svih ostalih prisutan takozvani politicki promiskuitet, tako da to nije nista novo....

uglavnom kako god, Tadicev lopovski rezim mora da padne pa makar ga zamenio Evro Toma...

Ako ovo zaista misliš, postaješ neozbiljan sagovornik...skoro poput grobar - bajčetinca koji je i sebe i šesto koleno popljuvao, ponizio i bacio u blato i izmet, svojim lažima, petljancijom, korupcijom, lopovlukom i pre svega izdajom i to ne samo stranke i kuma ( lično mi se hebe za to ) , već prodajom onog siromašnijeg dela naroda Srbije koji im-mu je verovao da se "bori" za njihovo bolje sutra i hleb koji danas skoro pa nemaju...uništavanjem i razaranjem bilo kakve opozicije u Srbiji...:thumbdown:

O tome je ovde reč...zabole mene za tog ljaksu izbotoksovanog...gadi mi se to što je uradio Srbiji i srpskom narodu koji je i njemu poverovao kada je glasao za opoziciju i možda dolazak nekih časnijih i poštenijih ljudi - tako su mantali tada , a većina glasača im je , nažalost i poverovala i to je to...bljaks i povrać.:thumbdown:

salu na stranu , ova vlast mora da se menja neka dodju SNS i DSS uz SPS , posto SRS nece u koaliciju.

Zakuni se da ti još uvek veruješ nekome od ovih, a i onih ?:eek::sad2:

Samo za tebe , a nije na odmet i ponoviti i podvući...žutim :

citat:
..........

Auuuuuuu, brate , od ovog zaista nema nize...dno dna

citat?
..........

Napojnica

Milovan Brkić

Prošle nedelje posetila me je grupa ''naprednjaka'' sa Voždovca. Računaju na mene, kažu, jer su prevareni, a kasno su to uvideli.
Priključili su se partiji Tomislava Nikolića, učinilo im se da je ovoga puta iskren, da zaista želi da menja vlast. Uložili su dosta para u kampanju za lokalne izbore u ovoj opštini. I pobedili. Počeli su da se istinski raduju. Radikalki Marini Raguž, pristojnoj i obrazovanoj ženi i političaru, ponudili su koaliciju. Učinili su to poneti ponudom njihovog lidera da i u Zemunu, sa radikalima, naprave koaliciju.
Brzo su shvatili da su prevareni i da je i ovog puta Tomislav Nikolić, na nesreći i energiji svojih birača, uzeo lepe pare. On će koaliciju praviti sa Tadićevom partijom.
Šta sam mogao, rekao sam im istinu. Izvadio sam iz fioke biografiju Tomislava Nikolića, kada je još krajem osamdesetih isplaćen od tajne policije da svoje grobarsko umeće primenjuje i u politici. Kod svake sahrane grobari dobiju napojnicu. Gospodin Nikolić je bio nešto više, referent za grobna mesta, i od njega je zavisilo gde će da smesti pokojnika. Bio je i skuplji od napojnice za običnog grobara. Tomini aktivisti su počeli da se udaraju rukom po čelu. Auu, kakvo đubre... kažu, a ja sležem ramenima. Takav je život.
Prošle godine, nakon održavanja vanrednih izbora, danima sam slao SMS poruke uvredljive sadržine funkcionerima SPS-a. Bio sam razočaran što su stupili u koaliciju sa Borisom Tadićem. Jedan od funkcionera SPS-a sa kojim sam se kasnije sreo, objasnio mi je da je premijer Koštunica, pre podnošenja ostavke, ponudio Dačiću i Nikoliću da formiraju vladu, jer su imali većinu u parlamentu. Nikolić je odlučno odbio premijera, rekavši da on ima zadatak da rasturi Srpsku radikalnu stranku, i da će formirati svoju. Socijalisti posle nisu imali izbora, što mi se učinilo sasvim izvesnim, kada je gospodin Nikolić brzopotezno čestitao Tadiću na pobedi. Pitao sam se, kolika je njegova napojnica. Koliko je drukara iz Kragujevca naplatila svoju poslušnost Tadiću.
Uskoro je Nikolić rasturio radikale. "Ja zaista mogu dugo da trpim, baš mnogo dugo, ali sada moram da kažem da Vojislav Šešelj, sa kojim me veže dvostruko kumstvo, rukovodi strankom na ružan način".
Prethodno je g. Nikolić opelješio račune radikala, zadužio ih velikim kreditima...
Upućeni znaju da su kafanske sedeljkeTadića, Dačića i Nikolića sve učestalije. Boris Tadić sprema pare, jer ako već služi kao pseto, što je činio i prema dvostrukom kumu Šešelju, Toma hoće da mu se za to plati.Njegova napojnica je skupa! Ništa bez nekoliko miliona evra!
Toma je već zaradio stan od 170 kvadrata, kuću, kuću i ranč na selu, veliki vozni park, stanove za svoja dva sina... Mnogo je Toma naplaćivao. Od Žarka Zečevića, od biznismena kojima je nudio zaštitu, a kojih bi se odrekao preko noći...
Mene muči samo pitanje: Da li se gospodin Nikolić plaši za svoj, i živote svojih sinova, koje je zbrinuo naplaćujući nesreću onih koji su, prevareni i u nadi da će njegova partija spasti Srbiji, glasali za njega. Plaši li se Velike Naplate? Jer, jednog dana, svi računi ipak budu namireni. A dotle, neka Toma i njegovi sinovi, sokolovi, uživaju u otetim novcima.
Od napojnice se niko nije usrećio.

www.****************

........

:thumbdown:

Ako ovo zaista misliš, postaješ neozbiljan sagovornik...skoro poput grobar - bajčetinca koji je i sebe i šesto koleno popljuvao, ponizio i bacio u blato i izmet, svojim lažima, petljancijom, korupcijom, lopovlukom i pre svega izdajom i to ne samo stranke i kuma ( lično mi se hebe za to ) , već prodajom onog siromašnijeg dela naroda Srbije koji im-mu je verovao da se "bori" za njihovo bolje sutra i hleb koji danas skoro pa nemaju...uništavanjem i razaranjem bilo kakve opozicije u Srbiji...:thumbdown:

O tome je ovde reč...zabole mene za tog ljaksu izbotoksovanog...gadi mi se to što je uradio Srbiji i srpskom narodu koji je i njemu poverovao kada je glasao za opoziciju i možda dolazak nekih časnijih i poštenijih ljudi - tako su mantali tada , a većina glasača im je , nažalost i poverovala i to je to...bljaks i povrać.:thumbdown:

mozda sam ti neozbniljan al smisao demokratije je smenjivost vlasti na svake 4-8 godina. a ovi vladaju skoro 10 i moraju da padnu pa makar ih zamenio tomislav nikolic.

tadicevce smo videli sta znaju, nista novo ne mogu doprineti tako da je vreme za nove ljude , ko god narod misli da treba.

Zakuni se da ti još uvek veruješ nekome od ovih, a i onih ?:eek::sad2:

Samo za tebe , a nije na odmet i ponoviti i podvući...žutim :

citat:
..........

Auuuuuuu, brate , od ovog zaista nema nize...dno dna

citat?
..........

Napojnica

Milovan Brkić

Prošle nedelje posetila me je grupa ''naprednjaka'' sa Voždovca. Računaju na mene, kažu, jer su prevareni, a kasno su to uvideli.
Priključili su se partiji Tomislava Nikolića, učinilo im se da je ovoga puta iskren, da zaista želi da menja vlast. Uložili su dosta para u kampanju za lokalne izbore u ovoj opštini. I pobedili. Počeli su da se istinski raduju. Radikalki Marini Raguž, pristojnoj i obrazovanoj ženi i političaru, ponudili su koaliciju. Učinili su to poneti ponudom njihovog lidera da i u Zemunu, sa radikalima, naprave koaliciju.
Brzo su shvatili da su prevareni i da je i ovog puta Tomislav Nikolić, na nesreći i energiji svojih birača, uzeo lepe pare. On će koaliciju praviti sa Tadićevom partijom.
Šta sam mogao, rekao sam im istinu. Izvadio sam iz fioke biografiju Tomislava Nikolića, kada je još krajem osamdesetih isplaćen od tajne policije da svoje grobarsko umeće primenjuje i u politici. Kod svake sahrane grobari dobiju napojnicu. Gospodin Nikolić je bio nešto više, referent za grobna mesta, i od njega je zavisilo gde će da smesti pokojnika. Bio je i skuplji od napojnice za običnog grobara. Tomini aktivisti su počeli da se udaraju rukom po čelu. Auu, kakvo đubre... kažu, a ja sležem ramenima. Takav je život.
Prošle godine, nakon održavanja vanrednih izbora, danima sam slao SMS poruke uvredljive sadržine funkcionerima SPS-a. Bio sam razočaran što su stupili u koaliciju sa Borisom Tadićem. Jedan od funkcionera SPS-a sa kojim sam se kasnije sreo, objasnio mi je da je premijer Koštunica, pre podnošenja ostavke, ponudio Dačiću i Nikoliću da formiraju vladu, jer su imali većinu u parlamentu. Nikolić je odlučno odbio premijera, rekavši da on ima zadatak da rasturi Srpsku radikalnu stranku, i da će formirati svoju. Socijalisti posle nisu imali izbora, što mi se učinilo sasvim izvesnim, kada je gospodin Nikolić brzopotezno čestitao Tadiću na pobedi. Pitao sam se, kolika je njegova napojnica. Koliko je drukara iz Kragujevca naplatila svoju poslušnost Tadiću.
Uskoro je Nikolić rasturio radikale. "Ja zaista mogu dugo da trpim, baš mnogo dugo, ali sada moram da kažem da Vojislav Šešelj, sa kojim me veže dvostruko kumstvo, rukovodi strankom na ružan način".
Prethodno je g. Nikolić opelješio račune radikala, zadužio ih velikim kreditima...
Upućeni znaju da su kafanske sedeljkeTadića, Dačića i Nikolića sve učestalije. Boris Tadić sprema pare, jer ako već služi kao pseto, što je činio i prema dvostrukom kumu Šešelju, Toma hoće da mu se za to plati.Njegova napojnica je skupa! Ništa bez nekoliko miliona evra!
Toma je već zaradio stan od 170 kvadrata, kuću, kuću i ranč na selu, veliki vozni park, stanove za svoja dva sina... Mnogo je Toma naplaćivao. Od Žarka Zečevića, od biznismena kojima je nudio zaštitu, a kojih bi se odrekao preko noći...
Mene muči samo pitanje: Da li se gospodin Nikolić plaši za svoj, i živote svojih sinova, koje je zbrinuo naplaćujući nesreću onih koji su, prevareni i u nadi da će njegova partija spasti Srbiji, glasali za njega. Plaši li se Velike Naplate? Jer, jednog dana, svi računi ipak budu namireni. A dotle, neka Toma i njegovi sinovi, sokolovi, uživaju u otetim novcima.
Od napojnice se niko nije usrećio.

www.****************

........

:thumbdown:

vrlo je moguce i verovatno da je to sto pise u tekstu tacno. al nikolica i vucica treba isterati na cistac da pokazu svoje pravo lice. ako se ujedine sa tadicem i to ce biti korisno jer ce tako pokazati narodu svoje pravo lice.

za sad mi ne znamo sta je njihovo pravo lice, iz razloga sto su oni nova stranka.

sve ce pokazati naredni krug izbora a izbora ce biti mislim do jeseni ....

bosnjaci ucenjuju vladu jer znaju da zavisi od njihove podrske trazenjem da dobiju sopstvenu islamsku dzamahiriju na tlu srbije.

СНС-сестринска странка ДС-у.Само будала не може да види зашто је направљена подела у СРС и коме служе Тома и Вучић.
Ускоро ће Тома да превазиђе Тадића.Тома ће да оствари духовни ниво Чеде Јовановића.Тако то иде,кад се једном загази и не отступи на време,пропада се све дубље.

Ok,znaci propali smo............Podela je napravljena jer je SRS bio previse jak za DS,pa je morala da bude intervencia........Isto kao kad su poslali Seselja u hag.Da se vrati(sto nema nikakve sanse),postao bi srpski Putin.Nebi imao rivale na izborima(izuzev onih sa rezultatime od 23% :lol: )

Seselj je poslat u Hag kad su radikali krenuli da jacaju . Na Seseljevim krilima su dobili 2003 najvise poslanickih mesta u parlamentu . Upravo te 2003 je Seselj poslat u Hag i tamo ga drze zatocenog Haski zlikovci vec 6 godina u pritvoru. 6 godina odbijaju da mu zavrse sudjenje.

A sve je to sprovedeno po nalogu Zorana Djindjica, izdajnika i smrada ljudskog , jer mu je Seselj i SRS bila glavni konkurent na izborima. Samo malo kasnije Djindjicu je stigla plata za njegovo zlikovacko i izdajnicko delovanje.

Nas narod odavno kaze "kako sejes tako ces i znjeti"

Nadam se da ce isto biti i u slucajevima Tomislava Nikolica i Borisa Tadica.

vrlo je moguce i verovatno da je to sto pise u tekstu tacno. al nikolica i vucica treba isterati na cistac da pokazu svoje pravo lice. ako se ujedine sa tadicem i to ce biti korisno jer ce tako pokazati narodu svoje pravo lice.

za sad mi ne znamo sta je njihovo pravo lice, iz razloga sto su oni nova stranka.

sve ce pokazati naredni krug izbora a izbora ce biti mislim do jeseni ....

bosnjaci ucenjuju vladu jer znaju da zavisi od njihove podrske trazenjem da dobiju sopstvenu islamsku dzamahiriju na tlu srbije.

Kako ne znamo , kad su pokazali i naličje i prljav obraz, bez stida i srama u ovoliko malo vremena:thumbdown:

Zar smo toliki mazohisti da treba i ovu bulumentu polupismenu da nahranimo, napojimo i napunimo im džepove da bismo videli koliko mogu lapiti iz usta gladnog, obespravljenog, bezposlenog i skoro pa uništenog naroda?:thumbdown:

Ja i većina naroda znamo i "poznajemo" sve ove Čede, Đeliće , Vlahoviće, Dinkiće i šta da kažem za njih , do da me ničim više ne mogu iznenaditi ali na ove mi se povraća...ovi bajčetinci mi se gade , a najviše iz razloga što su lagali SIROTINJU...i još uvek lažu i iz njihovih usta otimaju i poslednju koru hleba...hebe mi se što ih plaćaju ameri i englezi...nek' plaćaju koga hoće ali ovo što ovi tzv. "narodne majke Tereze" rade trenutno je DNO svakog dna i popljuvati ih svagde i na svakom koraku gde ih neko vidi kako uradiše i nedavno žitelji Voždovca...od one pljuvačine ih ništa oprati neće i ne sme:thumbdown:

Stvrano sam se sad iznervirala:roll::evil:

A pravdajući ove i svako ko to radi svesno , nije ništa bolji od njih , već samo dokazuje svoju mizeriju i lopovski mentalitet kome ništa nije sveto jer bogatiti se na račun nemoćnih i obespravljenih može samo gnjida i perverznjak , a ne ljudsko biće i jasni su mi ovi ovde mađari i seoske učiteljice koji pokušavaju da se maknu iz svojih učaurenih avlija ali mi nisu jasni svi drugi.:thumbdown:

Poslednja izmena:
pa to . znaju da kradu namestaju tendere izdaju rasprodaju , zaposljavaju tetke, svekrve, jetrve, pasenoge i ostalu blizu i dalju rodbinu u drzavna i javna preduzeca i da nas svi skupa zajednickim snagama pljackaju.

Ali ovoliko pljackanja nije bilo jos od doba tita :dash:
Svako je specijalizovan za nesto,a ovaj je specijalizovan za kradju,on je zaj*bo i sarkozija xD

Ali ovoliko pljackanja nije bilo jos od doba tita :dash:

pa ni za vreme tita nije bilo ovolikog pljackanja

vrhunac pljackanja za vreme tita ti je bilo, da se rukovodecem organu, citaj direktoru kupi neki trosoban stan , u lokalnom mestu ili beogradu.

tu i tamo mozda bi neko pokrao vise ali bi brzo zbog toga zaglavio robiju.

a danas ovi sadasnji tadicevi lopovi oni ne pljackaju da obezbede sebe, nego da obezbede i praunuke.

Back