SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako tumacite one mini snove kada sanjate da padate?
Ja sam sinoc sanjala takav.
Setala sam sa drustvom kao i uvek i smejala se, i odjednom sam se saplela i probudila dok sam padala, preplasena i uznemirena kao da mi se ne-znam-sta desilo.
San je trajao ... jedan trenutak. Tako malo.
Kuku. O.o

pretpostavljam da nisi ni svesna da si tako mogla da umres, ali stvarno... jer sam negde citao da kad sanjas da padas ili jednostavno umires, i kad dodjes do vrhunca tj. sopstvene smrti, ti STVARNO umres... evo ti jedan primer kojeg se secam...
neki decko je umro u snu i na autopsiji su otkrili da su organi u telu razbacani (npr. srce je bilo na mestu jetre, jetra je bila na mestu bubrega....) i svi ti organi su bili nekako spljosteni, a najjace od svega je to sto kad covek u stvarnosti umre od pada (npr. skok sa zgrade) organi su u tom stilu razbacani i spljosteni i sta jos... tako da postoji mogucnost da je taj decko sanjao da pada sa zgrade i nije se na vreme probudio:(

i ja sam imao dosta takvih snova... npr. ja jednostavno hodam, a oko mene nema nicega, sve je belo, i odjednom se okliznem na LED i probudim se, isto tako sam sanjao da padam sa stepenica:dontunderstand:

ja obicno sanjam drustvo, skolu ,. decka koji mi se svidja i tako to,
Da li vam se desava da ste svesni da sanjate i da mozete da radite u snu sta hocete-da kontrolisete san?
meni ponekad

Djole, i ja sam cula za to i to na primeru neke babe :D ali opet ne verujem.
Nikad ne stignem da padnem, probudim se u trenutku kad treba da udarim o zemlju.
Jednom sam sanjala da sedim u onoj stolici za bebe i odjednom se ispod mene ono sediste nekako sklopi i ja propadnem ali se opet probudim pre nego sto padnem.
Pripisala sam to prevelikoj dozi Simsa 2 :D

Sta ce mi 'normalni' snovi? :|

Eto,ja sam sinoc sanjala kako ulazim u javni toalet,sedam na solju(fuj bljak:lol:),odjednom se vrata polome i solja zajedno sa mnom izleti na ulicu,i tako se ja vozim ulicom,a ljudi govore:''Kako je nije sramota?":lol:

Djole, i ja sam cula za to i to na primeru neke babe :D ali opet ne verujem.
Nikad ne stignem da padnem, probudim se u trenutku kad treba da udarim o zemlju.
Jednom sam sanjala da sedim u onoj stolici za bebe i odjednom se ispod mene ono sediste nekako sklopi i ja propadnem ali se opet probudim pre nego sto padnem.
Pripisala sam to prevelikoj dozi Simsa 2 :D

dobro sto si se probudila, inace bi bila 2m pod zemljom:D a boga mi i ja bi bio, da se nisam probudio...
e a znate li da kad sam sanjao te "trenutne snove" (te sa padovima) bio sam apsolutno svestan gde se STVARNO nalazim i cuo sam sve oko mene, a ipak prenutak pre pada, sam naglo ustao i brzo sam disao:sad2:

Nikad neću zaboraviti kad sam kao mali prdnuo i time probudio sam sebe.:rotf:

:lol:

@tema
Setila sam se sta sam sanjala neko vece.
Prostranstva Rusije, nenaseljeno, samo planine i sneg, divota, mi idemo nekim kolima, da l' je bila kao neka ekskurzija, sta li je, Bog sveti zna, uglavnom, posle smo kao u neki restoran otisli isto u toj divljini, samo taj restoran i nista okolo, i tu bilo dosta nasih ljudi, i bila je ziva svirka i svi su pevali i veselili se. I mislim da smo neke knjige dobijali na poklon.
Ne secam se bas.
Ja svoje snove ne mogu recima da iskazem.

Otkad sam dosla sa ekskurzije uzasno lose spavam...a kad spavam sanjam sve same gluposti... :-/
Poslednji san me je skoro prestravio.
Sanjala sam da sam zatvorena u nekoj kuci, mozda japanskoj ne znam, ali se secam da su zidovi i klizeca vrata bila u tom stilu. To je bila kuca nekog dedice koji me je tu zatvorio, ali u tom trenutku kuca je bila prazna. Odjednom sam ga cula da dolazi i zatovorila se u orman ( bila sam tako srecna sto zapravo mogu da stanem u orman :D bar u snu xD). Dekica me trazio ali kako nije mogao da me nadje legao je da spava, a ja sam izasla napolje, i uzela srfaciger ( ili bar nesto sto je licilo na srafciger...secam se da je imalo samo takvu drsku) i ubila ga na spavanju. Srafcigerom. Srafcigerom u grudi...
Boles'
Ali jednina dobra stvar je ta sto sam po prvi put u zivotu zeznula sopstveni san, a ne on mene :D tj. ja sam dokrajcila dekicu a ne on mene, kako to obicno biva. Al' sam ipak bila prestravljena :-/

Back