Djole2003
Gost
- Poruka
- 321
Kako tumacite one mini snove kada sanjate da padate?
Ja sam sinoc sanjala takav.
Setala sam sa drustvom kao i uvek i smejala se, i odjednom sam se saplela i probudila dok sam padala, preplasena i uznemirena kao da mi se ne-znam-sta desilo.
San je trajao ... jedan trenutak. Tako malo.
Kuku. O.o
pretpostavljam da nisi ni svesna da si tako mogla da umres, ali stvarno... jer sam negde citao da kad sanjas da padas ili jednostavno umires, i kad dodjes do vrhunca tj. sopstvene smrti, ti STVARNO umres... evo ti jedan primer kojeg se secam...
neki decko je umro u snu i na autopsiji su otkrili da su organi u telu razbacani (npr. srce je bilo na mestu jetre, jetra je bila na mestu bubrega....) i svi ti organi su bili nekako spljosteni, a najjace od svega je to sto kad covek u stvarnosti umre od pada (npr. skok sa zgrade) organi su u tom stilu razbacani i spljosteni i sta jos... tako da postoji mogucnost da je taj decko sanjao da pada sa zgrade i nije se na vreme probudio

i ja sam imao dosta takvih snova... npr. ja jednostavno hodam, a oko mene nema nicega, sve je belo, i odjednom se okliznem na LED i probudim se, isto tako sam sanjao da padam sa stepenica