SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wooow. :D
al' nisam videla kosti.
samo sam čula krckanje.
sve što sam videla je kaša izmrvljenog mesa i krvi. :D
i osetila miris. čudan, grozan miris...

i sinoć sam sanjala nešto morbidno,
ali scene su mi samo u glavi, ništa uobličeno... u priču.

Jel lazes ili si stvarno osetila miris svega toga?:p Ja se secam kad sam sanjao da pljackam parfimeriju, uzeo sam parfem da pomirisem i nisam nista osetio...:lol::lol:

@tema

Jutros sam sanjao kako sam se liftom spustio na "donji sprat" tj. podzemlje koje su napravili ljudi...secam se da sam mislio kako je to prazno mesto, a onda su odjednom poceli da izlecu zombii kao nindze...mada se ovi krecu dosta brzo za zombije...:mrgreen:

vala, to mi je prvi put... i da sanjam krv.
nisam taj miris osetila dosad.
a, reko mi drug da u snu ne može da se čita tj. da ne mogu da se vide slova.
ja sam čak i čitala jednom tj. videla slova. :eek:
pisalo je "миша" :mrgreen:

vala, to mi je prvi put... i da sanjam krv.
nisam taj miris osetila dosad.
a, reko mi drug da u snu ne može da se čita tj. da ne mogu da se vide slova.
ja sam čak i čitala jednom tj. videla slova. :eek:
pisalo je "миша" :mrgreen:

Znaci dokazano je da imas neke super moci.:p

Ja nikad nisam osetio miris, procitao slova(bar' ne koliko se ja secam) i nikad nisam video svoj lik...cak ni u ogledalu.:eek:

Misa? Mozda to nesto znaci...:mrgreen:

Ja poslednjih mesec dana, svake noci sanjam kako neko pokusava da me ubije, na najodvratnije moguce nacine...:neutral::neutral::neutral:
da li motornom testerom, nozem za maslac, zubima, jastukom.........:confused:

:dontunderstand:

Bezveze! I ja isto nekad sanjam kako me neko juri, čak sam jednom sanjala kako su neki ljudi pobili moje najbliže osobe:cry:I mene su hteli u snu da me ubiju, ali me čak nisu ni uhvatili:worth:

I nocas sam lepo sanjala.

A san je bio kao, krecem na neke orgije. Jest.
To se odrzavalo u nekom sklonistu i vecina je bila gola i naskakala su jedni na druge kako udju.
Ja smotana kakva jesam nisam stigla da se omastim.
No meni dosta i da gledam.
Odjednom su se vrata zatvorila.
Svi su poceli da se oblace i povlace u cosak.
I tada su usli neki ucitelji i poceli da nam drze skolski cas.
Mi smo svi posedali na pod, a bilo nas je oko 50ak.
Ja sam se smestila u poslednji red i tu sam se sprijateljila sam par mladica i devojaka.
I znam da sam se mnogo smejala...onako, kad je zabranjeno najsladje se smejati.
Kad se cas zavrsio krenuli smo busom na neki hippie festival.
Pevali smo<3
Ono sto je zanimljivo da se secam nekih pesama koje sam pevala i cak sam i u snu pogodila reci.
I tako..otisli smo na taj festival i kasnije sam se vratila kuci i tada me zvala drugarica da idemo na Tvrdjavu.
Medjutim kada smo dosle tamo nju je zvala mama da se vrati po nesto. I dogovorismo se da se nadjemo za 15 minuta kod sata na Tvrdjavi.
E tada sam se ja izgubila...i stalno sam videla sat u daljini ali nikako nisam mogla da dodjem do njega.
No nisam se plasila..samo sam tako setala, mrak je padao.
I onda sam se setila da mj predivni omiljeni asistent S. S. ima kancelariju na Tvrdjavi ( koja glupost) i da bih mogla otici kod njega da ga pitam kako da dodjem do sata.
nasla sam ga u njegovoj kancelariji sa brdom nekih papira, kazao mi je da potpisuje autograme. I tu smo jos nesto pricali pa mi je on rekao kako da dodjem do sata.
No kada sam izasla mrak je potpuno pao i ja opet nisam znala kako da dodjem do sata.
No tada je odjednom do mene dotrcala ta moja drugarica i zajedno smo otisle do odredista <3

I nocas sam lepo sanjala.

A san je bio kao, krecem na neke orgije. Jest.
To se odrzavalo u nekom sklonistu i vecina je bila gola i naskakala su jedni na druge kako udju.
Ja smotana kakva jesam nisam stigla da se omastim.

No meni dosta i da gledam.
Odjednom su se vrata zatvorila.
Svi su poceli da se oblace i povlace u cosak.
I tada su usli neki ucitelji i poceli da nam drze skolski cas.
Mi smo svi posedali na pod, a bilo nas je oko 50ak.
Ja sam se smestila u poslednji red i tu sam se sprijateljila sam par mladica i devojaka.
I znam da sam se mnogo smejala...onako, kad je zabranjeno najsladje se smejati.
Kad se cas zavrsio krenuli smo busom na neki hippie festival.
Pevali smo<3
Ono sto je zanimljivo da se secam nekih pesama koje sam pevala i cak sam i u snu pogodila reci.
I tako..otisli smo na taj festival i kasnije sam se vratila kuci i tada me zvala drugarica da idemo na Tvrdjavu.
Medjutim kada smo dosle tamo nju je zvala mama da se vrati po nesto. I dogovorismo se da se nadjemo za 15 minuta kod sata na Tvrdjavi.
E tada sam se ja izgubila...i stalno sam videla sat u daljini ali nikako nisam mogla da dodjem do njega.
No nisam se plasila..samo sam tako setala, mrak je padao.
I onda sam se setila da mj predivni omiljeni asistent S. S. ima kancelariju na Tvrdjavi ( koja glupost) i da bih mogla otici kod njega da ga pitam kako da dodjem do sata.
nasla sam ga u njegovoj kancelariji sa brdom nekih papira, kazao mi je da potpisuje autograme. I tu smo jos nesto pricali pa mi je on rekao kako da dodjem do sata.
No kada sam izasla mrak je potpuno pao i ja opet nisam znala kako da dodjem do sata.
No tada je odjednom do mene dotrcala ta moja drugarica i zajedno smo otisle do odredista <3

:rotf: :D ovo mi nesto poznato

ebem li ga shta sanjam.

Ovako nekako.

Mada sam sinoć sanjala posle nekoliko meseci. I to da se nalazim u nekoj kamp kućici, a ono čardak ni na nebu ni na zemlji. Površine 2x2 m i još pored mene sedi drugarica i plače, a ja sve vreme smišljam kako da siđemo. Pitaj boga kako shvatim da je ispod Beograd i onda zovem Paju da mi kaže šta da radim, i koji je to deo Bgd-a. O_o Prolupala načisto!

Kad smo sišle, probudim se i shvatim da sam prespavala prva dva časa. xD Bolje da ne sanjam.

Sinoc sam imala neki sugav san....:confused:

-Isla sam na sahranu nekog iz svoje uze porodice...Sahrana se odrzavala u blizini velike raskrsnice i sa mladjom sestrom sam prelazila preko te raskrsnice i neka zena nam je govorila da zaobidjemo raskrsnicu...blabla...Zatim sam se sa porodicom pojavila u nekoje kuci...koja je imala nekoliko spratova...Dogovorili smo se da mladji idu na zadnji sprat.
A ta prostorija na zadnjem spratu je bila sva sugava...mnogo prasine,deke pobacane po podu,trula drvenarija,kreveti raspadnuti...blabla...Zatim sam usla u wc i na plocicama vidjela mnogo krvi...O.o ....
Kad sam se probudila u glavi sam imala lik neke zene plavih,kosih ociju i plave kose,osisane na paz....bolesno...:confused:

Kako tumacite one mini snove kada sanjate da padate?
Ja sam sinoc sanjala takav.
Setala sam sa drustvom kao i uvek i smejala se, i odjednom sam se saplela i probudila dok sam padala, preplasena i uznemirena kao da mi se ne-znam-sta desilo.
San je trajao ... jedan trenutak. Tako malo.
Kuku. O.o

Back