SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj i meni se desilo da sam sanjala da mi je stigla poruka i stvarno sam mislila da jeste kad sam ustala! I ja pogledam, ono - nema ... O.O
Jednom sam se istripovala da sam izgubila neki papiric i ustala sma da trazim papiric i jedva su me osvestili. :D
A desava mi se i da pricam u snu, da se smejem i da placem ponekad.
Kazu da je to od stresa. Idemooo :D

Meni takođe.
Znači, uveče, aman, niko ne sanjam, ne mogu, ne znam što...
To oko mesec dana već :/
Ali zato, ujutru ako se probudim, pa ponovo zaspim, UVEK sanjam.
I to UVEK nešto što me razočara, rasplače...
Oh, bože.

Meni takođe.
Znači, uveče, aman, niko ne sanjam, ne mogu, ne znam što...
To oko mesec dana već :/
Ali zato, ujutru ako se probudim, pa ponovo zaspim, UVEK sanjam.
I to UVEK nešto što me razočara, rasplače...
Oh, bože.

Исто,само код мене некад траје јако дуго.:neutral:

Nemoj da mislis na probleme pre spavanja ako vec ne mozes da im nadjes resenje. ;)
Tako ces samo da se izbedacis, k'o ova Mrs_Sick <3 i neces moci da sanjas.
(Jao sta cu da joj radim kad dodje kod mene jednom xD :D )
Trudi se da ne razmisljas, nego odmaraj <3 mozda razmisljanje i zabrinutost izazivaju nesanicu.

Btw sanjala sam da se pojavio "ubica" u liku jednog trecaka iz Devete i jurio mene i dve drugarice ceo san po praznoj Devetoj.
I na kraju smo se sprijateljile sa njim i direktorka Devete (koja ne postoji, Deveta ima direktora O.O ) nam je trazila da joj skuvamo jaja jer je bio Uskrs! I onda smo joj nosili jaja u zbornicu.
Ustala sam, onako (O_O) ?????
Boze. :D

Btw sanjala sam da se pojavio "ubica" u liku jednog trecaka iz Devete i jurio mene i dve drugarice ceo san po praznoj Devetoj.
I na kraju smo se sprijateljile sa njim i direktorka Devete (koja ne postoji, Deveta ima direktora O.O ) nam je trazila da joj skuvamo jaja jer je bio Uskrs! I onda smo joj nosili jaja u zbornicu.
Ustala sam, onako (O_O) ?????
Boze. :D

Eto sta IX ucini od coveka((:

Јутрос ми је дошло да бацим мобилни о зид,кад ме је пробудио.:evil: Их,како сам лееееееееееепо сањала...Мрзи ме да препричавам,али нешто у вези мора...И сад одох ја да наставим тај сан. :) Ако могу.Натераћу себе.

Nista, kao je bilo neko porodicno okupljanje, kao Nova godina, ili nesto tako.
I znas kako si slatka, mislim da sam tvoj lik formirala na osnovu neke prelepe devojke koju sam videla u petak kad sam izasla na pice, pa sam celo vece blenula u nju, dok nije otisla.

Elem, ne mogu da se setim, da li se posle ispostavilo da to nisi ti, tj. da to nije ta Marta, ne secam se...secam se nesto ispresecano sve..

Hahah. Sanjala sam i neke kondome, male, vesele, kako igraju i masu rucicama i trepcu.

U to okruženje dodati i nekog jadnog psa lutalicu koji ne plaća porez, ali zato zaslužuje da se pomazi i voilà - eto nama forumašice Sibil Vejn! :D

Poslednja izmena od moderatora:
ajoj...nocas sam sanjala kako sa drugaricom setam Manjezom,i gledam travu,gde bih mogla da legnem:hahaha:...ali bese puno pseceg izmeta,pa nisam mogla...

i onda se tu odjednom pojavljuju studenti Muzicke akademije...svasta:hahaha: pukla sam.

To shto si sanjala da te neko juri je ochit primer astralne porjekcije, kad se nalazish u astralnom svetu,,,pogledaj poneshto na tu temu, da ti ne objashnjavam ja ovako laichki, ima ljudi koji to bolje znaju od mene

S obzirom da spremam referat o sektama za sociologiju, smatram da ovaj san dolazi odatle.
Sanjala sam nekog sektasa kako hoce da me ubije ako ne ponavljam za njim neke ode i pesme satani.
Ooo, satana, ooo...tako nesto..
A ja to govorim njemu, a u sebi govorim (molim te Boze oprosti mi...):confused:

Back