SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uh, ja se vec odavno navikao da sanjam nebuloze, ali najveci trip mi je kad sanjam da ce se nesto desiti, i stvarno tako bude.
ovo su neki koje sam sanjao nedavno

sanjao sam da letim ka rastini(mesto gde mi je pradeda sahranjen) a da moj pokojni deda ide pesice, i da sam doleteo na groblje, i da sam tamo sa dedom pricao, nesto, ne znam sta, a da je nadgrobna ploca izgledala kao holografska tabla, i onda smo morali da idemo, i ja sam pokusao da ga nosim na ledjima, ali nisam mogao da poletim, a onda su naisli neki ljudi , i ne znam uglavnom....

a drugi, sanjao sam da sam se vratio u svoju porodicu gde su svi superheroji, samo sto to nije bila moja originalna porodica, a tu je bio i neki moj prijatelj, isto superheroj, i da smo se spremali za undercover misiju, i da je moja kvazi mladja sestra parkirala kola, i da bi ocesala neka druga da ja nisam zaustavio kola, i onda me je ona molila da podje i ona sa nama, i tako neke debilane...

Inspector:
E sad jedan totalno neobnjasljiv san: to je bilo pre godinu dana mom drugu se tad gradila kuca odjednom sam se nasao u njegovoj neizgradjenoj kuci i tu se pojavio lavirint, trazio sam mog najboljeg druga u njemu ali ga nisam nasao !!! Sutradan u skoli sam rekao drugu sta sam sanjao, a on nije mogao da veruje jer je i on sanjao da je u lavirintu i da trazi mene u njemu, a jos jedan nas drug je sanjao nesto slicno ali ne isto !!!
tako nesto se desilo i meni:kao ja u nekoj sumi i odjednom shvatim da mi se drugarica davi u nekom potoku i ja je kao trazim da je spasem i nikako ne mogu da dodjem do nje i tako neke fore...a ona mi sutra prica kako je sanjala da se davi u potoku i ceka da ja dodjem da je spasim,al ja nikako ne mogu da dodjem do nje...i to svi detalji isti...drvece,neki zbun,ptice,skroz isti san.....brrrrrr...sledila sam se tad...

ja sam prekjuce sanjala da je kraj sko0le (8. sam razred), i da je oprostajna zurka, a onda posle-da ja kao srednjoskolka obilazim moju staru skolu.
bilo je bas tuzno. :(

Moon Child:
Ja sam sanjala juce da ja i Milica(Mortishaaa)prodajemo igracke :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:
Ja sam nedavno sanjala kako se sa caletom vozim u nekoj gondoli (u ski centru). I kao, mi visimo sa onog konopca i nikako da u stvari udjemo u gondolu, sa sve skijama, i ja se plashim... :shock: What's happening with my brain???? :roll:

Evo kako mi je poceo san.
Kao u sasvim supert sam odnosima sa bivsom najboljom drugaricom, cujemo se phonom i dogovaramo se gde da se cekamo za skolu. Ja njoj kazem da me ceka na coskicu a onda cemo u onaj kafic-rupu pored skole (u snu sam mislila na osnovnu,a kafic je kod gimnazije :? ). I ona mi kaze da ce nas upisati na fizickom koji je 1. cas ako ne dodjemo,a ja kazem 'Ma znas da ja uvek odlazim sa fizickog!' a ona onako otegnuto kaze 'Ax....da'
(taj glas i sada mogu da cujem)
I onda krenem ja u skolu, osecam u snu da idem putem izmenju parka i pijace,i vidim jednog tipa koji proddaje CD-ove :lol: .I pomislim, 'dobro je,nisu ga uhapsili'
I pridjem ja i pocnem da rovarim po diskovima. Nadjem film koji i u stvarnosti zelim da gledam,TIGERLAND(sa Colinom :wink: ) i odjednom pored mene vidim mog caleta :evil: .Ja se kao okrecem da me ne vidi al me je prepoznao (pa nije debil... :roll: ).
I onda on uzme film i kaze mi da mi ne da da gledam scene gde gomila mrtvih ljudi lezi unaokolo :!: I valjda vrati dics prodavcu,dalje se ne secam.Al samo znam da nisam gledala film :lol:

heh, slusajte ovo:

isli mi sa folklorom u grcku na turneju. ali, u anticku grcku. i, dosli mi tamo na defile, i ono puno, puno bazena, i sad mi tuda treba da setamo. odjednom, tamo se stvori moja profesorica engleskog i pita me nesto, i ja znam. onda su odjednom profesori (ne znam odakle oni tamo) poceli da se pretvaraju u zivotinje! i, jedan profesor (ne znam koji, ne predaje mi, samo sam ga sanjala) se pretvori u lava. e, pre nego sto se pretvorio u lava, on je upoznao neku ribu.. i sad, oce on da ode do ribe, da joj kaze da se pretvorio, i kuda je on prolazio, tamo su krunisali nekoga, i kruna je pala njemu (lavu) na glavu, i on je postao kralj! i, kad je postao kralj, dobio je neke moci, postao je seki kao superheroj. i, ide on sad do ribe, kad vidi da ona spava. i pokusa on da je probudi, a ona nista, i onda je skapirao da je zacarana. i da bi je spasio, morao je da ide u neku kulu, na vrh kule, ne znam zasto.. uglavnom, lav je postao spajdermen, i strazare kule je ubijao necim sto je izletalo iz njegove ruke (ne, nije paucina, nego neka kiselina).. sve ih je ubio, i onda je dosao taj glavni covek, cija je ta kula, i postavio mu je zadatak da bi mogao da spasi coveka. a zadatak je bio neki matematicki. a posto je lav (opet je lav) isao u matematicku gimnaziju, mislio je da moze da resi zadatak.. uglavnom, pogresio je i izgubio bodove 9kao u igrici).. onda je postao celavi covek u belom kimonu, i taj glavni cija je kula je poslao dva brata nindze na njega, i on se prvo fajtao sa jednim, pa ako ga taj ne ubije, onda se fajta sa drugim.. uglavnom, od prvog brata je celavi covek u kimonu napravio sok (ne znam kako), i onda je poceo da se tuce sa drugim, i tako mu je ispao mac, i ovom drugom, pa su se tukli rukama i nogama, onako kao nindze. i sad je tu krenuo taj glavni cija je kula da gleda fajtu, i onda je zvonio moje sestre mobilni.. :cry:
uglavnom, fajte su bile super :wink:

Инспририсана свом оном причом са децом која су се враћала са Таре,па кад се преврнуо онај аутобус ја сам сањала нешто слично :?

Пре него што сам заспала размишљала сам како једва чекам лето и да опет идем на море и стварно кад сам заспала сањала сам да сам у возу и путујем на море :P
И ја сам ту нешто причала са сестром кад у једном тренутку осетим онај осећај као кад се спуштате низ неку низбрдицу (или кад се у луна парку на оној лађи :lol: па кад се спушта).Схватим ја ,у сну, да воз пада низ неку провалију,хватам се за неку ручку,а пад траје ужасно дуго(знате кад сањате да падате,па никако да паднете негде) и тај осећај ме није напуштао све док се нисам пробудила.Грозно сам се осећала. :cry:

Мада не звучи овако страшно кад се препричава,као и сви снови..али била је права ноћна мора.Скоро нисам сањала нешто тако фуј.

:shock:
Ja sam preksinoć sanjala da sam se poljubila sa najboljim drugom (ijak!). Inače, njega sam od prvog trenutka posmatrala kao prijatelja i siguna sam da se to nikada neće promeniti...

Sinoc sam sanjala kako igram u kadi (sa sve zavesom za kadu i tushem iz koga teche voda) za Jay-Z. :shock: JA njega chak i ne gotivim. Svejedno, on mene ne vidi i kao tu pored mene je Beyonse. I on dolazi, razgrce zavesu i vidi pored mene neku ogromnu crnkinju i pomisli "O moj boze", a posle vidi mene i kao nasmeshi se. I ja GOLA!!!! nastavljam da ogram za njega. :shock: :shock: Ne shvatam zashto sam sanjala ovakav san zato shto uopshte ne razmishljam o njima, i ne svidjaju mi se (a kamoli Jay-Z). :roll:

Džabe, ne mogu da se setim nijednog jer ga u roku od pola minuta odmah zaboravim a kad mi je onako lepo u krevetu stvarno bi bio paradox da ustanem i hemijsku i olovku u ruke da ga zapišem.

Ja non-stop sanjam da idem u Tunis. Jeli to normalno? Bila sam u Tunisu proshlog leta 12 dana sa kevom, i sad STALNO sanjam kako idemo u Tunis, ali stalno neki novi san i uvek se vozimo avionom, ali nikako da dodjemo do hotela. Jednom sam chak i morala da idem peshke od piste do hotela i nisam stigla. Izludjuju me ti snovi!

Uuuuuuuuuu...Ja sam jednom sanjao da se šetam šumom,i da pušim pljugu,kad odjednom mi prilazi lisica i pita me za upaljač.Ja vadim upaljač,i dok lisica pali tompus ispred nas protrči beli kamion iz kog ispadaju veverice.Ja brzo uzmem upaljač i krenem da trčim ka obližnjem poljskom wc-u.Uletim u wc,kad unutra nosorog čita novine obučen u odelo nekog inspektora.Tu je već bilo previše,pa sam se probudio. :shock:

opušteno:
Uuuuuuuuuu...Ja sam jednom sanjao da se šetam šumom,i da pušim pljugu,kad odjednom mi prilazi lisica i pita me za upaljač.Ja vadim upaljač,i dok lisica pali tompus ispred nas protrči beli kamion iz kog ispadaju veverice.Ja brzo uzmem upaljač i krenem da trčim ka obližnjem poljskom wc-u.Uletim u wc,kad unutra nosorog čita novine obučen u odelo nekog inspektora.Tu je već bilo previše,pa sam se probudio. :shock:

:lol: :lol: :lol:
koji si ti car

ja sam nocas sanjala da sam otisla na utakmicu (na partizan) i kao sedim na stadionu,al stadion je ustvari neko pozoriste...i ne vidi se uopste teren,i ja hocu da se premestim negde odakle se vidi,al moja drugarica ne kapira zasto ja hocu da gledam fudbal nego sedi tu jer se odatle dobro vide frajeri.... :shock:

i mi tako sedimo na onim lepim plisanim sedistima na galeriji i pijemon JELEN-PIVO na slamcicu.... :roll:

ne znam sta se dalje desilo,probudila me ta drugarica :twisted:

Ja sam sanjala da idem kroz grad :D , i dodjem u neki prolaz koji je neka meshavina Beogradske botanichke bashte i Chumitjevog sokacheta, i tamo sedi neki dekica koji me upozori da tu ima zmija. I sad ja hotju na neku ljuljashku da se ljuljam malo, sednem na nju i primetim jednu crnu zmiju u travi. I, na nesretju, nekako je zgazim. Umesto da se ukipim da me ne bi napala, ja krenem da vrishtim i trchim i popnem se na neki dud (jedan iz mog zabavishta koga se i dan-danas setjam :P ) i zmija se baci iz trave i ugrize me za nogu :shock: . Onaj dekica skochi i krene da mi pretura po dzhepovima da bi mi nashao mob da bi pozvao hitnu i pozove i moju kevu i tjaleta (koji se inache ne mirishu) a ja lezhim mrtva i posmatram ih kako plachu zajedno :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .
Umrla sam od straha, probudila sam i videla da mi je lice mokro od suza koliko sam plakala shto su oni tuzhni.

Onda ti se moji snovi ne bi svideli...
Sanjam zmije stalno.
A danas sam sanjala kako Avril Lavigne drzi koncert u Beogradu i kako treba da idem, ali ne znam gde je. Izadjem na Knez Mihjalovu i trazim stejdz, a sve vreme cujem muziku i pevanje (Avrilino). I, naravno, mogu da letim. I ja tako letim preko grada i dodjem do nekog stuba da se malo odmorim (pored 'Optike' na pocetku Kneza) i tamo stanem kada mi se unese u facu neki tip i ja se njemu iskezim i onda on krene da me juri. A ja sve vreme znam da on ima neke lose namere (ne znam koje, ne secam se) i poletim uzasno visoko i tako bezim od njega kroz Knez. Sve vreme imam utisak da Lavigne svira na Trgu Republike, ali nje nema tamo i kada ja tamo dodjem, muzika prestane. Naravno, onaj lik me i dalje juri (neki stariji covek-oko 40 godina) i ja bezim i na kraju odem kod keve na posao.
Boze!

Back