wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UBICO... :shock: :shock: :shock:wild_child:Zasto bi to bilo cudno?
O bozhe san kao san....ja sam milion puta sanjala da ubijam nekog ali to ne znaci da to zaista zhelim.....

tako nesto se desilo i meni:kao ja u nekoj sumi i odjednom shvatim da mi se drugarica davi u nekom potoku i ja je kao trazim da je spasem i nikako ne mogu da dodjem do nje i tako neke fore...a ona mi sutra prica kako je sanjala da se davi u potoku i ceka da ja dodjem da je spasim,al ja nikako ne mogu da dodjem do nje...i to svi detalji isti...drvece,neki zbun,ptice,skroz isti san.....brrrrrr...sledila sam se tad...Inspector:E sad jedan totalno neobnjasljiv san: to je bilo pre godinu dana mom drugu se tad gradila kuca odjednom sam se nasao u njegovoj neizgradjenoj kuci i tu se pojavio lavirint, trazio sam mog najboljeg druga u njemu ali ga nisam nasao !!! Sutradan u skoli sam rekao drugu sta sam sanjao, a on nije mogao da veruje jer je i on sanjao da je u lavirintu i da trazi mene u njemu, a jos jedan nas drug je sanjao nesto slicno ali ne isto !!!
Nephthys:Pre neki dan sam sanjala da neki pop u mojoj sobi krsti neko dete, i kad je završio klekne i ja tek tada vidim da nosi crvene starke.. :?
cool :wink:Pa da tuzno je to kad obilazis staru skolu LoLkalliope:ja sam prekjuce sanjala da je kraj sko0le (8. sam razred), i da je oprostajna zurka, a onda posle-da ja kao srednjoskolka obilazim moju staru skolu.
bilo je bas tuzno.![]()
Moon Child:Ja sam sanjala juce da ja i Milica(Mortishaaa)prodajemo igracke :shock: :shock: :shock:
.I pomislim, 'dobro je,nisu ga uhapsili'
.Ja se kao okrecem da me ne vidi al me je prepoznao (pa nije debil...
I valjda vrati dics prodavcu,dalje se ne secam.Al samo znam da nisam gledala film 
па кад се спушта).Схватим ја ,у сну, да воз пада низ неку провалију,хватам се за неку ручку,а пад траје ужасно дуго(знате кад сањате да падате,па никако да паднете негде) и тај осећај ме није напуштао све док се нисам пробудила.Грозно сам се осећала.
opušteno:Uuuuuuuuuu...Ja sam jednom sanjao da se šetam šumom,i da pušim pljugu,kad odjednom mi prilazi lisica i pita me za upaljač.Ja vadim upaljač,i dok lisica pali tompus ispred nas protrči beli kamion iz kog ispadaju veverice.Ja brzo uzmem upaljač i krenem da trčim ka obližnjem poljskom wc-u.Uletim u wc,kad unutra nosorog čita novine obučen u odelo nekog inspektora.Tu je već bilo previše,pa sam se probudio. :shock:
) i zmija se baci iz trave i ugrize me za nogu :shock: . Onaj dekica skochi i krene da mi pretura po dzhepovima da bi mi nashao mob da bi pozvao hitnu i pozove i moju kevu i tjaleta (koji se inache ne mirishu) a ja lezhim mrtva i posmatram ih kako plachu zajedno :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .