SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta kazete za cetvorku :wink: :lol: ?
I ja sam par puta sanjala da se ljubim sa nekim,ali nisaam videla lice,a znam da je bila devojka!I bilo je bljak,nekako ljigavo sta znam :? ali snovi ne skode,jel da 8) ?

i,da...sta svi imate fobije od tog ljubljenja dve devojke...ja niokad nisam sumnjala u svoju seksualnost,a poneki put se ljubim sa drugaricama...onako iz zezanja...(ne mislim u obraz ili na blic,nego normalno,sa jezikom),al to na nekim zurkama i tako iz zezanja...pa sta...

miss:
i,da...sta svi imate fobije od tog ljubljenja dve devojke...ja niokad nisam sumnjala u svoju seksualnost,a poneki put se ljubim sa drugaricama...onako iz zezanja...(ne mislim u obraz ili na blic,nego normalno,sa jezikom),al to na nekim zurkama i tako iz zezanja...pa sta...
Joj, ja ne bi mogla. Mada, ljubila sam se jednom sa najboljim drugaricama moje sestre od tetke, sa kojima sam se tada druzila. Bilo je to odavno, i poshto nijedna nije imala iskustva rekosmo "Ajde samo da probamo". I to je to. Ne sumnjam u svoju sexualnost, ali ne mogu ni za shta 100% da tvrdim (mislim, kako ce biti u buducnosti). Mozda postanem lezbos (ne daj boze!!!).

miss:
sta fali tome :wink: :lol:

ufff sanjala sam da mi je pola odeljenja poginulo u saobracajnoj nesreci gde su svi bili u tamvaji... dok smo se mi zezali u gurkali po sinama :shock:
ja se inace retko vozim prevozom, pa samim tim i tramvajima, a bas taj dan sam isla na Nbgd i bas sam se istripovala sta ce da se desi... :cry:
neko mi rece da produzavas zivot onome za koga sanjas da je umro :roll:
ma strasno... :pPp

bleach:
ufff sanjala sam da mi je pola odeljenja poginulo u saobracajnoj nesreci gde su svi bili u tamvaji... dok smo se mi zezali u gurkali po sinama :shock:
ja se inace retko vozim prevozom, pa samim tim i tramvajima, a bas taj dan sam isla na Nbgd i bas sam se istripovala sta ce da se desi... :cry:
ma strasno... :pPp

ZELEZNICKA PRUGA - iznenadni susret,daleki put,prijatna poseta,cuvaj se ljubomore
TRAMVAJ – okruzen si neiskrenim osobama
SAOBRACAJNA NESRECA – doziveti: veliki dobitak u zapocetom poslu @ videti: sreca ce te mimoici

Ovo sam ishcheprkala iz nekog sanovnika :D
Don't worry...imam i ja izopachene snove...
Sanjala da me neko vija po paklu...okrecem se za sobom, vidim neka baba gleda u mene...opet vratim glavu nazad i nastavim da trchim...okrenem se opet za sobom...vidim baba opet gleda u mene i trchi zamnom i ja joj zafiljaachim neki crveni mobilni u facu!!!
Najgore od svega je shto sam trchala gola :oops: :oops: :oops:

XeNiA_nS:
ZELEZNICKA PRUGA - iznenadni susret,daleki put,prijatna poseta,cuvaj se ljubomore
SAOBRACAJNA NESRECA – doziveti: veliki dobitak u zapocetom poslu @ videti: sreca ce te mimoici
uf, mimoici ce me sreca, dakle... :roll:
nikad se ne bih setila da bacim pogled u sanovnik :lol:
uglavnom se iznerviram kada ne pronadjem sta mi treba 8)

XeNiA_nS:
Sanjala da me neko vija po paklu...okrecem se za sobom, vidim neka baba gleda u mene...opet vratim glavu nazad i nastavim da trchim...okrenem se opet za sobom...vidim baba opet gleda u mene i trchi zamnom i ja joj zafiljaachim neki crveni mobilni u facu!!!
la la la la la... dakle, nisam jedina koja sanja, malo je reci, izopacene snove :pPp
heh, 'de bre nadje drveni mobilni?... ah da, mesto radnje je u paklu :idea: kako se toga nisam ranije setila... :lol:

bleach:
XeNiA_nS:
uf, mimoici ce me sreca, dakle... :roll:
uglavnom se iznerviram kada ne pronadjem sta mi treba 8)

XeNiA_nS:
la la la la la... dakle, nisam jedina koja sanja, malo je reci, izopacene snove :pPp
heh, 'de bre nadje drveni mobilni?... ah da, mesto radnje je u paklu :idea: kako se toga nisam ranije setila... :lol:

Ma nije drveni vec crveni bre!!! 8)
Chudno je to shto pakao uopshte nije izgledao onako kako ga prikazuju:) Sve je naizgled tako mirno i spokojno, a da to je samo maska...treba to videti...ne moze se lako opisati...i taman kad sam doshla do lucid momenta...probudila sam se!!! DAMN IT!!! :twisted: :evil:
Jedina dobra stvar iz svega ovog...shto sam ishcheprkala iz sanovnika je da kada gadjash neshto...navodno ce ti se ispuniti neka zelja...a ostalo je sve tako mrachno...blah... :? Ma sve ima svoju simboliku :P

Jao ovo moram da ispricam...
Sanjao sam pre neko vece da se nalazim na mapi iz jedne igrice...Tu se organizuje kao neka zurka i ja plesem sa DZejem Ramadanovskim!!!Xaxaxaxxaxa kako sam se kidao od smeha kad sam se probudio BRUKA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

miss:
Ajoooj,koliko smo puta moje drugarice i ja to radile...Ali to sve isto na zurkama ili pod dejstvom alkohola 8) I ne kajem se zbog toga, iako sam 100% HETERO :lol:

bleach:
to ono sto si mi pomenula u poruci? SHOCK
bleach:
p da ... ako sanjas da je neko drugi umro, a ako sebe sanjas ... bilo je o tome reci i na ovoj temi ... ali ja to znam i od pre (8
bleach:
hm ... koliko puta da kazem da svaki covek ima svoje vidjenje svake od stvari koje sanja i da ih samo on moze sam rastumaciti SHOCK ... dakle ... seti se sta prvo pomislis kad se setis ~tramvaja, ~sina, ~gurkanja i sl. dobices vec neku ~pricu ... (8 mada meni to nikad ne uspeva (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

E sada ja mislim da neki snovi imaju simboliku a neki nemaju !!! Pzi sad ovo :
Najstariji san koga se secam jeste san kada sam imao 7 godina sanjao sam da sam ja sa nindza koranjacama i nesto se rokam sa nekim retardima !!! (ovo je inace jako glup san bez ikakvog smisla)

E sad sledi san sa itekako strasan : bilo je bombardovanje (drugi dan) ja sam bio u garazi i dosla je jedna devojcica kod mene celu noc smo igrali monopol i ja sam zaspao pred zoru, sanjao sam da je dzinovski majmun dosao u nasu ulicu poceo da rusi sve pred sobom isao je od kuce do kuce kako se poriblizavao odjeci su se sve jace i jace culi i odjednom je dosao do moje zgred onda me je on kroz staklo od ulaznih vrata pogledao a glava mu je bila kao moje telo. Gledao me je i odjednom se okrenuo i naglo udario u drugu zgradu u sobu u kojoj je zivela ta devojcica probudio sam se sav drhtajuci !!!

Onda sam nekoliko puta sanjao da padam u dubinu bunara ili sa neke zgrade i kada padnem osetim jak pritisak i probudim se. (ako moze neko da mi protumaci sta to znaci posto to cesto sanjam)

E sad jedan totalno neobnjasljiv san: to je bilo pre godinu dana mom drugu se tad gradila kuca odjednom sam se nasao u njegovoj neizgradjenoj kuci i tu se pojavio lavirint, trazio sam mog najboljeg druga u njemu ali ga nisam nasao !!! Sutradan u skoli sam rekao drugu sta sam sanjao, a on nije mogao da veruje jer je i on sanjao da je u lavirintu i da trazi mene u njemu, a jos jedan nas drug je sanjao nesto slicno ali ne isto !!!

I zadnji san koji sam se valjao od smeha kada sam se probudio jeste da sam bio u ruskom ruletu sa jos 4 moja druga, a milan (voditelj) nas je odvaljivao od zezanja !!! Sta kazete na ove glupe snove !!!

Inspector:
Onda sam nekoliko puta sanjao da padam u dubinu bunara ili sa neke zgrade i kada padnem osetim jak pritisak i probudim se. (ako moze neko da mi protumaci sta to znaci posto to cesto sanjam)
ti dozivis pad? RoLL to su inace klasicni snovi, koje svi sanjaju ... oni su neka vrsta valjda zastitnih? ... u glavnom, organizam se stiti bi\udjenjem od njih ... tako napr. sanjas da lei lopta ka tebi i taman da te udari ti se probudis ... p me cudi da si ti zaista padao ... ? ...
a ovi ostali tvoji snovi samo potvrdjuju 'moju' teoriju o ~slaganju kockica ... samo onaj trip ~istih snova ne znam da objasnim ROLL

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Nocas ti ja sanjam da su ukinuli evre u Srbiji. I sad ja ne znam sta cu, ono, svi oplakuju & tuguju :cry:
a ja razmisljam, pa sta i ovi evri nesto vrede samo da izadjemo iz zemlje.
Pa onda pocnem da se svadjam sa sestrom, u stvari da je izje8em; dam joj $ za dinare.
HAOS :lol:
LooLOoloLOLoO :x :twisted:

A?

Juce mi drug prica strasan san. On je8o svoju rodjenu sestru, ja se slogiram, :shock: maltene ga sazaljevam.
Oce neko da mi objasni makar otprilike sta to znaci!?

Back