SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne sanjam tako cesto,mada u poslednje vreme mi se cudni snovi desavaju,ni sama ne znam kako da ih objasnim,sanjam situaciju koja se desila taj dan,ali vrlo malo izmenjenu,onda sutradan,opet sanjam iso to,ali kao ja na nekom ekranu gledam sebe kako sanjam ono od juce,i imam sposobnost da promenim neke delove koji mi se ne svidjaju. Takve snove sanjam vec mesec dana,u poslednje vreme su malo prestali. I da secam se samo dva sna koja sam sanjala u zvotu,mislim jedino njih mogu opisati do detalja,i oba sa horori,u jednom ja umirem,a drugi je isto povezan sa smrcu.

Ne sanjam tako cesto,mada u poslednje vreme mi se cudni snovi desavaju,ni sama ne znam kako da ih objasnim,sanjam situaciju koja se desila taj dan,ali vrlo malo izmenjenu,onda sutradan,opet sanjam iso to,ali kao ja na nekom ekranu gledam sebe kako sanjam ono od juce,i imam sposobnost da promenim neke delove koji mi se ne svidjaju. Takve snove sanjam vec mesec dana,u poslednje vreme su malo prestali. I da secam se samo dva sna koja sam sanjala u zvotu,mislim jedino njih mogu opisati do detalja,i oba sa horori,u jednom ja umirem,a drugi je isto povezan sa smrcu.
PA ILI SI NECIM OPTERECENA ILI...? MENI SE CESTO DESI DA KAO PROPADAM PA SE TRGNEM I PROBUDIM,ILI DA SKACEM SA TERASE I ... UZAS

PA ILI SI NECIM OPTERECENA ILI...? MENI SE CESTO DESI DA KAO PROPADAM PA SE TRGNEM I PROBUDIM,ILI DA SKACEM SA TERASE I ... UZAS

Moguce,vrlo moguce. Obicno su to vrlo morbidni snovi...Tada kada sam umirala,upala sam u neki bazen sa krvlju,a taj bazen je bio u dvoristu moje gazdarice,kod koje sam zivela sa nekim drugovima. Ona nam je rekla da se cuvamo sto dalje od bazena,jer ko dodirne tu krv u bazenu ,umire. I mi smo se setali sa njom oko bazena,i ja sam se okliznula o ivicu abzena,jer je bilo sve prvljavo od blata,zidovi su bili skroz dod nekim ruzama koje su puzavice,tamnoljubicaste boje ili skroz osusene,ma grozota ziva....i onda sam cin smrti

Moguce,vrlo moguce. Obicno su to vrlo morbidni snovi...Tada kada sam umirala,upala sam u neki bazen sa krvlju,a taj bazen je bio u dvoristu moje gazdarice,kod koje sam zivela sa nekim drugovima. Ona nam je rekla da se cuvamo sto dalje od bazena,jer ko dodirne tu krv u bazenu ,umire. I mi smo se setali sa njom oko bazena,i ja sam se okliznula o ivicu abzena,jer je bilo sve prvljavo od blata,zidovi su bili skroz dod nekim ruzama koje su puzavice,tamnoljubicaste boje ili skroz osusene,ma grozota ziva....i onda sam cin smrti

JOJ.....GADNO

Sanjao sam kao da idem sa drugovima na dorucak, i onda iza nekih zgrada u daljini vidim toranj cernobiljske elektrane:confused:. I onda se samo on srusi, i velika pecurka, talas eksplozije ide pravo ka meni, a ja stojim kao ukopan.

Inace cesto sanjam da me NESTO juri a da ne mogu da bezim kao da me sprecava jak vetar ili da me nesto vuce.
Jos nesto: Da li ste nekad probali da citate u snu? Cuo sam negde da je to nemoguce, ali opet, mislim da sam mogao da proctam ponesto kad sam sanjao.

Ja sam sanjala da imam dechka. :? :? :?
Bili smo u fotokopirinici da fotokopiram udzhbenik za skandinavske jezike, ja sam ga zagrlila oko vrata, a on meni stavio ruke na dupe. Bilo je lepo. :lol:

I onda sam sanjala da moram da idem u katolichq crkvu, ne znam zashto. Znam da sam se stalno podsecjala da se unutra ne krstim sa tri prsta. I ushla sam unutra, a to je bila mala soba na chijoj je sredini stajao krevet i na njemu su bili mushkarac i zhena. :| :| :|

Whatever...

Pre neko vece sam sanjala da drug iz odeljenja tetovira sisu razrednoj, a da je nastavnik engleskog dosao u skolu u koznim pantalonama i policijskoj kapi:per:

A najmorbidniji san koji sam sanjala...hm...a da! U dvoristu ispred moje kuce se odrzava neko slavlje , i zadnji gosti su neki seljaci i cigani.I ja ih pitam cime mogu da ih posluzim, a oni mi kazu da odem u shupu i da im donesem vina.I onda cujem, neko vristi! Izadjem iz shupe, a ono duh Olivere Katarine(Carlston za Ognjenku) ide ka shupi, prema meni. Ja se vratim unutra i zakljucam vrata, okrenem se i vidim gomilu mrtvih ljudi koji sede na stolicama.I onda neko kuca, a ja otvorim vrata, a ono udje neka baba sa nozem u ruci i izbode svog muza. pojavljuje se Olivera Katarina i kaze: "Vreme je da ti i ja idemo na onaj svet".I odjednom sam u ogromnoj dvorani sa cije tavanice vise papirne trake sa imenima i slikama ljudi koji su umrli.Olivera Katarina mi kaze;"Svako posle smrti dobija novo ime prema zaslugama u zivotu" I ja nadjem moju traku , a tamo pise ONA KOJA OTKIDA GLAVE:eek:
jezivo...

Ne znam dal sam pisao, ali najveci trip od sna mi je bio to da imam sposobnost da levitiram naseckani paradajz... To je bilo toliko dojajcano i toliko realno izsanjano da sam narednog jutra pokusao to i da uradim na javi... Pretpostavljate zavrsilo se jednim velikim nista i ja sam bio nadrkan ceo dan...

Сањала сам ноћас како je један мој друг,који не иде на хор,дошао на генералну пробу и пред свима ми рекао како ми је лице пуно бубуљица и како ужасно изгледам,а ја сам га гађала сталком за ноте.
Сањала сам и како наст.математике пролази ходником а ми му аплаудирамо,а наст. који га је мењао спрема атентат.

:hahaha:

Back