SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim veoma vas zanima moj san. Dogovorili smo da se svi sastanemo i pricamo. Bilo nas je jako puno. Bilo je i svadja; kasnije su se svadjali Electra i jmarina oko nekog pravopisa i gramatike. Nekima sam videla sliku u profilu pa vec sam znala kako izgledate. Npr. Gevaru sam zamislila kao pravog Ce Gevaru, a Electra je imala cigaru kao i na avataru. Vi stariji ste pricali i mi mladji....
@ Kreptoman: Kako sto je Micika_015 rekla banovana sam pa sa uzela drugi nick. ;)

Nebitno, bolesno je sanjati ljude sa kojima prichash na forumu, nikada ih nisi videla (predpostavljam, mozda neke i jesi), a sanjash ih, kao da ti se zhivot pretvorio u kompjuter

Uff... Toliko puta mi se desavalo da sanjam nesto skroz cudno i da posle nikako ne mogu da se setim da li je to bilo stvarno ili san. Uzasan osecaj. Najskorije sam sanjala da mi je umro brat i to mojom krivicom, ali su mi svi ponavljali kako ja nisam kriva i svi su me gledali sazaljivo, i cula sam mog tatu kako kaze mami: "...ali nemoj to nikada da joj prebacujes, dovoljno joj je tesko i ovako..."
A kada sam se probudila, on nije bio kuci. I plakala sam kao nikada do tad. Kako sam ga samo jako zagrlila, kad sam ga videla, a on mali jadnicak skroz se zbunio. Kad se samo setim... Brrrrrrrr....

Ja sam sanjala da sam se slikala sa Milanchetom.....kako sam bila sretjna shto sam mu bila tako blizu..:D
A proshle noci sam sanjala kao da me juri neki klinac....ahhahah...ja stavila rezu da se odbranim a on se provukao SVASHTA!!!!!!:D

Ja često sanjam kako umirem...posle toga se trgnem...užas...
Neku noć sam sanjala kako smo moja porodica i ja poginuli u bombardovanju, budim se i čujem avion kako proleće...aaa

ja sam sanjao devojku koja mi je dala svoje pravo ime tek na sms a posle brze bolje blokirala poziv koji je pukao zbog vremenskih uslova .I nikad me nije nazvala jer se gordila ili jednostavno nije smela/sta vecj .....a zivot s babom je ravan nuli, i + kako kaze ja nisam camslut po opredeljenju ali volim uh :D

oces li ikad odrasti devojcice ...hm,tesko ,a bebu ocjes...samo mi nije jasno kako si mogla da krivish momka 72 a zbrisala si za kanadu,posle njega,za godinu i po dana

I ja sam jednom sanjala neshto i posle nisam znala da li sam sanjala ili se stvarno desilo... Bila sam ceo dan sigurna da se stvarno desilo i tek uveche saznala da sam ustvari sanjala :(
gadan osecaj...

KOLIKO SAM JA PUTA SANJALA TOKIO HOTEL...I BILLA I TOMA...MISLIM ONI SU MI OMILJENA GRUPA IPAK.....ALI KAD SE PROBUDIM,POSLE UVEK PLACEM ZBOG TOGA STO TO NIKAD NECE BITI ISTINA

tokiohotel249tm9.jpg

pre nekih 10 godina sanjala sam kako se moj deda, keva i ja vozimo u nekom camcu po nekom jezeru koje je bilo grozno mutno,boje blata. i kao u tom jezeru se nalazi gomila leseva i moj deda ih vadi,trese i kaci na strik!!!!???
bas me zanima da li neko moze da rastumaci....

Back