SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sinoc sanjao neki rat.
Secam se samo kroz maglu, ali sam sa par drugova iz kraja trcao do nekog aviona koji nam je bio jedini spas.
Ali sto sam vise isao ka avionu to je on bio dalje.
Na kraju sam se sapleo (u snu) i probudio se !
Ali dosta cesto imam obicaj da pre nego sto nastavnik donese kontrolni sanjam na pr. sta sam dobio na kontrolnom.
To mi izgleda toliko stvarno . . . .
A tek kada onako nastavnik kaze 3, a ja se trgnem iz kreveta . . .

Ja sam pre godinu dana prvi i jedini put sanjao svoj komp... (Zbog čega komp ne sanjam pojma nemam,uopšte ne vidim objašnjenje) I upalio ti ja igru Twisted metal,da se malo istutnjim,kad vidim nešto mi se ekran na jednom mestu zabeleo i to nestade i ja skontao da je Skype poruka.Isključio ja Metal i kad vidim drug iz odeljenja mi javlja da je umro bivši predsednik SSSR-a Gorbačov,ja ti odlazim na google kad čovek stvarno umro...Tad sam se probudio.Čovek je i dan danas živ i zdrav,tako da sam mu daklem samo produžio život...

Imash 40 postova, a vec sanjash ljude s foruma
LIES, ALL LIES :D
ali dobro....
Prati malo fabulu radnje.... Devojka je banovana pa je uzela novi nick...
Naravno da jesi! :D Ti si pricala sa Nixxxom i Electrom, a ja sa jmarinom i BlackWidow.... Ma skoro svi smo bili tamo. :D ;)
Ajd isprichaj nam detaljnije san.Vidish da sve zanima.Shta smo to prichali, shta smo radili, kako si nas zamislila u snu (poshto se ne znamo) ....? :-D

ja uvek imam neke retardirane snove.......nekoliko puta sam sanjala da idem bosa....da sam gola i da se nalazim na sred skolskog hodnika.......cak sam sanjala i da sam lezbejka............pre neki dan sam sanjala da sam u 17 veku i da se macujem sa nekim ljudima,,,,a posle toga sam se tukla sa andjelinom dzoli.....

ja uvek imam neke retardirane snove.......nekoliko puta sam sanjala da idem bosa....da sam gola i da se nalazim na sred skolskog hodnika.......cak sam sanjala i da sam lezbejka............pre neki dan sam sanjala da sam u 17 veku i da se macujem sa nekim ljudima,,,,a posle toga sam se tukla sa andjelinom dzoli.....

Veoma cool snovi ;)

Vidim veoma vas zanima moj san. Dogovorili smo da se svi sastanemo i pricamo. Bilo nas je jako puno. Bilo je i svadja; kasnije su se svadjali Electra i jmarina oko nekog pravopisa i gramatike. Nekima sam videla sliku u profilu pa vec sam znala kako izgledate. Npr. Gevaru sam zamislila kao pravog Ce Gevaru, a Electra je imala cigaru kao i na avataru. Vi stariji ste pricali i mi mladji....
@ Kreptoman: Kako sto je Micika_015 rekla banovana sam pa sa uzela drugi nick. ;)

ja sam sinoć sanjala nekog ''druga''-danila... qq.. sanjam kao da sam sama qći i skinula se u bokserice i kao po običaju uključila muziq do daske i igram i odjednom neko zvoni ne vrata i ja otvaram kad danilo:shock: i ja ga zovnem das uđe unutra i on uđe i poče da me ljubi:shock: i ulazimo u dnevnu sobu i on nastavlja da me ljubi i ja kao sve govorim: nemoj danilo, ali nastavljam da se ljubim sa njim:shock: i on me gurnu na trosjed i poče da se skida:shock: i tada me je probudio poštar sa zvoncem:evil::evil::evil:

Back