SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
shinoda, marsovche...
radi se o "protiv sebe", block out.
al ti slushash neke DJ-eve, tuc tuc muc, ili hopere, shta li, i ovo je shpansko selo za tebe.

Jeste me sramota malo... :(
Ali shvati da ja ne zivim u okruzenju gde je takva muzika lako dostupna, oko mene su uglavnom pozeri, antimuzikanti i fanceri!
Polako otkrivam sve skrivene kutove domace scene... :)

Ja sam imao 3p tu negde u februaru, da mi je zivot lucidan san! :shock:
Nisam mogao da se setim sta sam radio jedno 2-3 nedelje,dani su mi bili skroz magloviti i nejsani, tad sam shvatio da moj zivot nema smisao! :roll:

moj san, pazite sad koja je to glupost: ja kao izasla s deckom uvece na pice i kao seli i sve super i nesto se zakacimo i on se okrene i devojci pored pocne da sipa pice kao ono, sarmer. ja se toliko iznerviram i odem do nekih tamo trafika kao da se smirim malo i smislim osvetu, i vracam se a ona mu mrtva ql lezi u krilu! jaaao, ljudi........a ona neka profuknjaca zesca, znate one sto idu sa onim bilmezima debelim sa kilom zlata na njima, one ruzne suvise jako nasminkane i to... a on mi kao kaze, pa sta kao kad ti neces....jao, ljudi moji, glavu sam 'tela da mu polomim. i ja tu demonstrativno, riba, uzmem ...neku malu prskalicu, znate kao one kod frizera. i prskam ja, njega pa nju, i tako..i kad sam videla da se ne nerviraju, ja uzmem (ne znam odakle) neku serpu caja i prospem mu po sred glave. i on tu pobesni i mi pocnemo da se bijemo taekwondo tehnikom! i tako....

ispricala sam mu...kad me je pitao sto sam nadrndana i sto sam dosla u skolu tek u 10:15
pocepao se od smeha. kaze "to se nikada nece obistiniti" hehehe
a084.gif

Ja sam danas popodne sanjala dva forumasha sa sve nekom djecom objeshenom o plafon...i nekim bolesnim igrachkama koje iskachu iz fon-a u trenutku kada primam sms...i te igrachke pjevaju neku debilnu pjesmu koju ja i ne chujem jer sam zauzeta mislima o tome kako da ubacim neki chip u enormno veliku pregradu mog novchanika (!) u cilju spashavanja jednog djeteta (koje je zapravo jedan chlan foruma) koje visi sa plafona...medjutim ako ne uradim to kako treba, ode sve u p.m...a one igrachke kruze oko mene cijelo vrijeme...totalno morbidan san...ne bih da ga se prisjecam... :-(

A ja sam sanjala Vladimira Stojkovica kako daje neki intervju na tv-u i oni ga pitaju koje mu je najomiljenije letovaliste na svetu a on kaze da je moje mesto i kako tu dolazi svako leto!!!!!!!! I onda se pretvori u nekog monstruma i iz tv-a mi kaze ubicu te kad budem dosao u tvoj grad na letovanje!!!

sanjala sam da sam raskinula sa deckom i placem, ne mogu bez njega, inace sam sa najboljim drugom u kuci gde je zivela moja prababa (pokojna), znaci, ne znam vise ni kako izgleda taj stan! i ja pricam sa drugom i pricam mu kako ne mogu ovako, moram bar da ga poljubim...i poljubim njega umesto decka....

naancy90:
sanjala sam da sam raskinula sa deckom i placem, ne mogu bez njega, inace sam sa najboljim drugom u kuci gde je zivela moja prababa (pokojna), znaci, ne znam vise ni kako izgleda taj stan! i ja pricam sa drugom i pricam mu kako ne mogu ovako, moram bar da ga poljubim...i poljubim njega umesto decka....
haha ti snovi su najludji...ja sam imala nesto slicno par stranica unazad...pola dana sam bila ljuta na decka

ovo sam sanjala preksinoc, anocas sam imala tako istripovan san!!!
sinoc je moj dragi bio kod mene, pricali smo i on mi je tako obecao da ce vecno da bude sa mnom
i sanjam ja kako placem, cela skola sa mnom, drugarica stoji pored mene i prioca mi kako on hoce da raskine sa mnom...ja placem, svi me tese...i sad, on mi nije rekao nista, pa ga zovem, medjutim, nedostupan je, a znam da kao tog dana ceo dan nece biti kod kuce, tek se uvece vraca..... i nadjem ga ja nekako na sred ulice i kazem mu da je budala jer mi je SINOC OBECAO DA CEMO VECNO DA BUDEMO ZAJEDNO...on me zagrli i kaze:"ma, nemoj da se nerviras, ja sam se istripovao nesto! bicemo mi i dalje zajedno!"
i ja sva srecna kao, ali opet znam da vise nece da bude to to
i budim se, srecna jer je sve san, zovem ga, nedostupan, a trebala sam tad da ga zovem....cekam ja, dobijem ga nekako, on mi kaze da ce ceo dan da pomaze mami, pa cemo da se visimo uvece. FLESKA!
i ja izadjem do prodavnice i vidim se s njim, tamo, kod mame....uzas!!!!!!
veceras dolazi!

lektira mi je Majstor i Margarita i izgleda da utiche na mene.
sanjam snove u kojima se preplicju priche kao u tom romanu... povezujem nepovezivo. ima to neke veze jer je sve na gomili u mojoj glavi, ali...
... zapravo sve mogu prepoznati iz svoje podsvesti. sanjam tatin telefon (nervira me kad mi daje) i kako dobijam neke poruke od lika chiji broj zapravo nemam (a pred spavanje sam poslala poruku njegovom drugu, neshto za shkolu, potpuno nevezano, ali mora da sam pomislila kako ovaj ima broj od onog. mislim, sad ste sve shvatili. ovaj i onaj.) svejedno, misli mi se meshaju (inache nije tako, nego me konkretno jedna stvar okupira) i kao da sam upala u roman... mah.

Back