Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Al' sam puk'o od smeha kad sam ovo procitao, ne znam koji mi je... jos ne mogu da se smirim!*november rain*:hm.. a ja chula da cje da mi otpadne sisa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' sam puk'o od smeha kad sam ovo procitao, ne znam koji mi je... jos ne mogu da se smirim!*november rain*:hm.. a ja chula da cje da mi otpadne sisa.

U dobrom kontextu Blizice, mislim ono, valjda...Bliznakinja:Nadam se ne u losem kontekstu

*november rain*:hm.. a ja chula da cje da mi otpadne sisa.
Odakle vam ta fora? :?sofffy:@nina: ne 1 sisa-obe sise!

shta dodjavola kad si zaboravio. kul shto si zaboravio.Keeper:nemoj sad samo da mi se naljutish, przhenice
btw.
sanjao sam neshto...... ughf. shto mi nije prijalo. i zaboravio :|
dodjavola.
I nisi sanjao rez za Zvezda - Partizan, jeeee bzvz!bojan86:Sanjao sam da sam se posvadjao sa ortacima iz kraja..uzas...a taman sam se ponadao da cu nekog/nesto lepo sanjati... :-(

Aaaa J-E-S-T-E-E-E...sofffy:imala sam nocne more. sanjala sam keepera i rumenkicu (mislim-njihove likove- glasove zamisljene) u fazonu kao takmichite se ko bolje skache lastu sa gradskog mosta... i onda vas vodim u moju skolu i onda pustaju muziku a vi pochinjete break dance...

Shinoda:I nisi sanjao rez za Zvezda - Partizan, jeeee bzvz!

Zashto onda koji ku*ac budzhish na ovoj temi?Dovla:Sanjao nista nisam