SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
nemoj sad samo da mi se naljutish, przhenice :lol:

btw.
sanjao sam neshto...... ughf. shto mi nije prijalo. i zaboravio :|
dodjavola.
shta dodjavola kad si zaboravio. kul shto si zaboravio.

/me ja sanjala neshto jako fino (ponavljam se), tako lepo proveden dan... nevidjeno. i mrzim kad se probudim i izgubim san, a probudila sam se jutros i saznala da sam izgubila chitav sat zhivota i da treba da uchim (jer juche nisam, a nisam ni danas, tako ispade) i samo sam htela da spavam... i da nastavim da zhivim taj dan.

ne znam shta bi bilo bolje... da sam zaboravila san ili ovako? da sam ga zaboravila, sada me ne bi muchilo to... a ovako. pa... imam lepo secjanje, ali opet je samo to. secjanje.

hah, bash me zanima shta cju sanjati nocjas... i da li cju ishta. inache ne volim da sanjam i ne zhelim, ali ovo. bah.

ne mogu da verujem da sam ovoliko kucala. btw, meni deluje mnogo.:/

imala sam nocne more. sanjala sam keepera i rumenkicu (mislim-njihove likove- glasove zamisljene) u fazonu kao takmichite se ko bolje skache lastu sa gradskog mosta... i onda vas vodim u moju skolu i onda pustaju muziku a vi pochinjete break dance... :lol: :lol: :lol:

sofffy:
imala sam nocne more. sanjala sam keepera i rumenkicu (mislim-njihove likove- glasove zamisljene) u fazonu kao takmichite se ko bolje skache lastu sa gradskog mosta... i onda vas vodim u moju skolu i onda pustaju muziku a vi pochinjete break dance... :lol: :lol: :lol:
Aaaa J-E-S-T-E-E-E... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Koja nocna mora! :shock: jadnaaaa... :cry:

Jeste problem.
Teme ni na shta ne liche zbog nepotrebnog i raetardiranog budzhenja.
Baci malo pogled na listu tema. Broj strana na vecjini je preshla povecju brojku.
Postovi se sastoje iz par rechi, eventualno jedne, retko vishe besmislenih rechenica.

Ne znam kako se novi chlanovi ovde snalaze.
Lazhem, znam. Idu linijom manjeg otpora i prilagode se. Buzdh. Budzh. Budzh.
Jebeno ste unishtili ovaj forum.

... a ako kojim sluchajem pokusham vratiti diskusiju van teritorije offtopic-a, recji cju vam: Nije tachno da niste sanjali, vecj samo ne umete da se setite. Losh kontakt sa svojim bicjem.

Back