Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je u roku od nedelju dana drugi put da sanjam vampire i kao da bezim od njih i da se borm protiv istih...mozda je to neki znak....hm,mozda sam ja vampirica....ja sam jednom sanjala da sam ...... sa vampirom! :shock:

luckastalutkica:Sanjala sam nocas pesmu! Deo refrena,kao na radiju,ili na CD-u,(a bio mi je iskljucen radio tako da nije moguce da sam se budila pa sam cula sa radija). :-D Ovo:Hej moja dusice ostavi se ulice budi sa mnom svaki dan nemoj da me nerviras nemoj da me sekiras sto sti tako nemiran
ne sanjaj bas toliko...preterujes...ili bar sanjaj samo dok spavasluckastalutkica:Mozda je meni neko pustio pesmu iz auta ispod prozora?
Ja uglavnom zaboravim...SENDI90:Da li se sećate snova kad se probudite, ili zaboravite?
Ja obično pamtim prvih par minuta, a posle nema šanse da se setim. Osim ako zapisem, ali ko još msili na to čim ustane?
hehe,evo sad sam lepo.....naancy90:opet me nisi lepo citirala!!!! :-x
ajde, ti se bar boris protiv vampira, a ja .....sex!!!
bafi!
GirlWithASmile:Ja uglavnom zaboravim...![]()
imala sam ja jedno nedelju dana zivce da zapisujem snove, ali ako je negde u prici bila neka rupa (da se ne secam sta se desilo) onda sam ja to popunila (izmislila nesto sto mi je delovalo kao moguce- nesto sto se uklapa)![]()
Posle sam odustala.a i kad sam jednom to bila citala, samo sam uzela i bacila.
bilo je mnogo bolesno. (duuuuuga prica sta je to bilo toliko bolesno... i stvarno ne bi imalo smisla da kazem samo sustinu, jer tek tad ne bi imalo smisla-a uvod i objasnjenja... e za to bi mi trebalo jedno 2-3 sata)
![]()
e mogu ja sad da brbljam ovako u nedogled, ali me mrzi.![]()
(nije da sve ovo sto sad pisem na kraju nece zvucati nimalo logicno, ali nema veze.)

DaNa_Pa:Ja sam sanjala da sam slushala neku pesmu sa Cd-a od Jessice Simpsoni da tamo strava peva
, a onda sam je slushala na live nastupu
i da tamo nema pojma da peva :shock:
![]()

opa nancynaancy90:nocas nisam spavala, nocas nisam sanjala...nocas sam zivela diiiivam san!!!![]()