Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Mwahahahaa.... ne mrda sowa nikuda... do leta ima sve da vas hipnotishe, niko vise nece spavatiKeeper:bojane sklanjaj taj avatar..... uffff.
svuda gledam tu glupavu neispavanu sovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mwahahahaa.... ne mrda sowa nikuda... do leta ima sve da vas hipnotishe, niko vise nece spavatiKeeper:bojane sklanjaj taj avatar..... uffff.
svuda gledam tu glupavu neispavanu sovu.
Ja sam cuo za neke takve tripove i nisam verovao da se to moze desiti dok nisam dve noci zaredom video to uzivo.../I/I@Ī@:ja sam sanjao kako sam zaboravio da zovem druga.KROZ SAN uzimam telefon i okrenem PRAVI
broj i pocnem da pricam s njim ali na engleskom.i tako pricamo i ja mu kazem da dolazim kod njega
da uzmem svesku iz hrvatskog (ja nemam kao predmet hrvatski).i ja se u snu oblacim i da podjem
ja se prodim .pogledam na sat ,kad ono 3 ujtru.
moze neko da mi objasni sta je ovo???!!
?:?pazi ovog sto krade foreKeeper:to znachi da cjesh uskoro da zatrudnish ;-)

To je bas lepo narocito sto si to sanjao bas danas.bojan86:Ja sam sanjao jednu devojcicu!![]()
sine,sta si ti duvala prije spavanja?WesternGirl:Sinoc sam konacno nesto sanjala!!!Ja kao imam cigansku familiju i onda neka baba umire i optuzuje nekog Dzemu koji je kao "moj brat od tetke" da ju je ubio...E sad moj teca(kojeg u stvarnosti nisam videla 10 godina) ubije Dzemu,svog sina.Posle moja keva,baba,cale,sestre od tetke i ja idemo na groblje,svi u crnom.Odjednom se pojavljuje Dzemin duh koji pita ko sam ja,jer me nikad nije video(iako zivimo u istoj kuci).Posle on mene grli kada sazna da sam mu ja sestra.I na kraju moj tata i ja smo na groblju gde je Dzema koji trazi harmoniku koju su mu ukrali.Dzema nadje harmoniku i ode sa nekim ulupanim mercedes-om u nebo...![]()

Jaooo.... Isli mi sa drustvom na zimovanje... I dogovarali se da svi 'spavamo' kod nas na sobi (bar vecina) dogovorili se sa njih nekoliko.Dovla:Ja sam cuo za neke takve tripove i nisam verovao da se to moze desiti dok nisam dve noci zaredom video to uzivo...?:?

?:?Pa mi ga nismo budili...Dovla:@GirlWithASmile
Ne znam da li znas da je jaaaaako opsano pricati s nekim ko mesecari a jos opasnije buditi ga.... Obe stvari mogu da ostave trajna ostecenja na mozak. Posto ja pricam u snu (nisam jos hodao) cesto su me mama i tetka cimale i pricale tako sa mnom i onda mi ujutru prepricavale... Onda sam ja cuo da se moze desiti to ostecenje mozga sto sam im i rekao i one nisu verovale. Tada sam ja odlucio da se i ja malo bolje raspitam a i da nadjem neki dokaz za njih ipak mi nije bilo svejedno. Citao sam dosta literature i razna naucna istrazivanja iz kojih se dolazi do tog zakljucka. Postoji cak i strucno objasnjenje ali to razumeju samo neurolozi (tj doce koje se bave mozgovima)
A to sto smo mi pricali s njim... pa izgledao je najnormalnije... samo zesce umoran... A kad bi ga znali, to i ne bi bilo nista neobicno...