SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@lucky
ja sam jednom sanjala da sam ...... sa vampirom! :shock:

@jeele
e, ko da sam citala neki horor......'ajde sad da nastavimo tu "jezivu" pricu...xexexe...blago tebi, ja mnogo volim te istripovane snove!posle sam duuuugo pod utiskom! ;)

Uveče ponekad teško zaspim, pa dugo samo ležim i razmišljam o svemu i svačemu. E, obično (koliko sam ja shvatila) sanjam ono o čemu sam zadnjem razmišljala.
Retko, baš retko imam košmare.
Mrzim kad se probudim potpuno neispavana, jer kasno legnem, a rano ustajem :sad:

Da li se sećate snova kad se probudite, ili zaboravite?
Ja obično pamtim prvih par minuta, a posle nema šanse da se setim. Osim ako zapisem, ali ko još msili na to čim ustane?

luckastalutkica:
Sanjala sam nocas pesmu! Deo refrena,kao na radiju,ili na CD-u,(a bio mi je iskljucen radio tako da nije moguce da sam se budila pa sam cula sa radija). :-D Ovo:Hej moja dusice ostavi se ulice budi sa mnom svaki dan nemoj da me nerviras nemoj da me sekiras sto sti tako nemiran

Mozda je meni neko pustio pesmu iz auta ispod prozora?

Ja sam sanjala da sam slushala neku pesmu sa Cd-a od Jessice Simpson :confused: i da tamo strava peva :confused:, a onda sam je slushala na live nastupu :confused: i da tamo nema pojma da peva :shock: :confused:

SENDI90:
Da li se sećate snova kad se probudite, ili zaboravite?
Ja obično pamtim prvih par minuta, a posle nema šanse da se setim. Osim ako zapisem, ali ko još msili na to čim ustane?
Ja uglavnom zaboravim... :D
imala sam ja jedno nedelju dana zivce da zapisujem snove, ali ako je negde u prici bila neka rupa (da se ne secam sta se desilo) onda sam ja to popunila (izmislila nesto sto mi je delovalo kao moguce- nesto sto se uklapa) :mrgreen:
Posle sam odustala. :D a i kad sam jednom to bila citala, samo sam uzela i bacila. :D bilo je mnogo bolesno. (duuuuuga prica sta je to bilo toliko bolesno... i stvarno ne bi imalo smisla da kazem samo sustinu, jer tek tad ne bi imalo smisla-a uvod i objasnjenja... e za to bi mi trebalo jedno 2-3 sata) :mrgreen:
e mogu ja sad da brbljam ovako u nedogled, ali me mrzi. :D
(nije da sve ovo sto sad pisem na kraju nece zvucati nimalo logicno, ali nema veze. :D:D:D)

GirlWithASmile:
Ja uglavnom zaboravim... :D
imala sam ja jedno nedelju dana zivce da zapisujem snove, ali ako je negde u prici bila neka rupa (da se ne secam sta se desilo) onda sam ja to popunila (izmislila nesto sto mi je delovalo kao moguce- nesto sto se uklapa) :mrgreen:
Posle sam odustala. :D a i kad sam jednom to bila citala, samo sam uzela i bacila. :D bilo je mnogo bolesno. (duuuuuga prica sta je to bilo toliko bolesno... i stvarno ne bi imalo smisla da kazem samo sustinu, jer tek tad ne bi imalo smisla-a uvod i objasnjenja... e za to bi mi trebalo jedno 2-3 sata) :mrgreen:
e mogu ja sad da brbljam ovako u nedogled, ali me mrzi. :D
(nije da sve ovo sto sad pisem na kraju nece zvucati nimalo logicno, ali nema veze. :D:D:D)

Joj, i ja sam jednom pokušala, ali sam odustala posle 3 dana jer me je užasno mrzelo da uzimam papir i olovku čim ustanem, jer tad nisam ni za šta :-D . I trebalo bi mi dosta vremena da to zapišem, prvo da smislim, jer ako nešto izostavim... To nije to. I dok smišljam kako sve da formulišem, zaboravim početak sna :lol: :lol:

DaNa_Pa:
Ja sam sanjala da sam slushala neku pesmu sa Cd-a od Jessice Simpson :confused: i da tamo strava peva :confused:, a onda sam je slushala na live nastupu :confused: i da tamo nema pojma da peva :shock: :confused:

Obično i jeste tako, na live nastupu se vidi kako neko (ne) zna da peva- :)

ja sam sanjala bivsu curu momka koji mi se svidja :roll: ne sjecam se bas sta je radila ali znam da je imala neke ruzne cizme :p

inace se sjetim snova tek kad vidim osobu koju sam sanjala...a nekad se i sjetim onako...dodje mi :idea:

Back